KIJK. Jongeren negeren verkeersregels en steken middelvinger op naar politie: “Hier zullen ze niet mee wegkomen”

Er circuleert op sociale media, zoals via weirdthingsinkortrijk op Instagram, een opmerkelijk filmpje van een domme actie van twee jongeren, op een bromfiets. In het filmpje lachen ze op de tonen van ‘How Much Is The Fish?’ van Scooter met de politie, tijdens een achtervolging in Kortrijk. Maar wie laatst lacht, best lacht. Want in politiemiddens is het filmpje ook opgemerkt. 

Meer krantenkoppen in België

Zwevegemse brandweermannen trekken naar Denemarken voor World Fire Fighter Games: “Spelen met 40 verschillende disciplines”

Enkele brandweermannen van de brandweer in Zwevegem vertrekken vannacht naar Denemarken om deel te nemen aan de World Fire Fighter Games. Brandweermannen van over de hele wereld nemen het daar een hele week tegen elkaar op in verschillende disciplines zoals traplopen, koken, een behendigheidsproef met een brandweerwagen, triatlon, petanque en zelfs hoefijzerwerpen.

Lees meer »

ACTION stelt kieslijsten voor OCMW en gemeente voor

De verkiezingscampagne raakt doorheen het land stilaan op kruissnelheid, met zowat alle partijen die hun lijsten bekend hebben gemaakt. In Komen-Waasten was het de beurt aan ACTION, die meteen duidelijke taal spreekt. “6 jaar geleden werd onze plaats afgenomen, in oktober draaien we de rollen om!”
The post ACTION stelt kieslijsten voor OCMW en gemeente voor appeared first on

Lees meer »

Brandweer Geluwe in diepe rouw na overlijden brandweermannen Tony Coussement (53) en Luc Six (75)

Het was donderdag een zwarte dag voor de brandweerpost Geluwe. Actief lid en adjudant Tony Coussement (53) overleed onverwacht bij hem thuis in Menen. Hij was beroepsbrandweerman bij Brandweer Zone Antwerpen. Even later overleed in het Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper erebrandweerman Luc Six.
The post Brandweer Geluwe in diepe rouw na overlijden brandweermannen Tony Coussement (53) en Luc

Lees meer »

Nieuwe caravan in Zevekootse Driespan

De kinderen in het kleuter- en lager onderwijs vatten het nieuwe schooljaar in de Zevekootse Driespan aan. Dat ging niet onopgemerkt voorbij, dankzij een mooie caravan op de speelplaats van de basisschool. De caravan werd ingehuldigd volgens het motto ‘in mijn caravan, ben ik superman’, jawel, naar een liedje van Will Tura.
The post Nieuwe caravan in Zevekootse Driespan

Lees meer »

HLN TRANSFERLIVE. Anderlecht en Union halen aanvaller, KV Mechelen verdediger – “Depay kan 400.000 euro per maand verdienen in Brazilië”

In de vijf grootste Europese competities (Engeland, Italië, Spanje, Duitsland en Frankrijk) is de transfermarkt gesloten. Maar dat betekent niet dat het transfergeweld over is. Onze Belgische ploegen bijvoorbeeld kunnen nog tot en met 6 september inkomende transfers afronden, maar vandaag wordt een cruciale dag voor onze Belgische ploegen die Europees spelen. Want: vannacht om 00u moeten de definitieve spelerslijsten

Lees meer »

Onweer trekt over ons land: felle neerslag, hagel en weggewaaide dakpannen in Vlaanderen en Wallonië

Wallonië wordt momenteel getroffen door onweer. Meerdere wegen staan er blank en verschillende bomen zijn omgewaaid. Op beelden, gefilmd in Durbuy, zijn fikse regenbuien te zien. Ook in de regio Mechelen en Tienen regent het fel. Boven de Kempen brengt het onweer een lichtspektakel. Op onderstaande beelden, gemaakt op verschillende plaatsen in ons land, zijn felle flitsen te zien.

Lees meer »