Fietsenzegening bij Wielervrienden Snaaskerke

Met de zegening van fietsen en renners door deken Edgard Duplacie is zondagmorgen de start gegeven van het 32ste jaarvan de Wielervrienden Snaaskerke. Aan hun clublokaal Herberg Cornelius – de enige herberg in Snaaskerke – sprak de deken een gebed uit vooraleer de zegening plaatsvond. Ook andere wielertoeristen, onder meer van de wielertoeristenclub De Koolaardtrappers uit Gistel, waren aanwezig. “Wielervrienden Snaaskerke ontstond in 1993 en heeft achttien trouwe leden, van wie de oudste 85 lentes telt”, vertelt secretaris Willem Verhoegstraete. “Op de kalender der uitstappen staan er dit seizoen 41 ritten gepland, waarvan zeven zaterdagritten.” (PM/foto PM)

The post Fietsenzegening bij Wielervrienden Snaaskerke is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Kaartclub De Gemeentehuisvrienden huldigt kampioenen

Kaartclub De Gemeentehuisvrienden heeft zijn kampioenen van het voorbije seizoen gehuldigd. Voor het tweede jaar op rij gebeurde dat tijdens een gezellig feestje in brasserie-tearoom Driekoningen aan de Aartrijkestraat in Torhout. Na een boeiende strijd werd bij de dames Greta Spanhove kampioen en bij de heren Daniël Deklerck. Ze werden door de medekaarters gefeliciteerd en
The post Kaartclub De

Lees meer »

Suzy Marrel uit Oostrozebeke pakt uit met een nieuwe single ‘De Verleider’: “Flirten en verleiding staan centraal!”

Suzy Marrel pakt uit met een nieuw nummer. In haar nieuwste release weet Suzy Marrel opnieuw te verrassen met een zeer herkenbare en tijdloze melodie, die in een fris en opwindend discojasje werd gegoten door LDG Produkties.
The post Suzy Marrel uit Oostrozebeke pakt uit met een nieuwe single ‘De Verleider’: “Flirten en verleiding staan centraal!” appeared first on

Lees meer »

Elektrische wagens maken zondagsrijders van ons (en dat is goed nieuws): “Je ziet zelden een Tesla die 160 km per uur rijdt”

“Vroeger flitsten ze me soms met 200 km per uur. Nu rijd ik op het eerste vak, tussen de vrachtwagens, met cruisecontrol op 100 km per uur.” Hans D’Hondt (53) bezit al een tijdje een elektrische wagen, net als steeds meer Belgen. En dat heeft een effect op onze rijstijl, zegt verkeersinstituut Vias. Wat dan weer concrete gevolgen lijkt te

Lees meer »

Kraslotactie en late night shopping moeten lokale handelaars boost geven: “10 Izegem kadobonnen ter waarde van 250 euro als hoofdprijs”

Shoppen in Izegem wordt binnenkort nog leuker. In oktober kan je deelnemen aan de kraslotactie en op 10 oktober kan je in het Izegemse stadscentrum naar een gezellige late night shopping afzakken.
The post Kraslotactie en late night shopping moeten lokale handelaars boost geven: “10 Izegem kadobonnen ter waarde van 250 euro als hoofdprijs” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vanaf maandag extra hinder door werken aan op- en afrittencomplex E314 in Winksele: verkeer richting Brussel moet omrijden

Wie maandag van Leuven richting Brussel wil, moet rekening houden met extra hinder door de werkzaamheden op de Brusselsesteenweg, ter hoogte van het op- en afrittencomplex van de E314 in Winksele. De hele week moet het verkeer naar Brussel omrijden, wat mogelijk tot lange files kan leiden, ook op de snelwegen naar Brussel. Ook de bussen van Lijn moeten omrijden.

Lees meer »