Sterrenchef Viki Geunes, het uithangbord van de Belgische gastronomie: ‘Het moet beter, nog beter, altijd beter en beter’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Amerikaans Hooggerechtshof verklaart Trump (gedeeltelijk) “absoluut immuun” voor vervolging

Donald Trump is “absoluut onschendbaar” voor officiële handelingen die hij stelde als president, zegt het Supreme Court – al is hij dat niet voor privéhandelingen. Dit ophefmakende arrest is een enorme overwinning voor Trump, want daardoor is het haast onmogelijk dat het belangrijkste proces tegen hem – waarin hij twintig jaar cel riskeert – nog voor de verkiezingen van start

Lees meer »

Zware aardbeving treft zuidkust van Peru

Een aardbeving met een kracht van 7 heeft in de nacht van donderdag op vrijdag het departement Arequipa getroffen, aan de zuidkust van Peru. Dat hebben het geofysische instituut van het land en de Amerikaanse geologische dienst gemeld.

Lees meer »

Kregen natuurverenigingen onterecht subsidies om gronden aan te kopen? “Als Europa vindt van wel, moeten ze mogelijk miljoenenbedrag terugbetalen”

Kregen 3 natuurverenigingen onterecht subsidies om gronden aan te kopen? Een vzw die de belangen van grondbezitters verdedigt, denkt alvast van wel en diende daarom een klacht in bij de Europese Commissie. Volgens de vzw gebruiken de natuurverenigingen het geld ook om zelf geld te verdienen. De natuurverenigingen reageren dat ze het geld enkel gebruiken om aan natuurbeheer te doen.

Lees meer »

The New York Times: “Biden overweegt om zich terug te trekken”

Huidig Amerikaans president Joe Biden, die kandidaat is voor een tweede ambtstermijn, zou dan toch twijfelen of hij zich niet moet terugtrekken na het voor hem desastreus verlopen debat vorige week donderdag. Dat schrijft The New York Times op basis van een “belangrijke bondgenoot” die wenste anoniem te blijven.

Lees meer »