BMW brandt volledig uit in Leisele… na kortsluiting in zetelverwarming

Zó verwarmend moest het nu ook niet worden. Een 19-jarige man liep maandagavond de schrik van zijn leven op toen zijn achterwerk plots wel érg heet werd in zijn BMW. Luttele tellen later zette de zetelverwarming zijn auto in lichterlaaie.

Een 19-jarige Fransman was maandagavond even voor 22 uur onderweg in zijn BMW X3 in de Veurnestraat in Leisele (Alveringem). Het was een frisse avond, dus had de jongeman de zetelverwarming in zijn auto aangezet om het behaaglijk warm te krijgen. Alleen voelde hij tijdens de rit hoe zijn achterwerk plots wel érg warm werd. Op een bepaald moment werden zijn billen zelfs ronduit heet, zette de man zijn BMW snel aan de kant en sprong uit de wagen. Luttele tellen later zag hij tot zijn afgrijzen hoe er snel rook uit zijn stoel kwam en de zetelverwarming vervolgens de hele BMW in lichterlaaie zette.

De man verwittigde de hulpdiensten, maar de brandweer kon niet anders doen dan het wrak te blussen. Ook de politie kwam ter plaatse, maar ook zij konden enkel vaststellen dat de zetelverwarming de boosdoener was. De BMW brandde volledig uit en moest getakeld worden. De onfortuinlijke Fransman moest hulp opbellen om thuis te raken. (JH)

The post BMW brandt volledig uit in Leisele… na kortsluiting in zetelverwarming is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

SK Zillebeke is meteen ambitieus bij terugkeer: “Elke tegenstander zal het hier moeilijk krijgen”

Na een jaar zonder eerste elftal is SK Zillebeke weer helemaal terug. En niet zomaar om de tijd te doden: het trainersduo Diego Caron – Diederik Pattyn heeft grootse plannen. Ze mikken op een topvijfplaats dit seizoen, met de ambitie om op korte termijn naar derde provinciale te promoveren.
The post SK Zillebeke is meteen ambitieus bij terugkeer: “Elke

Lees meer »

Biden keldert in de peilingen volgens gelekt memo Democraten

Joe Bidens kansen bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen in november zijn gekelderd, aldus Bloomberg, dat zich baseert op de nieuwssite ‘Puck’. Biden loopt ook voor het eerst achter op vicepresident Kamala Harris. Ook de Democraten Pete Buttigieg, minister van Transport, Gretchen Whitmer, gouverneur van Michigan, en Gavin Newsom, gouverneur van Californië, scoren beter dan Biden.

Lees meer »

Dit zijn de populairste mannen- en vrouwennamen in jouw gemeente

Olivia en Noah waren ook vorig jaar de populairste voornamen in Vlaanderen. Dat blijkt uit cijfers van Statbel. Bij de meisjes staat Olivia al vijf jaar onafgebroken aan de leiding. Emma staat op twee, Louise op drie. Noah is sinds 2020 de populairste jongensnaam, gevolgd door Arthur en Liam. Bij de familienamen komen Peeters, Janssens en Maes het meest voor.

Lees meer »

De eerste beelden van Ruth Beeckmans als kwaadaardige koningin in ‘Sneeuwwitje’: “Dit doe ik voor kinderen die me te eng vinden”

Vanaf vandaag kan je in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne naar de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ gaan kijken. Meer dan 25 jaar na de eerste voorstelling steekt Studio 100 deze klassieker in een nieuw jasje. Reporter Jarne strikte was erbij op de grote première en kon spreken met de hoofdcast. Bekijk het in deze nieuwe Showbits.

Lees meer »

Jarren en Sharon zijn nieuwe zaakvoerders van bekende brasserie La Grande Place op Grote Markt in Roeselare

Met Jarren Theeten (30) en Sharon Roelandt (26) uit Houthulst heeft La Grande Place, de gekende brasserie/broodjeszaak op de Grote Markt in Roeselare nieuwe zaakvoerders. “Toen we het artikel zagen over de zoektocht naar een nieuwe uitbater hebben we onmiddellijk toegehapt.”
The post Jarren en Sharon zijn nieuwe zaakvoerders van bekende brasserie La Grande Place op Grote Markt in

Lees meer »

Terwijl de ene zeer meegaand is, staat de andere op de rem: hierover zullen de gesprekken van De Wever met zijn toekomstige coalitiepartners gaan

Preformateur Bart De Wever (N-VA) zal een weekend lang een-op-eengesprekken voeren met zijn toekomstige coalitiepartners, onder meer over de begroting. Hij moet nog altijd een manier vinden om de socialisten over de streep te trekken. Maar waar zullen die gesprekken met de verschillende partijen precies over gaan? Een overzicht.

Lees meer »

Elise (29) opent kleurrijke studio wink: “Ik hoop het Overbekeplein wat leven in te blazen”

Sinds Sinksen opende Elise Van Hoecke (29) haar eerste fysieke winkel onder de naam ‘studio wink’. Je vindt er kleurrijke interieurdecoratie, designitems met een knipoog en opvallende artikelen in samenwerking met lokale ontwerpers. “Zo breng je niet alleen extra inspiratie en kleur in huis, maar steun je ook (startende) creatievelingen.”
The post Elise (29) opent kleurrijke studio wink: “Ik

Lees meer »