“Het gaat gebeuren”: Lindsay Lohan bevestigt vervolg op ‘Freaky Friday’

“Het gaat gebeuren.” Lindsay Lohan (37) heeft bevestigd dat er een vervolg komt op de populaire komediefilm ‘Freaky Friday’ uit 2003. De Amerikaanse actrice vertelt in het radioprogramma ‘Andy Cohen Live’ dat zij en Jamie Lee Curtis (65) allebei meewerken aan de prent. 

Meer krantenkoppen in België

“Dat koppel wilde alleen maar winnen. De rest interesseerde hen niet”: B&B-uitbaters over de impact van ‘Met vier in bed’

“Die lage scores? Een slag in ons gezicht.” Nee, Magda (63) en Marc (66) blikken niet onverdeeld tevreden terug op hun deelname aan ‘Met vier in bed’. In dat programma mogen uitbaters hun B&B in de kijker zetten en dat heeft wel degelijk gevolgen. “De bekendmaking van de winnaar moesten we vijf keer opnemen. Niemand wilde voor hen applaudisseren.”

Lees meer »

Festival Dranouter viert 50-jarig jubileum met foto-expo en boek: “De expo is een wandeling door het dorp waardoor je de geschiedenis van het festival ontdekt”

Festival Dranouter bestaat dit jaar 50 jaar. Dat vieren ze onder meer met een fototentoonstelling buiten. De mooiste foto’s van over de jaren heen staan opgesteld in het dorp. Daar zitten zowel foto’s tussen van artiesten, maar ook van de sfeer en eet- en drankstanden. Er is ook een bijhorend fotoboek verkrijgbaar.

Lees meer »

Biden geeft toe dat hij “niet meer zo goed debatteert als vroeger”: “Maar als je een klap krijgt, sta je weer op”

Een dag na zijn desastreuze debat tegen Donald Trump (78) heeft de Amerikaanse president Joe Biden (81) een toespraak gehouden op een campagnebijeenkomst in de staat North Carolina. Biden kaartte de kritiek op het “rampzalige” debat aan en gaf toe dat hij “niet meer zo goed debatteert als vroeger”. “Maar ik weet wel hoe ik de waarheid moet zeggen en

Lees meer »

Burgemeester Eddy Lust topt lijst Voor 8930 in Menen, huidige schepenen krijgen prominente plek

De knoop is doorgehakt. Voor 8930, het kartel waarmee Open VLD en Vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt in Menen, heeft zijn eerste pionnen op de lijst uitgezet. Huidig burgemeester Eddy Lust wordt uitgespeeld als lijsttrekker, schepen Angelique Declercq op plaats twee en ‘onafhankelijke’ Renaat Vandenbulcke als duwer.
The post Burgemeester Eddy Lust topt lijst Voor 8930 in Menen, huidige

Lees meer »

LIVE. ‘Belgian Arrows’ kijken Italië in de ogen, winnaar neemt het in halve finales op tegen Oostenrijk

Na de overrompelende zege tegen Nederland is Italië de volgende tegenstander van de Belgian Arrows in de World Cup of Darts. Ofwel: Dimitri Van den Bergh (PDC-8) en Kim Huybrechts (PDC-36) versus Michele Turetta (PDC-133) en Massimo Dalla Rosa (geen ranking), live vanaf 14u op VTM 2 en VTM GO. Van onderschatting is geen sprake. “Wij torenhoog favoriet? Dat is

Lees meer »

Ze verloor zelf haar zoontje, nu zet Alexandra steunactie op voor gezin van overleden Delano (1): “Niemand verdient het om een kind te verliezen”

Het nieuws van het overlijden van de kleine Delano (1) slaat in Oostende en ver daarbuiten in als een bom. Alexandra Bouckhuyt – haar zoontje Omélie stierf 2 jaar geleden bij de onthaalmoeder in Eernegem – werd terug gekatapulteerd in de tijd. Meer nog: zij en Toscina Verbruggen, de mama van Delano, zijn vriendinnen. Nu heeft ze een steunactie opgezet

Lees meer »

Met deze tips scoor je altijd op een rommelmarkt

Rommelmarkten afschuimen. De meesten doen het voor de gezelligheid maar voor antiquairs als Goedele Aerts van Adesso Antiques is de rommelmarkt meer dan wat slenteren in het zonnetje.
The post Met deze tips scoor je altijd op een rommelmarkt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Stalking-slachtoffer Guillaume Devos (43) na getuigenis overstelpt met reacties: “Eén bericht zou zomaar wel eens van haar kunnen zijn”

Na zijn openhartige getuigenis over stalking werd acteur en zanger Guillaume Devos (43) overstelpt met positieve reacties van mensen die hem een hart onder de riem wilden steken. Sommigen herkenden zich in zijn relaas en putten er steun en troost uit. “Bij één gebruiker stond alleen maar ‘Het spijt me voor jou’. Alleen dat.”

Lees meer »

Grote banken in de Verenigde Staten doorstaan stresstest van centrale bank

De grootste Amerikaanse banken zijn volgens de Federal Reserve nog steeds bestand tegen een zware economische en financiële crisis. De centrale bank van de Verenigde Staten maakte de resultaten van de jaarlijkse stresstest woensdag bekend. De verliezen die de kredietverstrekkers zouden lijden waren bij de test dit jaar wel groter dan vorig jaar, verklaarde vicevoorzitter voor bankentoezicht Michael Barr.

Lees meer »

Waren er niet 1 maar meerdere ‘Bendes van Nijvel’? 

We spreken steevast over ‘de Bende van Nijvel’, maar het is best mogelijk dat de feiten die we toeschrijven aan ‘de Bende’ uitgevoerd zijn door verschillende bendes. Het is een bedenking die vandaag ook door het federaal parket werd geopperd tegenover de nabestaanden, nu het onderzoek wordt stopgezet.

Lees meer »

Vals aanzoek, ongeplande zwangerschap en ongeziene primeur: herbekijk hier de onthutsende seizoensfinale van ‘Familie’

Bij de start van de seizoensfinale van ‘Familie’ leek er vrijdag maar één vraag te overheersen bij de soapfans: wie worden de slachtoffers door de bom die Joris wil laten exploderen op de reünie van de Van den Bossches? Het antwoord was verrassend, maar het slotbeeld van de extra lange aflevering was dat des te meer. De kijker bleef onthutst

Lees meer »