Super Tuesday: Donald Trump en Joe Biden onbedreigde winnaars

Geen verrassingen op ‘Super Tuesday’. Donald Trump bij de Republikeinen en Joe Biden bij de Democraten maken hun favorietenrol waar en zijn onbedreigd op weg naar de nominatie van hun partij voor de presidentsverkiezingen in november. 

Meer krantenkoppen in België

Verkiezingsdebat in Ardooie draaide rond verkeersveiligheid, parkeerplaatsen… en een openstaande rekening

Unizo Ardooie-Koolskamp organiseerde donderdagavond een verkiezingsdebat. In een afgeladen ‘t Hofland werd duidelijk dat verkeersveiligheid hoog op de agenda staat bij zowel meerderheidspartij Groep 82 als de overige partijen. Bij momenten werd het een pittig en persoonlijk debat. Wij geven een uitgebreid verslag.
The post Verkiezingsdebat in Ardooie draaide rond verkeersveiligheid, parkeerplaatsen… en een openstaande rekening appeared first on

Lees meer »

Athena campus 3 Hofsteden blijft vergroenen en ontharden

De eerste fase van de vergroening en ontharding van Athena campus Drie Hofsteden is onlangs afgewerkt. Het gaat om de bijna afgewerkte zone speelplaats en de binnentuin. De ontharding en de vergroening gaat om 3,4 hectare van de 6 hectare grote campus.
The post Athena campus 3 Hofsteden blijft vergroenen en ontharden appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Als Diependaele niet uitkijkt, wordt Rousseau de molensteen rond zijn nek”

Tijdens een ledencongres sneerde Conner Rousseau (Vooruit) dat zijn partij erin geslaagd is om de “lelijke, lelijke ideeën” van N-VA uit het regeerakkoord te houden. Hij vertelde ook hoe hij Annick De Ridder (N-VA) als “meiske” op haar plaats heeft gezet. “Niet verstandig”, schrijft onderzoeksjournalist Jeroen Bossaert. “Je vernedert je belangrijkste coalitiepartner niet bij de start van een regeerperiode.”

Lees meer »

Na plotse exit bij ‘Thuis’ spreekt Lut Hannes voor het eerst: “De kostbare tijd die me nog rest, wil ik goed benutten”

Precies een jaar geleden nam Lut Hannes (70) in alle stilte afscheid van haar rol als Angèle in ‘Thuis’, na liefst 25 jaar. De actrice gooide haar leven volledig om en kocht een mobilhome om door Europa te reizen. Hoewel ze ook wil blijven acteren – zoals nu haar nieuwe rol als toiletdame in ‘Iedereen beroemd’ bewijst – legt ze

Lees meer »

Worstelaar Bernard Vandamme (52) gaat met worstelpensioen: “Het afscheid van de kus op de biceps én mijn schuddende tetjes”

Nog één keer zijn handelsmerken: de kus op de biceps én zijn borstspieren laten stuiteren, of zoals hij zelf zegt: “Met de tetjes schudden”. Bernard Vandamme (52), de enige Belgische professionele worstelaar, stapt zaterdag voor een allerlaatste keer de ring in. “In Pakistan ben ik een wereldster en hier kan ik geen enkele nachtwinkel binnenstappen zonder herkend te worden.”

Lees meer »

Thuiszorg Familiezorg opent ontmoetingsplek ‘Kopje Troost’ in Wingene: “Mensen samenbrengen in rustige en veilige omgeving”

Thuiszorg Familiezorg opent ‘Kopje Troost’, een warme en laagdrempelige ontmoetingsplek in het regiohuis aan de Oude Bruggestraat 72 in Wingene. Mensen kunnen er terecht voor een moment van rust, een goed gesprek of gewoon wat gezelligheid, met een kop koffie, thee, warme chocolademelk of een vruchtensap.
The post Thuiszorg Familiezorg opent ontmoetingsplek ‘Kopje Troost’ in Wingene: “Mensen samenbrengen in

Lees meer »

Delhaize St. Rochus verwelkomt de robot Broelie: Van ‘Waar vind ik’ tot leuke ‘Wist je datjes’

De toekomst komt ineens heel dichtbij met een interactieve robot die je begeleidt naar jouw gezochte product in de winkel en het Delhaizeteam ondersteunt bij het aanvullen van de schappen. “Broelie is uniek in de regio. We willen hem vooral inzetten om de ‘100% Kortrijk’-producten in de kijker te plaatsen”, zegt zaakvoerder Jeroen Demeersseman.
The post Delhaize St. Rochus

Lees meer »