LIVEBLOG GENK-STANDARD (13u30). Komt Genk opnieuw de top zes binnen?

Standard trekt naar de Cegeka Arena. De Rouches pakten vorige week een belangrijke overwinning tegen AA Gent, terwijl Genk in eigen huis onderuit ging tegen Club Brugge. De Limburgers zijn zo nog niet zeker van een plekje in de Champions’ play-offs. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Inwoners van de zwaarst getroffen straat van Vlaanderen in shock na destructieve windhoos: “Ik weet niet of ik ooit nog kan terugkeren”

Een tiental seconden. Langer had een gitzwarte windhoos niet nodig om een spoor van vernieling achter te laten in de Polderstraat in Londerzeel. Onze reporter trok naar de zwaarst getroffen straat van Vlaanderen, waar geschokte inwoners de schade opmeten: “Mijn dakkapel is gaan vliegen”, zegt Jef. “Een van mijn zonnepanelen ligt twee straten verder in een tuin”, getuigt Iris.

Lees meer »

Lothar uit ‘Blind getrouwd’ wordt papa

Lothar Callaerts, die te zien was in het vijfde seizoen van ‘Blind getrouwd’, wordt papa. Samen met zijn vriendin Sarah kondigen ze het heugelijke nieuws aan op hun Instagram. “Mum & dad are getting us a human!”, klinkt het bij een foto met hun hondjes.

Lees meer »

Vastgoedmakelaar Steve Meyus uit Sint-Kruis vanaf maandag 15 juli in ‘Huizenjagers’: “Vastgoed was een late roeping”

Vanaf 15 juli wordt het tiende seizoen van ‘Huizenjagers’ hervat. Steve Meyus uit Sint-Kruis strijdt samen met Indchara en Jason vier dagen lang voor de meeste punten, waarbij ze hopen de potentiële kopers te overtuigen om een bod uit te brengen.
The post Vastgoedmakelaar Steve Meyus uit Sint-Kruis vanaf maandag 15 juli in ‘Huizenjagers’: “Vastgoed was een late roeping”

Lees meer »

Vandaag drukkend warm tot 31 graden, maar daarna ook code oranje voor zwaar onweer

Vandaag begint de dag zonnig met temperaturen tot 28 graden en lokale uitschieters tot 31 graden. Maar het KMI waarschuwt voor een regen- en onweerszone die in de late namiddag en avond van zuidwest naar noordoost trekt. Die veroorzaakt zwaar onweer met buien, eventueel hagel en mogelijk zeer zware rukwinden die schade kunnen veroorzaken. Daarom is code oranje afgekondigd. De

Lees meer »

Godelieveprocessie houdt het droog en trekt opnieuw door Gistel

Het regenweer loerde even om de hoek, maar de Godelieveprocessie kon zondagmiddag om 16 uur tóch van start gaan. Deze Gistelse traditie vindt al sinds 1459 plaats en wordt opgevoerd door zo’n duizend figuranten. Voor regisseur Jan Bonne was het zijn laatste editie.
The post Godelieveprocessie houdt het droog en trekt opnieuw door Gistel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Juf Trui feestelijk uitgewuifd in De Plataan

Juf Trui Deseure nam deze week afscheid van haar leerlingen, collega’s en ouders en gaat met pensioen. In GO-basisschool De Plataan in de Mandellaan in Roeselare wordt Trui omschreven als dé juf van het eerste leerjaar.
The post Juf Trui feestelijk uitgewuifd in De Plataan appeared first on KW.be.

Lees meer »

N-VA Torhout heeft lijst voor lokale verkiezingen bijna rond

Op twee nog in te vullen plaatsen na heeft N-VA Torhout haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen rond. Met op kop Eva Maes en als lijstduwer Steve Becelaere. De partij trekt naar de kiezer met de slogan ‘Thuis in Torhout’.
The post N-VA Torhout heeft lijst voor lokale verkiezingen bijna rond appeared first on KW.be.

Lees meer »