Amber Broos geeft exclusieve show in Silt

Voor ze echt ‘too big for Belgium’ wordt, trakteert Amber Broos Middelkerke op zaterdag 13 april op een exclusieve show in Silt. Kaartjes zijn beschikbaar vanaf 13 maart.

Amber Broos is het jongste exponent van de rijke Belgische dance-, techno- en housecultuur. De Leuvense dj en producer timmert genadeloos en met een ‘big smile’ aan een enorme internationale carrière. Haar stijl? Energiek met een kleurrijke mix van house, club en techno ‘bangers’. Momenteel selecteert ze wekelijks met Jeroen Delodder de beste alternatieve dancetracks en tijdloze anthems voor de baanbrekende UNTZ-hitlijst op StuBru. Ze heeft haar eigen show op ‘One World Radio’, het radio- en streamingstation van Tomorrowland en ze produceert haar eigen muziek.

Amber Broos stond al achter de draaitafels op Tomorrowland, Pukkelpop, heel wat buitenlandse dancefestivals en in Ushuaïa, een legendarische club op Ibiza. Eind oktober 2023 verkocht ze op eigen houtje de Antwerpse Waagnatie uit voor haar eerste headlineshow met 4.500 toeschouwers. Op 13 april staat ze dus in de grote zaal van Silt.

Enorm trots

“Deze exclusieve show wordt de partydoop voor Silt”, zegt Alain Bloeykens van Silt. “Het is een absolute parel op onze eventkalender en we zijn enorm trots dat we deze show kunnen aanbieden. Jong, dynamisch talent en jong publiek horen gewoon thuis in Silt. Het is symbolisch voor de nieuwe vibe die we in Middelkerke willen brengen. Samen met de jeugddienst boekten we met DJARI en Marcus Toast twee talentvolle dj’s met lokale roots om het publiek op te warmen.”

Veilig en uniek ‘nightlife’

Schepen van Jeugd Natacha Lejaeghere ziet vooral kansen voor veilig en uniek ‘nightlife’ in Middelkerke. “Lokale jongeren hebben hier niet zo veel uitgaansmogelijkheden, dus als we geregeld hip en bekend talent naar hier halen, kunnen ze dichtbij huis en in alle veiligheid uitgaan. ” Diensthoofd jeugd Tineke Van Hoof wil dat zoveel mogelijk Middelkerkse jongeren op Amber Broos gaan dansen. “Kaartjes gaan in basis 29 euro kosten, maar vanaf 11 maart kunnen Middelkerkse jongeren tussen 16 en 25 jaar reserveren voor een beperkt aantal voordeeltickets aan 15 euro.”

Praktisch

Tickets: Vanaf maandag 11 maart kunnen Middelkerkse jongeren tussen 16 en 25 jaar zich via de jeugddienst registreren voor een beperkt aantal voordeeltickets (€ 15). Reguliere kaartenverkoop (€ 29) start vanaf woensdag 13 maart via tickets.middelkerke.be.

Running order: Doors: 20.30 uur, DJARI: 21 – 22 uur, Marcus Toast: 22 – 23.30 uur en Amber Broos: 23.30 – 01 uur.

The post Amber Broos geeft exclusieve show in Silt is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Nederlandse douane onderschept minder drugs in de eerste helft van 2024

De Nederlandse douane heeft in de eerste helft van 2024 minder drugs onderschept dan in dezelfde periode vorig jaar. In de Nederlandse havens kon de douane slechts 16.000 kg cocaïne onderscheppen. Vorig jaar was dat nog ruim 28.000 kg. Volgens de Nederlandse douane is de kleinere vangst bewijs dat de maatregelen werken om de invoer van drugs tegen te gaan.

Lees meer »

Schaakclub Krakkemat sluit eerste succesvolle seizoen af in Veldegem: “Iedereen is welkom, ongeacht je niveau!”

Met een 40-tal lerende en spelende leden is het startjaar voor de jonge Veldegemse schaakclub Krakkemat een onverhoopt succes. Beginners vanaf tien jaar worden er tweewekelijks spelenderwijs ingewijd. Ook ervaren spelers krijgen dit najaar meer schaakinzicht in LDC Veltershof.
The post Schaakclub Krakkemat sluit eerste succesvolle seizoen af in Veldegem: “Iedereen is welkom, ongeacht je niveau!” appeared first on

Lees meer »

Navo houdt Oekraïne aan het lijntje

De staats- en regeringsleiders van de Navo wacht in Washington een lastige evenwichtsoefening. Ze moeten eenheid uitstralen en de steun aan Kiev Trump-bestendig maken, maar het Oekraïense lidmaatschap komt geen stap dichterbij.

Lees meer »

Owla Showtime Brugge verwelkomt ‘Red Carpet’

Bruggeling Dirk Van Vooren neemt je als gastheer mee op een waanzinnige trip en nodigt je uit om een kijkje te komen nemen in het universum van wereldsterren als Prince, Phil Collins, Katy Perry, Taylor Swift en Elvis Presley. Via de rode loper neem je ook een muzikale Hollywood-duik en wandel je binnen bij de filmpremières van ‘Frozen’, ‘Schindler’s List,

Lees meer »

Bewoners van Polderstraat in Londerzeel meten schade op na valwind: “Ik heb drie zonnepanelen nog steeds niet teruggevonden”

“We waren mosselen aan het eten. En toen werd alles heel donker.” Een valwind heeft dinsdag in Londerzeel lelijk huis gehouden. Verschillende daken zijn vernield en de rondvliegende brokstukken zorgden eveneens voor schade. De inwoners van de Polderstraat in Londerzeel lijken de zwaarste slachtoffers te zijn van het hevige noodweer. “Het lijkt wel alsof ze met een machinepistool tegen mijn

Lees meer »