Derde editie van Comedy Night in De Levensboom

Op Comedy Night 3.0 staan opnieuw de vertrouwde gezichten van Die Gast en Mike Colt op het programma. Aangevuld met enkele nieuwe, beginnende comedians. De show wordt aan elkaar gepraat door M.C. De Mugge van Brugge. Voor een avondje grollen en grappen moet je op vrijdag 15 maart in De levensboom zijn.

De derde editie van de Comedy Night wordt aan elkaar gepraat door MC – master of Ceremony – De Mugge van Brugge. Op zich al een reden om op vrijdag 15 maart naar school De Levensboom in de Kijkuitstraat 10 af te zakken. Naast lokale helden en organisatoren Mike Colt en ‘Die Gast’ Yf Tanghe kan het publiek genieten van nog drie andere stand-up comedians. “Zelf gaan we regelmatig naar andere startende comedians zien”, vertelt Yf. “Er is een Facebook groep Cadetten en open micers waar deze startende comedians een forum hebben. Als je op zoek gaat naar een comedian, hoef je maar daar je vraag te posten en je mag rekenen op een hoop reacties.”

Yf rapt

Het publiek mag bijgevolg een gevarieerd programma verwachten, met een West-Vlaams randje, dat wel. Wouter De Beuf, Shirley De Cocker en Jonathan Tanghe uit Lauwe, komen achtereenvolgens het podium van de turnzaal op. Daarna is het aan de thuisspelers. “Mijn set heet Alles tope gesmeten” vertelt Mike Colt. “Een samenraapsel van mijn vorige optredens. Het gaat over de ergernissen in mijn leven, ergernissen over mijn baas, de kinderen, de vrouw of het winkelen.”

Die Gast gooit het deze keer over een andere boeg. “Ik zal het vooral over mijn pensioen hebben. En heel speciaal, er zit een rap-nummer in. En ik kan niet zingen, dat belooft (lacht).”

De show begint om 20 uur. Een kaart kost in voorverkoop 8 euro. Nog te bestellen tot donderdagavond 14 maart bij [email protected]. Aan de deur kost een kaart 10 euro. De leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar zorgen voor de hapjes. De opbrengst van de avond gaat naar de herstelling van het dak van het bureau en naar de inrichting van de toiletruimte.

The post Derde editie van Comedy Night in De Levensboom is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

ROYALTYCHECK. Camilla wordt distelkoningin, Frederik en Mary doen het traditioneel in Groenland

De Britse koningin Camilla heeft de hoogste onderscheiding in Schotland gekregen. Ze is nu… de distelkoningin. De Deense koningin Mary maakte een verre reis met koning Frederik, maar ze bleven daarbij toch binnen hun koninkrijk. En koningin Máxima trok naar een gemeente waar ze de vlucht van inwoners proberen te stoppen. Dit en meer viel deze week op in royaltyland.

Lees meer »

Biden lijkt jongste maanden “vaker, duidelijker en zorgwekkender” mist in te gaan volgens mensen die tijd met hem doorbrachten

De Amerikaanse president Joe Biden (81) is niet meer de man die hij was toen hij 3,5 jaar geleden aan zijn ambtstermijn begon. Dat blijkt uit een hele reeks gesprekken die de Amerikaanse krant ‘The New York Times’ had met mensen die de jongste maanden tijd met hem doorbrachten weg van het oog van de camera’s. Volgens hen lijkt de

Lees meer »

Vlaamse Roel (40) en zijn gezin zetten zich schrap voor orkaan Beryl op Jamaica: “We moeten matrassen voor ramen zetten en ons barricaderen in de badkamer”

De orkaan Beryl is op weg naar Jamaica, nadat hij in het zuidoosten van de Caraïben al dood en vernieling zaaide. Op het eiland worden de laatste ramen dichtgetimmerd en zet iedereen zich schrap. Ook Roel Stassen (40) en zijn gezin uit het Limburgse Vlijtingen (Riemst), die er met vakantie zijn. Zij barricaderen zich momenteel in hun hotelkamer.

Lees meer »

Zomeraanwinst Nathan Huygevelde maakt zich op voor eerste seizoen bij KVK: “Het voelt echt als thuiskomen”

Voor Gilles Dewaele had KV Kortrijk al een andere speler aangetrokken: de twintigjarige middenvelder Nathan Huygevelde. Hij komt op huurbasis over van Union Saint-Gilloise, voor een seizoen met koopoptie. Naast Huygevelde zijn ook de transfers van verdediger Gilles Dewaele (28) en spits Nacho Ferri (19) al aangekondigd.
The post Zomeraanwinst Nathan Huygevelde maakt zich op voor eerste seizoen bij

Lees meer »

Moeten stad en brandweerzone betalen voor PFAS-vervuiling in Torhout?

In het verleden zat er vaak PFAS in blusschuim zonder dat iemand daar erg in had. Nu PFAS schadelijk blijkt te zijn en destijds bij sommige bluswerkzaamheden in de grond is gedrongen, rijst de vraag wie er voor die vervuiling verantwoordelijk is.
The post Moeten stad en brandweerzone betalen voor PFAS-vervuiling in Torhout? appeared first on KW.be.

Lees meer »