Twaalf jaar geleden wonnen ze miljoenen met de lotto, nu zijn ze bankroet door de liefde

Megaloterij-winnares Gillian Bayford en haar ex-echtgenoot zullen het beamen: geld maakt niet gelukkig. Nadat ze in 2012 het exorbitante bedrag van 148 miljoen pond wonnen, blijft daar twaalf jaar later amper nog wat van over. De reden? De liefde.

 

Meer krantenkoppen in België

Kartel Vooruit/Groen maakt alle lijstnamen bekend

Het kartel Vooruit/Groen heeft haar volledige lijst bekendgemaakt. De lijst omvat 21 kandidaten voor Vooruit en 8 voor Groen. “Het is een mix van interesses en engagementen, van stad, wijken en deelgemeenten”, luidt het. “We willen de burgemeester leveren en opnieuw de grootste fractie worden.”
The post Kartel Vooruit/Groen maakt alle lijstnamen bekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onbekend werk van Mozart ontdekt

In Leipzig is nieuw werk ontdekt van de wereldberoemde componist. De twaalf minuten muziek werden ontdekt tijdens onderzoek naar een nieuwe muziekcatalogus over het werk van de componist.

Lees meer »

Nipt vermeden dat gebied van Bredene tot Zeebrugge onder water kwam te staan. Waarom ex-sluismeester 6 sluizen openzette

In de zomer van 2022 ontsnapten Blankenberge, De Haan, Wenduine en Zuienkerke aan een catastrofe. Iemand had bewust zes sluizen opengezet, waardoor het zeewater bij hoogtij de dorpskernen zou overspoelen. Die ‘iemand’ was wellicht ex-sluiswachter S.D. (42), die wraak wilde nemen voor een uit de hand gelopen familieruzie. Een reconstructie van de sabotage, waarvoor S.D. zich donderdag moet verantwoorden in

Lees meer »

Is de batterij van de e-auto leeg?

21:05 De elektrificatie van de Europese auto-industrie lijkt te haperen. Fiat legt de productie van zijn elektrische 500 stil, Volvo kan zijn beloften niet waarmaken en Volkswagen overweegt fabriekssluiting…

Lees meer »

Instagram verscherpt regels voor tieners: wat verandert er? 

Instagram heeft een reeks maatregelen aangekondigd om minderjarige gebruikers beter te beschermen tegen de mogelijk schadelijke effecten van het platform. Zo worden de accounts van tieners automatisch op privé gezet, krijgen ze niet langer gevoelige inhoud te zien en stuurt de app een melding wanneer de schermtijd een uur overschrijdt.

Lees meer »

Pro Nieuwpoort stelt voor om klimaatbedrijf op te starten op de site van Swartesfabriek

Pro Nieuwpoort, met lijsttrekker en kandidaat-burgemeester Nicolas Vermote, heeft vandaag samen met Stijn Deschilder een ambitieus voorstel gelanceerd om de stad een belangrijke stap voorwaarts te laten zetten in de strijd tegen de klimaatverandering.
The post Pro Nieuwpoort stelt voor om klimaatbedrijf op te starten op de site van Swartesfabriek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zondagsmissen in Brussel geschrapt tijdens pausbezoek

De Brusselse parochies hebben gezamenlijk besloten om op 29 september hun zondagsmis te schrappen, zodat alle aandacht naar de pauselijke misviering kan gaan. Die begint om 09.00 uur in het Koning Boudewijnstadion. Gelovigen krijgen overigens zowel zaterdag als zondag de kans paus Franciscus te begroeten.

Lees meer »

Politie zet voortaan ‘snuffelaars’ in tegen drugs in het verkeer

De politie wil met een nieuw apparaat – een soort drugssnuffelaar – de strijd tegen drugs in het verkeer gerichter en efficiënter maken. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Het gaat om toestellen waarmee snel sporen van drugsgebruik kunnen opgespoord worden op bijvoorbeeld de handen of op onderdelen van de wagen, zoals het stuur.

Lees meer »