Rafael Nadal zegt af voor Indian Wells: “Geen makkelijke beslissing, maar ik kan niet liegen tegen mezelf”

Rafael Nadal (37) komt niet in actie op het toernooi van Indian Wells, waar hij donderdag zijn eerste wedstrijd zou spelen. De Spanjaard gaf woensdagavond aan niet klaar te zijn om op het hoogste niveau te spelen. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Eerste beelden van Sinterklaasfilm met Niels Destadsbader als burgemeester van idyllisch sneeuwdorp

De nieuwste film van de Nederlandse hitfilmreeks ‘De club van Sinterklaas’ verschijnt binnenkort in de bioscoop. In ‘De club van Sinterklaas: het grote sneeuwavontuur’ trekt Sinterklaas met zijn roetpieten naar Oostenrijk om een belangrijke wens van een kind te vervullen. En wie komen ze daar tegen in Oostenrijk? Niels Destadsbader. Het schermgezicht speelt de burgemeester van het ondergesneeuwde dorp in

Lees meer »

Expo ‘Kerkewerk’ onthult boeiende kerkschatten

Onlangs was er in de vooravond de officiële opening in aanwezigheid van federaal volksvertegenwoordiger en schepen Nathalie Muylle van de tentoonstelling ‘Kerkewerk… de kerkschatten onthuld’. De expo kadert in 100 jaar Sint-Petrus en Pauluskerk.
The post Expo ‘Kerkewerk’ onthult boeiende kerkschatten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Renovatie van zwembad in Ninove start binnenkort: “Wel al symbolische eerste spadesteek”

In Ninove wordt vandaag de eerste symbolische spadesteek gegeven voor de renovatie van het zwembad. Normaal zouden de werken in maart starten, maar Ninove moest ze uitstellen door onder andere praktische problemen, procedures en een extra bodemonderzoek. De Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM) moet nu eerst nog het rapport van het bodemonderzoek goedkeuren en dan kunnen de werken officieel van start

Lees meer »

Youssef (28) van Kamp Waes officieel verdacht van grensoverschrijdend gedrag met drie minderjarigen

Youssef Challouki (28) is officieel in verdenking gesteld van seksueel grensoverschrijdend gedrag met drie minderjarigen. Dat bevestigt het Antwerps parket. De voormalige leerkracht, die intussen vrij is onder voorwaarden, kwam in juni in het vizier van de speurders toen berichten opdoken waarin hij een 14-jarig meisje voorstelde om af te spreken en seks te hebben.

Lees meer »