Twaalf jaar geleden wonnen ze miljoenen met de lotto, nu zijn ze bankroet door de liefde

Megaloterij-winnares Gillian Bayford en haar ex-echtgenoot zullen het beamen: geld maakt niet gelukkig. Nadat ze in 2012 het exorbitante bedrag van 148 miljoen pond wonnen, blijft daar twaalf jaar later amper nog wat van over. De reden? De liefde.

 

Meer krantenkoppen in België

Israëli opgepakt voor beramen moord op premier Netanyahu

Een Israëlische burger is opgepakt omdat hij door de Iraanse inlichtingendiensten zou zijn ingelijfd om premier Benjamin Netanyahu en andere hoge figuren binnen de Israëlische regering te vermoorden. Dat melden de politie en de Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst Shin Bet.

Lees meer »

Cycloon Boris eist mensenlevens

Het hele weekend heeft de cycloon Boris regen uitgestort boven Centraal- en Oost-Europa, met urenlange stortbuien, dambreuken en kolkende water­massa’s in onder meer Oostenrijk, Tsjechië, Roemenië en Polen tot gevolg.

Lees meer »

Nieuwe ‘#LikeMe’-reeks speelt zich af in praktijkschool in Middelkerke, met opvallende bijrollen voor Luc Appermont en Bart Kaëll

Het vernieuwde ‘#LikeMe’ focust op Mia die samen met haar 2 mama’s naar Middelkerke verhuist om er Mode te studeren. Afwachten of "’#LikeMe’ aan zee" een even grote springplank vormt voor de piepjonge cast als de eerste seizoenen waren voor pakweg Pommelien Thijs en Camille. De jonkies krijgen alvast het gezelschap van doorwinterde bv’s als Luc Appermont en Bart Kaëll.

Lees meer »

Bart Van Opstal van ‘Big Brother’ naar parlement voor Vlaams Belang: “VTM wist ervan, maar ik mocht het niet aan grote klok hangen”

Op z’n cv stonden al ‘Big Brother’-deelnemer, politieagent en café-uitbater, en nu is daar parlementslid bijgekomen. Zo’n 8.000 voorkeurstemmen leverden Bart Van Opstal (49) een zitje op naast Tom Van Grieken. “Mijn vader zaliger zou zo fier zijn nu. Hij maakte zich zorgen wat er van mij zou worden”, klinkt het in ‘Dag Allemaal’. Een openhartig gesprek over zijn politieke

Lees meer »

Infrastructuurwerken Twee Hofsteden van start

De West-Vlaamse Intercommunale (WVI) en de gemeente hebben de krachten gebundeld voor de realisatie van Twee Hofsteden, een nieuwe woonbuurt in het centrum van Staden. Burgemeester Francesco Vanderjeugd (Open VLD) en Geert Sanders, algemeen directeur van de WVI, gaven met de aanvang van de infrastructuurwerken het startschot voor de nieuwe woonbuurt.
The post Infrastructuurwerken Twee Hofsteden van start appeared

Lees meer »

Ex-Europees marathonkampioen mountainbike Wout Alleman naar WK in VS: “Hopelijk opnieuw superdag”

Wout Alleman (28) verschijnt zondag aan de start van het wereldkampioenschap mountainbike op de marathonafstand. In Snowshoe, in de Verenigde Staten, ambieert de Otegemnaar, die vorig jaar de Europese titel veroverde, een mooie uitslag. “Na een mindere zomer voel ik me net op tijd weer goed.”
The post Ex-Europees marathonkampioen mountainbike Wout Alleman naar WK in VS: “Hopelijk opnieuw

Lees meer »

Alain en Patrick maken dé perfecte stoel voor pausbezoek: “Hebt ge een propere jeans aan? Geen balpen in de achterzak? Allez, dan moogt ge hem héél eventjes uittesten”

Paus Franciscus zal tijdens zijn bezoek aan België met zijn gat in de boter vallen. Houtbewerker Alain (56) en stoffeerder Patrick (53) maakten voor hem geen ‘pimped out, chromed out’ troon om op te zitten, wel een neutrale strakke zetel van dertien in een dozijn, zo líjkt het. Tot je erop gaat zitten. Hemeltje. “De Kerk is zelfs al komen

Lees meer »

Schippersweekend in Lauwe blikt tevreden terug: “Volgend jaar iets speciaal voor de jubileumeditie”

Techno, maar dan met een trompet en enkele saxofoons! Het Gentse NAFT sloot de 39ste editie van Het Schippersweekend af met een opzwepende mix van elektronische muziek en jazz. De organisatoren kunnen terugblikken op een succesvolle editie en gaven reeds de voorzet voor volgend jaar. “Een jubileumeditie? Dat wordt iets speciaals!”
The post Schippersweekend in Lauwe blikt tevreden terug:

Lees meer »

Jeugdvereniging Chiro Oudenburg voor het eerst van start in nieuw lokaal: “Blij met zoveel inschrijvingen”

Zondag 15 september beleefden de kinderen, jongeren, leiding en ook de kokjes een mooie dag in het nieuwe lokaal aan de Mariastraat. Sinds enkele maanden is dit immers de thuis van de Chiro, nadat het lokaal in Ettelgem onveilig werd verklaard. “We konden op onze startdag heel veel nieuwe kinderen inschrijven, waar we natuurlijk blij mee zijn”, zeggen Liana Gyssers

Lees meer »