Turkije arresteert ex-politiechef en zes anderen wegens spionage voor Mossad

De Turkse autoriteiten hebben dinsdag zeven personen aangehouden, onder wie een voormalige politiechef, omdat ze informatie zouden hebben verkocht aan de Israëlische geheime dienst Mossad. Dat meldt het staatspersbureau Anadolu. Het is al de derde operatie tegen vermeende Mossad-agenten in Turkije sinds het begin van het jaar.

 

Meer krantenkoppen in België

Nog veel meer trajectcontroles op komst

Het aantal trajectcontroles in Vlaanderen stijgt al jaren en er zijn er nog veel meer op komst. Dat schrijft Het Laatste Nieuws dinsdag op basis van een rondvraag bij alle lokale lijsttrekkers van de 285 Vlaamse gemeenten voor ‘De Stem van Vlaanderen’.

Lees meer »

Na zes jaar eindelijk plannen voor leegstaande handelspanden op Markt van Tielt: Immo Francois breidt uit

Vastgoedkantoor Immo Francois heeft plannen onthuld voor de uitbreiding van hun kantoor op de Markt in Tielt. Het gaat om de locatie waar tot 2018 kledingzaak Federico Moda zat. Immo Francois geeft er nu een nieuwe invulling aan. Drie panden worden samengevoegd tot één complex met naast een ruimer, nieuw kantoor op het gelijkvloers ook vijf appartementen.
The post

Lees meer »

Ulrich reanimeert samen met passanten man die onwel werd achter het stuur: “Hoop dat alles goed komt”

Een oudere man is donderdagavond onwel geworden achter het stuur in de Stationsstraat in Waregem. Hij ging van de weg af en botste tegen een zijmuur van het Heilig Hart College. Ulrich Maheur (48) uit Zulte zag alles gebeurden en snelde te hulp. “Hij was bewusteloos en ik voelde geen hartslag meer, gelukkig volg ik jaarlijks een reanimatiecursus op mijn

Lees meer »

Ruilbeurs Ingelcaps in De Cultuurfabriek

Op zaterdag 21 september organiseert Ingelcaps een ruilbeurs van champagnecapsules in De Cultuurfabriek in de Kortrijkstraat.
The post Ruilbeurs Ingelcaps in De Cultuurfabriek appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. ‘Sex Education’-ster (per vergissing) met pepperspray bespoten en geschopt door agenten

Reece Richards, Eugene uit de Netflix-serie ‘Sex Education’, beweert dat hij op 4 september in West-Londen het slachtoffer werd van een onrechtmatige arrestatie en hekelt het wangedrag van de politie. Naar verluidt werd hij met pepperspray bespoten en geschopt door agenten voor de ogen van zijn schreeuwende moeder. “De hele ervaring was beschamend, diep verontrustend en vermoeiend”, schrijft hij op

Lees meer »

Post Title

Er hangt een 74-jarige man uit Waregem een boete van 8.000 euro boven het hoofd omdat hij een twintigtal beschermde vogels hield in zijn volière. Volgens zijn advocaat ving hij die niet zelf, maar nam hij die over van zijn overleden schoonbroer. “Het is een raadsel waarom mijn cliënt hiervoor gedagvaard werd.”
The post appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Sh?gun’ als eerste niet-Engelstalige serie verkozen tot beste dramaserie bij Emmy’s, ook ‘Baby Reindeer’ en ‘The bear’ vallen in prijzen

De grote winnaars van de Emmy’s zijn de series ‘The bear’, ‘Sh?gun’ en ‘Baby Reindeer’. Het was de eerste keer dat een niet-Engelstalige serie het beeldje van beste dramareeks naar huis mocht nemen op de belangrijkste Amerikaanse awardshow voor televisieprogramma’s. Hoewel ‘Hacks’ verrassend naar huis ging met het beeldje voor beste comedy, heeft topfavoriet ‘The bear’ 11 Emmy’s gewonnen. Het

Lees meer »

Hezbollah-leider Nasrallah reageert na aanvallen met communicatietoestellen: “Ongeziene klap voor Hezbollah, maar krijgt ons niet klein”

"Israël heeft alle rode lijnen overschreden". Dat heeft Hassan Nasrallah, de leider van Hezbollah, gezegd in een televisietoespraak waarin hij reageerde op de aanvallen met ontploffende communicatietoestellen in Libanon. Nasrallah noemde de aanvallen "een ongeziene klap, maar die krijgt Hezbollah niet klein". Tijdens de toespraak vonden nieuwe luchtaanvallen plaats op de grens tussen Israël en Libanon.

Lees meer »

Originele promotie voor startdag KLJ

KLJ Gits heeft op een originele manier promotie gemaakt voor de startdag op 28 september. Overal in Gits verschenen er namelijk rare blokken. Het leken wel blokken uit Mario Bros maar het betrof een promostunt van de KLJ. Iedereen die geboren is in 2009 of vroeger is van harte welkom op de startdag op 28
The post Originele promotie

Lees meer »

Tyfoon Bebinca eist twee doden in China

In het oosten van China heeft tyfoon Bebinca twee doden geëist. De slachtoffers werden geëlektrocuteerd nadat ze op een kruispunt in de stad Kunshan, ten westen van Shanghai, geraakt werden door een stroomkabel van een omgevallen elektriciteitsmast, meldde de Chinese staatstelevisie. Ze werden nog overgebracht naar een ziekenhuis maar bezweken daar aan hun verwondingen.

Lees meer »