Als eerste ooit is John Higgins dicht bij de ‘gouden bal’ en 470.000 euro… tot Saoedi’s rondkomen met drank

Gelukkig kon hij er nog om lachen. Al zal hij enkele tellen later toch vooral gevloekt hebben. John Higgins (48) was er als eerste speler ooit dichtbij om aan te zetten voor de ‘gouden bal’ in Riyadh, waar voor de eerste keer de World Masters of Snooker plaatsvindt. Goed voor een maximumbreak van niet 147 maar 167 en een bonus van 470.000 euro. Tot hij door Saoedische toeschouwers uit z’n concentratie werd gehaald. 

Meer krantenkoppen in België

Expertise- en ontmoetingscentrum ‘House of Manufacturing’ geopend: “Samenbrengen van spelers is de succesformule”

POM West-Vlaanderen opende 5 september samen met PTI Kortrijk, Agoria en Sirris het expertise- en ontmoetingscentrum House of Manufacturing aan de Graaf Karel de Goedelaan. Deze site biedt bedrijven in de maakindustrie inspiratie en ondersteuning op maat voor de integratie van slimme technologieën, huisvest onder meer het industriële labo van Sirris en 6.500 m² aan moderne opleidingsruimtes in het Technicum

Lees meer »

Zij staan aan de start van Izegem Koers: de winnaar van vorig jaar, de zoon van De Leeuw en een Olympiër

Door de concurrentie van onder meer de Rondes van Spanje en Groot-Brittannië zijn al heel wat topcoureurs in de WorldTour aan de slag. Voor wedstrijdverantwoordelijke Pieter-Jan Debackere is het dan ook geen sinecure om een kwaliteitsvol peloton samen te stellen. Niettemin komen er zeker al minstens 160 renners aan de start in Izegem, onder meer ook Dries De Bondt, de

Lees meer »

Grot van Lourdes staat onder water

Het Heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes is in de nacht van vrijdag op zaterdag deels overstroomd. Onder meer de bekende grot van het Franse bedevaartsoord is hierrdoor gesloten.

Lees meer »

Radio-dj Maureen Vanherberghen over mama zijn van twee kinderen: “Eerlijk? Het is zalig, maar ook zot vermoeiend”

In januari zal Maureen Vanherberghen (36) te horen zijn in de MNM Ochtendshow, maar nu geniet ze nog van ouderschapsverlof. In juli beviel ze van haar tweede dochtertje Léone. In een Q&A op Instagram vertelt de MNM-dj hoe het met haar gaat. “Het is zalig, maar ook zot vermoeiend. Ik ben bijvoorbeeld al wakker van half vijf”, vertelt de presentatrice.

Lees meer »

Treinverkeer tussen De Panne en Koksijde hervat

Het treinverkeer tussen De Panne en Koksijde is sinds dinsdagavond 22.30 uur hervat nadat het een hele dag stil lag toen een vrachtwagen alle bovenleidingen aan een overweg in Veurne afreed. “Onze ploegen waren de volledige dag in de weer met de herstellingen”, zegt Thomas Baeken van Infrabel. Daarbij werd onder meer een werktrein ingezet.
The post Treinverkeer tussen

Lees meer »

Eerste onderzoek vliegtuigramp Brazilië wijst op ijsvorming op vleugels

Een eerste onderzoek naar het ongeluk met een vliegtuig van de Braziliaanse maatschappij Voepass waarbij vorige maand alle 62 inzittenden om het leven kwamen, wijst op mogelijke ijsvorming op de vleugels. Het toestel stortte begin augustus neer bij Vinhedo, een plaats zo’n honderd kilometer van de eindbestemming, luchthaven Guarulhos in São Paulo.

Lees meer »