Waarom je volgens onze geldexpert beter niet in de Bel20 investeert. Maar wat koop je dan wél het best?

De Bel20, de twintig grootste en meest verhandelde beursgenoteerde bedrijven in ons land, krijgt morgen een jaarlijkse opfrisbeurt. Lotus Bakeries en Colruyt kloppen aan de deur. Maar moeten die twee bedrijven wel blij zijn met een Bel20-ticket als je kijkt hoe ‘onze’ sterindex presteert tegenover de tegenhangers in onze buurlanden? Hoe komt dat de Bel20 maar blijft kwakkelen? Komt er een kentering of blijft u er als belegger maar beter van weg? 

Meer krantenkoppen in België

Heemkring Aan De Schreve lanceert kunstenaarsproject en boek over de familie Boudry

Dit jaar loopt in Poperinge de tentoonstelling ‘Boudry, een familie kunstenaars’, een organisatie van de Koninklijke Heemkring Aan de Schreve. Naast de tentoonstelling geeft Aan de Schreve ook een geïllustreerd kunstboek uit. De vernissage van de tentoonstelling gaat door op donderdag 4 juli in de Kapel van de Zusters Benedictinessen met aansluitend de boekvoorstelling in de Kapel Lebbe, Peperstraat in

Lees meer »

“Ik zag palmbomen en dacht: dit is Parijs niet”: Jem (30) stapt zonder het te beseffen op verkeerde vlucht en eindigt in Spanje

De Britse Jem Maybank (30) uit Leeds dacht dat ze eind vorige maand op een vlucht richting Parijs stapte, maar niets bleek minder waar te zijn. Door de ‘vakantierush’ vergiste ze zich van gate, waardoor ze even later richting het Spaanse Alicante vloog. “Ik had mijn ticket aan vier personeelsleden laten zien”, klinkt het. Ik vroeg waarom mijn stoeltje op

Lees meer »

Wandelzoektocht doorheen verrassend Koksijde

De Koksijdse wandelzoektocht is elk jaar een succes. Ook dit jaar kunnen speurneuzen Koksijde tot 31 augustus op een unieke manier ontdekken. Voor 4 euro krijg je een route vol verrassingen.
The post Wandelzoektocht doorheen verrassend Koksijde appeared first on KW.be.

Lees meer »

11.000 fans feesten mee met Joost Klein op Genk on Stage tijdens eerste Belgische optreden na Songfestival: “Als ik ooit stop, is mijn laatste optreden in België”

De Europalaan in Genk werd voor één dag de Europapalaan en een extra groot festivalterrein voor 11.000 bezoekers, allemaal voor één man: Joost Klein. De Nederlander trad vandaag voor het eerst sinds zijn veelbesproken (bijna) deelname aan het Songfestival op in België. Genk on Stage, het gratis stadsfestival in Genk, kon Klein strikken en daar kwam véél volk op af.

Lees meer »

Ontwijde kerk De Paanders in Meulebeke ingehuldigd als Smulkapel

De kerk van de Paanders in Meulebeke werd op 1 april 2023 ontwijd. Toen werd de parochie ook toegevoegd bij de parochie Sint-Antonius. De ruimte die vrij kwam, wordt nu volledig gebruikt door de Paandersschool. Die maakte er niet alleen een eetzaal van voor de leerlingen, maar wil de ruimte ook openstellen voor verenigingen.
The post Ontwijde kerk De

Lees meer »

‘Team Stadhuis’ verklapt de favoriete plekjes: van publiek toegankelijke binnentuin tot de zolder van het belfort

Tot op het allerlaatste moment legden zowat 180 werklui de laatste hand aan het stadhuis. Wij lieten enkele mensen die de voorbije twee jaar van dichtbij betrokken waren bij de realisatie van de (ver)nieuwbouw hun favoriete plekje aanduiden.
The post ‘Team Stadhuis’ verklapt de favoriete plekjes: van publiek toegankelijke binnentuin tot de zolder van het belfort appeared first on

Lees meer »

Michiel Van Daele (75) is nieuwe ereburgemeester van Tielt: “Belang van stad en inwoners moet altijd op de eerste plaats staan”

Michiel Van Daele, die tussen 1995 en 2011 burgemeester was van Tielt, krijgt de titel van ereburgemeester. We gingen praten met de kersverse ereburgemeester over heden, verleden en toekomst. “Altijd heb ik het compromis gezocht. Een kwestie van water bij de wijn doen. Vaak tot er geen druppel wijn over was”
The post Michiel Van Daele (75) is nieuwe

Lees meer »