‘Dekhengstparty’ van KLJ Beernem zorgt voor ambiance in Beernem

In zaal De Boest kan je op 16 maart terecht voor ambiance tijdens de ‘Dekhengstparty’ van KLJ Beernem. De jeugdbeweging organiseert het evenement voor de tweede keer en zamelt daarmee geld in voor haar tweewekelijkse werking.

Na een eerste succesvolle editie vorig jaar organiseert de KLJ van Beernem zaterdag 16 maart opnieuw haar Dekhengstparty in zaal De Boest aan sportpark Drogenbrood. “Eigenlijk werd die fuif tot 20 jaar geleden jaarlijks georganiseerd. Maar in 2023 haalden we het evenement van onder het stof. Vorig jaar was de fuif volledig uitverkocht en we merken dus dat het concept aanslaat.

Ook dit jaar hopen we er opnieuw een nacht vol ambiance van te maken”, vertelt Fien Compernol (24) van KLJ Beernem. Tijdens de fuif komen vier dj’s plaatjes draaien. “Dj future drop, dj wait, Apes of spades en dj JASE zorgen voor ambiance, wij voor de resté”, lacht Fien.

Kas spijzen

“Met de opbrengst van dit evenement kunnen we onze kas spijzen. Dat geld gebruiken we voor onze werking, maar ook voor het kamp dat we elk jaar organiseren. De bestemming van ons kamp dit jaar mag nog niet geweten zijn, daarover krijgen onze leden later meer informatie”, vertelt Fien.

Elke twee weken entertaint ze samen met vier andere monitoren een vijftigtal jongeren. “Op 31 maart organiseren we ook een vriendjesdate. Dan is iedereen welkom bij ons aan het lokaal in de Bargelaan. We laten alle geïnteresseerden kennismaken met onze werking en organiseren een leuke activiteit. Voor ’s avonds voorzien we in een hapje en een drankje”, besluit Fien enthousiast.

(AVH)

Tickets zijn enkel online te koop, aan de kassa kan je geen toegangstickets kopen. Via het Facebookevenement van KLJ Beernem ‘Dekhengstparty’ kan je tickets aankopen.

The post ‘Dekhengstparty’ van KLJ Beernem zorgt voor ambiance in Beernem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Biden lijkt jongste maanden “vaker, duidelijker en zorgwekkender” mist in te gaan volgens mensen die tijd met hem doorbrachten

De Amerikaanse president Joe Biden (81) is niet meer de man die hij was toen hij 3,5 jaar geleden aan zijn ambtstermijn begon. Dat blijkt uit een hele reeks gesprekken die de Amerikaanse krant ‘The New York Times’ had met mensen die de jongste maanden tijd met hem doorbrachten weg van het oog van de camera’s. Volgens hen lijkt de

Lees meer »

De Klimrank neemt afscheid van meester Stefan: “Altijd gedreven, maar steeds met veel engelengeduld”

De Klimrank, een school voor buitengewoon onderwijs in Poperinge, moet het volgend schooljaar zonder meester Stefan (62) doen. Na dit schooljaar gaat meester Stefan met welverdiend pensioen. Hij was 40 jaar actiefals kinesist in De Klimrank, eerst op de locatie aan De Couter in Poperinge en daarna naar de Deken De Bolaan. Op zijn laatste werkdag werd hij door alle

Lees meer »

NVAPlus stelt volledige lijst voor en nieuwe slogan ‘Kies voor meer en beter!’

Middenin een decor van boterbloemen stelde NVAPlus Moorslede zondagnamiddag de volledige lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober voor. Dertien kandidaten wonen in Moorslede, zes in Dadizele en twee in Slypskapelle. Eerder werd al bekendgemaakt dat Gert-Jan Hovaere lijsttrekker wordt en Margaux Vandekerckhove de tweede plaats krijgt.
The post NVAPlus stelt volledige lijst voor en nieuwe slogan ‘Kies voor meer

Lees meer »

Trajectcontrole Zevekote start midden augustus

De al langer aangekondigde trajectcontrole in het centrum van Zevekote zal midden augustus actief zijn. Deze week werden alvast fietssuggestiestroken aangebracht.
The post Trajectcontrole Zevekote start midden augustus appeared first on KW.be.

Lees meer »