Onverbeterlijke dief uit Koksijde krijgt alweer 37 maanden cel voor hele resem feiten aan de kust

Een 39-jarige man uit Koksijde heeft voor de Brugse rechtbank 37 maanden effectieve celstraf gekregen voor zeven winkeldiefstallen aan de kust. Christophe D. was lang niet aan zijn proefstuk toe.

Op 25 maart en 8 april vorig jaar sloeg D. toe bij Colruyt in Middelkerke. Daar maakte hij respectievelijk 22 en 10 pakken tabak buit.

Cosmeticaproducten

Op 8 april pleegde hij nog meer feiten. Zo ging hij bij C&A in Middelkerke aan de haal met een broek en een hemd. En in een winkel in Oostende stal hij een twaalftal flesjes parfum, aftershave en vier aanstekers.

Op 31 maart maakte D. Koksijde onveilig en ging er in een winkel aan de haal met zestien pakjes tabak van het merk Lucky Strike. Bij Kruidvat in Oostende stal hij op 8 mei cosmeticaproducten.

Rijkgevuld strafregister

D. heeft intussen een rijkgevuld strafregister. Zo kreeg hij in maart 2021 achttien maanden voorwaardelijke celstraf voor inbraak. Begin vorig jaar kreeg hij 40 maanden effectief voor een resem diefstallen en drugsfeiten.

Kort voor die straf in beroep bevestigd werd, pleegde hij de feiten in het huidige dossier. En volgens het parket maakte hij zich in juli 2023 alwéér schuldig aan een winkeldiefstal. (AFr)

The post Onverbeterlijke dief uit Koksijde krijgt alweer 37 maanden cel voor hele resem feiten aan de kust is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Parasol waait weg en doorboort been van vrouw

Een vrouw is gewond geraakt op Cocoa Beach, ten oosten van Orlando in de VS, toen een gehuurde parasol plotseling in haar been terechtkwam. Ze bracht samen met haar familie een dag door op het strand toen een onverwachte felle windvlaag de parasol losrukte en de lucht in blies. Bij de landing kwam de punt van de parasol hard neer

Lees meer »

“Geloofwaardige aanwijzingen” voor aanslag op Amerikaanse militaire bases in Europa en die zou komende week al kunnen plaatsvinden

Er zijn “geloofwaardige aanwijzingen” dat een terroristische aanslag op til is tegen één of meerdere Amerikaanse militaire bases in Europa. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender ‘Fox News’ op basis van een Amerikaanse defensiefunctionaris. Ook in ons land is er een basis van het Amerikaanse leger: in Chièvres, op enkele kilometers van Pairi Daiza.

Lees meer »

Allereerste Landbouwprijs voor oud-schepen Johan Vanysacker

De Landbouwraad van Langemark-Poelkapelle reikte de eerste Landbouwprijs uit aan Johan Vanysacker. De Bikschotenaar kreeg de prijs omdat hij als CD&V-schepen twintig jaar lang de belangen van de landbouw in de gemeente verdedigde.
The post Allereerste Landbouwprijs voor oud-schepen Johan Vanysacker appeared first on KW.be.

Lees meer »

Speed pedelecs verboden op De Groene 62 in Torhout

Het provinciebestuur is een hoffelijkheidscampagne gestart langs de oude spoorwegverbindingen die omgevormd zijn tot waardevolle, recreatieve, groene assen. Zo onder meer langs De Groene 62, die Torhout met Oostende verbindt.
The post Speed pedelecs verboden op De Groene 62 in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoe Taylor Swift werd meegesleurd in vete tussen prins William en prins Harry: “Ze heeft Meghan Markle afgewimpeld”

Prins William verraste het Britse volk door een ‘casual’ selfie met internationale popster Taylor Swift te delen op zijn sociale media. Hij woonde haar concert bij samen met zijn twee oudste kinderen, en danste erop los. Vanuit het kamp van Harry en Meghan wordt er met de ogen gerold: “William probeert hen te kopiëren”, klinkt het. Maar daar gaat niet

Lees meer »