Club Brugge niet op volle kracht in Molde, maar Deila heeft “genoeg kwaliteit in de kern”

Door blessures en ziekte moet Club Brugge donderdag vijf belangrijke spelers missen in de heenwedstrijd van zijn achtste finale tegen Molde in de Conference League. Simon Mignolet, Igor Thiago, Eder Balanta, Antonio Nusa en Hugo Vetlesen reisden niet mee naar Noorwegen af. “Maar we hebben genoeg kwaliteit in de kern om dat op te vangen”, maakt trainer Ronny Deila zich sterk.

“Elk seizoen zijn er wel momenten dat de ziekenboek vol raakt. Het is daarom dat je een ruime kern nodig hebt en die hebben we. In Genk waren we ook niet op volle sterkte en we winnen er met 0-3. Hopelijk kunnen we die goede prestatie doortrekken.”

Brugge kan in de Conference League zijn seizoen redden. In de beker werd Club Brugge in de halve finales uitgeschakeld en in de competitie is er een kloof van twintig punten met leider Union. “Voor meer druk zorgt dat niet, want die druk is er altijd al bij Brugge. We gaan elke wedstrijd voor de winst. Molde is een lastige tegenstander, maar we zullen er alles aan doen om met een goed resultaat terug te komen.”

Middenvelder Casper Nielsen kijkt uit naar het duel. “Na de teleurstelling om de bekeruitschakeling is dit weer een nieuwe start. We hebben de kans om iets mooi te realiseren op de Europese scène en ik acht ons daartoe in staat. We nemen het match per match, maar het doel is om zo ver mogelijk te gaan.”

The post Club Brugge niet op volle kracht in Molde, maar Deila heeft “genoeg kwaliteit in de kern” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Oostendenaar Arthur Goethals is de nieuwe voorzitter van de BNXT League: “Ik ben vereerd met deze benoeming”

Arthur Goethals (78), gewezen voorzitter van BC Oostende en van de Belgian Pro Basketball League, is benoemd tot de nieuwe voorzitter van de BNXT League, de grensoverschrijdende basketbalcompetitie met Belgische en Nederlandse clubs.
The post Oostendenaar Arthur Goethals is de nieuwe voorzitter van de BNXT League: “Ik ben vereerd met deze benoeming” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kinderen van De Strandloper in Koksijde schitteren in schoolfeest in Inspirant aan zee

Leerlingen, leerkrachten en ouders van De Strandloper BuBaO keken reikhalzend uit naar het schoolfeest in Inspirant aan zee in Oostduinkerke. Apetrots, uitgedost in hun op maat gemaakte toneeloutfit, vertederden de kinderen hun toeschouwers tijdens het totaalspektakel met als thema ‘Op zoek naar een betere wereld’.
The post Kinderen van De Strandloper in Koksijde schitteren in schoolfeest in Inspirant aan

Lees meer »

Nestlé aangeklaagd wegens E. coli in Franse pizzafabriek

Nestlé is in Frankrijk in staat van beschuldiging gesteld in verband met een uitbraak van E. coli in een fabriek voor diepvriespizza’s. Dat maakte de Zwitserse voedingsreus vrijdag bekend. Wat de aanklachten tegen Nestlé Frankrijk en het filiaal dat de fabriek exploiteerde precies zijn, maakte het bedrijf niet bekend.

Lees meer »

Fran Devoldere van Zwaantjes Roller Club: “Voluit gaan”

Tijdens de Cadet Challenge volgend weekend, die voor de zevende keer op rij in Zandvoorde plaatsheeft, zijn er in hun categorie zo’n zeventig renners waar ze in drie reeksen worden ingedeeld.
The post Fran Devoldere van Zwaantjes Roller Club: “Voluit gaan” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opendeurdag seksclub Club Amai trekt 3.000 nieuwsgierigen: “Misschien breng ik volgende week wel een eerste echt bezoekje”

Ruim 3.000 nieuwsgierigen hebben zondag een bezoek gebracht achter de schermen van Club Amai in Hoogstraten (Meer). Alle aanwezige mannen en vrouwen hielden netjes de kleren aan en stapten in een lange rij met het nodige gegiechel naar binnen. De seksclub hield voor een keer geen swingersdag, maar gooide de deuren open voor iedereen die er eens op klaarlichte dag

Lees meer »

Renson installeert gratis smotspots aan de kust

Fabrikant van zonwering Renson installeert op zes kustlocaties gratis smotspots. Met de actie steunt Renson de Stichting tegen Kanker. “Wie zonnecrème uit dispensers gebruikt in plaats van kleine tubes, zorgt bovendien voor een pak minder afval”, klinkt het.
The post Renson installeert gratis smotspots aan de kust appeared first on KW.be.

Lees meer »