Trump wint Super Tuesday, maar kan toch nog de verliezer van de dag worden

Super Tuesday. Het is altijd de thriller van de Amerikaanse voorverkiezingen. Maar dit jaar niet: Biden is onbedreigd, Trump zal afgetekend zegevieren. En toch kan die laatste nog de verliezer van de dag worden.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. “Als je ouders je niet willen, neem ik je wel mee”: opmerkelijke ontmoeting tussen Donald Trump en jonge fan gaat viraal

Op sociale media gaan beelden viraal van een opvallende ontmoeting tussen voormalig president Donald Trump en een jonge fan. De jongen had zich als Trump verkleed en raakte tot tranen toe bewogen toen hij zijn idool zag. De ex-president probeerde het kind op te vrolijken en gaf hem plots wat “zakgeld”. Vervolgens grapte hij dat hij de kleine dubbelganger wel

Lees meer »

Peuter verdrinkt thuis in kinderzwembad

Het West-Vlaamse parket is een onderzoek gestart naar de dood van een peuter van 1 jaar. Het jongetje verdronk in een zwembadje bij hem thuis in de tuin. “Alles wijst op een tragisch ongeval”, zo zegt parketwoordvoerster Griet De Prest.

Lees meer »

Voorpost: heel Vlaams, Heel-Nederlands en heel bereid tot actie

Een groep aanhangers van de extreemrechtse groepering Voorpost is zondagmiddag binnengedrongen in het nieuwe opvangcentrum Apollo in Zutendaal. De militanten klommen op het dak en staken er vuurpijlen af. Ze gebruikten een rookbom en rolden antimigratiespandoeken uit. Op Voorpost kan het Vlaams Belang al bijna 50 jaar rekenen. Om te plakken, om te betogen en om asielcentra te bestormen.

Lees meer »

Ongewoon boos en ontgoocheld na tweede sprintnederlaag op rij: zit Jasper Philipsen in een vertrouwenscrisis?

Zo zagen we Jasper Philipsen (26) nog nooit. De Limburger klopte zijn frustratie van zich af en vloekte erop los: die tweede sprintnederlaag op rij kwam duidelijk heel hard aan. Zijn vriendin moest hem tot twee keer toe gaan kalmeren op de bus. Er lijkt meer aan de hand dan alleen sportieve ontgoocheling. Is de topsprinter in een vertrouwenscrisis beland?

Lees meer »

Zinkgat door groot waterlek in Nieuwpoortsesteenweg in Oostende

Als gevolg van een groot waterlek is er vanmorgen een zinkgat ontstaan in de Nieuwpoortsesteenweg ter hoogte van huisnummer 749. Farys is op de hoogte en startte intussen met dringende herstellingswerken. De situatie wordt op de voet opgevolgd.
The post Zinkgat door groot waterlek in Nieuwpoortsesteenweg in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Vlaams gezin met baby ontsnapt nipt aan Italiaanse modderstroom: “Eén seconde later en ik werd meegesleurd. Ik kon niet meer”

De beelden van hun terreinwagen die verzwolgen wordt door een kolkende rivier gingen deze week de wereld rond. Maar Ameline (28), haar man Fady (24) en hun baby’tje van drie maanden uit het West-Vlaamse Menen kunnen het nog navertellen vanuit Italië, waar hun vakantie eindigde in de Orco-rivier. Ze vertellen hoe hun leven plots, vanuit het niets, in gevaar kwam:

Lees meer »

Politie-interventie bij paleis van Versailles door geschil tussen verkopers

Er heeft donderdagnamiddag een interventie van de veiligheidsdiensten plaatsgevonden bij het paleis van Versailles, in de buurt van Parijs. Dat zou het gevolg zijn van een geschil tussen twee verkopers, waarbij een van hen een mes had getrokken. Dat meldt de krant Le Figaro, die sprak met een politiebron. Er zou geen sprake zijn van terreur.

Lees meer »

Park in Ruiselede zomert twee maanden lang

Vorige maand opende burgemeester Greet De Roo (RKD) het Park voor de start van een zomer vol activiteiten. Er staat alleszins veel muziek geprogrammeerd.
The post Park in Ruiselede zomert twee maanden lang appeared first on KW.be.

Lees meer »

The New York Times: “Biden overweegt om zich terug te trekken”

Huidig Amerikaans president Joe Biden (81), die kandidaat is voor een tweede ambtstermijn, zou dan toch twijfelen of hij zich niet moet terugtrekken na het voor hem desastreus verlopen debat vorige week donderdag. Dat schrijft The New York Times op basis van een “belangrijke bondgenoot” die wenste anoniem te blijven.

Lees meer »