Molde smeert Club Brugge in blessuretijd 2-1-nederlaag aan in heenmatch achtste finales Conference League

Club Brugge heeft donderdagavond een pijnlijke nederlaag geleden in zijn heenwedstrijd in de achtste finales van de Conference League. Het moest na een makke prestatie met 2-1 zijn meerdere erkennen in het Noorse Molde FK.

Na nog geen vier minuten spelen waaide een voorzet van Denis Odoi al tegen de deklat. Ruim een minuut later trof Michal Skoras raak op aangeven van Hans Vanaken, maar de Pool deed dat vanuit buitenspel.

Geplaatste schuiver

Halverwege de eerste helft knikte Ferran Jutgla een corner van Skoras in het zijnet. Op een handvol minuten van de rust moest Nordin Jackers zich aan de overzijde onderscheiden op een kopbal van Eirik Hestad.

Blauw-zwart dook toch met een achterstand de kleedkamers in nadat de ingevallen Halldor Stenevik (43.) Jackers te grazen nam met een geplaatste schuiver in de korte hoek.

Aan het begin van de tweede helft stuurde Ronny Deila bij door Jorne Spileers te slachtofferen voor Kyriani Sabbe en voor een 3-5-2 te opteren. Die verandering van systeem bracht evenwel geen zoden aan de dijk voor de West-Vlamingen.

De gelijkmaker kwam uiteindelijk letterlijk uit de lucht vallen: het leer ging op de stip na handspel van Martin Linnes, Maxim De Cuyper (85?) toonde zijn koelbloedigheid. In blessuretijd zorgde Fredrik Gulbrandsen (90’+2) alsnog voor een Noorse overwinning door een vlijmscherpe counter af te ronden.

De return in Jan Breydel volgt volgende week donderdag om 21 uur.

The post Molde smeert Club Brugge in blessuretijd 2-1-nederlaag aan in heenmatch achtste finales Conference League is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Club Brugge trekt Argentijnse verdediger Zaid Romero aan

Club Brugge heeft de komst van de 24-jarige Argentijn Zaid Romero bekendgemaakt. Romero, een linksvoetige centrale verdediger, ondertekende een contract tot 2028 bij blauw-zwart.
The post Club Brugge trekt Argentijnse verdediger Zaid Romero aan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verkoop H&M valt tegen door slechte weer, aandeel krijgt klappen

Modeketen H&M heeft donderdag een waarschuwing uitgestuurd voor tegenvallende verkopen in juni als gevolg van het wisselvallige weer dat veel shoppers thuis houdt. Het Zweedse budgetmerk zegt ook dat het moeilijker wordt om zijn winstdoelstelling te halen. Het aandeel zakte tot 15 procent op de beurs in Stockholm.

Lees meer »

The Women Peloton, het bedrijf van de vrouw van Jasper Stuyven, wordt aangeklaagd en krijgt drie maanden om van naam te veranderen

Een bijzondere zaak in de Belgische wielerwereld. The Women Peloton, het bedrijf van Elke Bleyaert waarin ze vrouwen warm maakt voor de wielersport, wordt aangeklaagd door het Amerikaanse fitnessbedrijf Peloton Interactive. Zo wordt de merknaam ‘peloton’ aangevochten. Bleyaert is woedend: “Er bestaan zoveel bedrijven in het wielerlandschap vredig naast elkaar die het woord ‘peloton’ gebruiken. Waarom zou één bedrijf hier

Lees meer »

Historische orkaan Beryl nadert Caraïben: “nog nooit zo vroeg een zware orkaan van categorie 4″

Meteorologen kijken vol verbazing toe naar wat er zich momenteel afspeelt in de Atlantische Oceaan. De tropische cycloon Beryl is daar in een razendsnel tempo uitgegroeid tot een zware orkaan. Eentje van categorie 4 met windsnelheden tot 210 kilometer per uur. Het is nog maar de tweede tropische cycloon die een naam krijgt dit seizoen en meteen ontwikkelt hij zich

Lees meer »