Waregem op stelten tijdens Lenteshopping: “Centrum wordt circus vol verrassingen en leuke prijzen”

Komend weekend vindt in het stadscentrum de Lenteshopping plaats. Zaterdag en zondag zetten de handelaars samen met studenten van Hogeschool VIVES ‘Waregem op Stelten’.

Een team toekomstige eventmanagers van VIVE werkte een circusthema uit voor de bekende Lenteshopping. Samen met handelaarsvereniging Winkelen in Waregem voorzien ze komend weekend verschillende acties.

“We toveren het stadscentrum zaterdag en zondag om tot een groot circus, telkens van 14 tot 18 uur. De bezoekers mogen zich aan ludieke activiteiten en spetterende animaties verwachten. Van blikkenwerpen en ballondarts tot gekke fietsen en steltenlopers, er is voor ieder wat wils”, klinkt het bij de studenten.

Zoete beloning

“Er ligt voor iedere shopper of deelnemer een zoete beloning te wachten. Per aankoop of deelname aan een activiteit maak je bovendien kans op enkele leuke, lokale prijzen”, voegt Winkelen in Waregem-voorzitter Hans Maddelein toe.

Meer info vind je ophttps://www.winkeleninwaregem.be/

The post Waregem op stelten tijdens Lenteshopping: “Centrum wordt circus vol verrassingen en leuke prijzen” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Sean ‘Diddy’ Combs aangeklaagd voor sekshandel en afpersing

Sean ‘Diddy’ Combs (54) is aangeklaagd voor sekshandel en afpersing. De rapper werd maandagavond in New York gearresteerd, hoewel volgens bronnen van ‘TMZ’ en ‘DailyMail’ de politie hem oorspronkelijk pas dinsdagochtend in de boeien zou slaan. “De rapper maakte uren vooraf nog selfies met fans en wandelde vrolijk door de straten van New York”, klinkt het bij de Amerikaanse entertainmentsites.

Lees meer »

KBC lanceert tweede kasbon in strijd tegen staatsbon

KBC lanceert een tweede kasbon met looptijd van een één jaar, aan dezelfde voorwaarden dan de eerder aangekondigde. Het gaat om een brutorente van 3,10 procent, wat netto 2,17 procent oplevert na aftrek van 30 procent roerende voorheffing. Dat meldt de bank vrijdag.

Lees meer »

“Meer dan 2.000 gewonden en meerdere doden” door aan Israël toegeschreven ontploffingen van Hezbollah-beepers

Honderden leden van de Libanese Hezbollah-militie zijn dinsdag gewond geraakt toen hun beepers en ander communicatiemateriaal zoals walkietalkies plots tegelijk ontploften. Volgens de groepering zijn bij de “mysterieuze” ontploffingen ook zeker drie mensen om het leven gekomen, waaronder een jong meisje. Verschillende bronnen beweren dat de explosies het gevolg zijn van “Israëlische piraterij”, maar in een officiële verklaring laat Hezbollah

Lees meer »

Hoofdverdachte in hallucinante Franse serieverkrachtingszaak bekent: “Ik ben een verkrachter”

De hoofdverdachte in de hallucinante serieverkrachtingszaak die Frankrijk al weken in de ban houdt, heeft bekend dat hij zijn toenmalige vrouw verkracht en misbruikt heeft. “Ik ben een verkrachter, net als de anderen in deze zaal”, zei Dominique Pélicot verwijzend naar zijn medeverdachten in de rechtbank. Hij legde daar voor het eerst een verklaring af, nadat hij enige tijd afwezig

Lees meer »

Elio Clarysse na militaire MTB-titel: “Graag B-veldrit winnen”

Elio Clarysse (21) kroonde zich in Oostende tot Belgisch militair kampioen mountainbike. Met de vingers in de neusgaten. Aan de streep had de jonge militair ruim drie minuten voorsprong. Intussen dook hij al het veld in.
The post Elio Clarysse na militaire MTB-titel: “Graag B-veldrit winnen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Steeds meer meisjes in Genk verlaten school zonder diploma: “Maar vaak gaan ze na hun stage al aan de slag”

Het aantal meisjes dat de secundaire school verlaat in Genk is de afgelopen jaren gestegen van 13 naar 17 procent. Vaak gaan ze al op hun stageplaats aan het werk, omdat er veel werkgelegenheid is voor kortgeschoolden. Daarnaast heeft Genk een grotere instroom van nieuwe jongeren die een andere moedertaal spreken, wat onderwijs volgen complexer maakt. En ook de coronacrisis

Lees meer »

“Een land dat draalt met het aanstellen van een commissaris, kan net zo goed zijn kat sturen”

Het spinnenweb met alle foto’s, namen en bevoegdheden van de 26 nieuwe Europese commissarissen plus voorzitter Ursula von der Leyen zegt genoeg. Het zijn er te veel. Dat Von der Leyen over elke commissaris uit de losse pols iets kon vertellen, is al verbazingwekkend. Zeker omdat niet alle bevoegdheden even interessant zijn. Von der Leyen gaf het bij haar voorstelling

Lees meer »

Groen-zwarte balans na vijf speeldagen: “Het vorige seizoen evenaren zit er niet in”

Cercle Brugge ging de interlandbreak in met vijf speeldagen op de teller. Daarin verzamelde het vier luttele punten. In de transferperiode onderging vooral de verdediging een metamorfose. Siquet, Daland en Popovic vertrokken, maar ook op het middenveld laat het vertrek van Lemaréchal en Lopes Da Silva een leemte achter. Voorin bleef topschutter Kevin Denkey dan weer.
The post Groen-zwarte

Lees meer »

Sportcenter Get Fit in Waregem bestaat tien jaar: “Geen traditionele fitness met een fabrieksgevoel”

In het Waregem Sport Center in de Bergstraat kun je niet naast Get Fit om. In de imposante inkomhal vind je links de mooie fitnessruimte die veel ruimte biedt aan sportievelingen die hun conditie willen verbeteren en/of op peil houden. Zaakvoerders Aaron en moeder Judith zijn trots op hun zaak die in combinatie met de zusterclub in Nazareth inmiddels tien

Lees meer »