Laat je communie- of lentefeestfoto’s nemen bij de brandweer

Het communie- en lentefeestseizoen komt eraan en ook dit jaar krijgen feestvierders de kans om leuke foto’s te nemen bij de brandweer. Op zaterdag 23 maart en op zaterdag 13 april organiseert Hulpverleningszone Fluvia telkens tussen 10.30 en 15 uur een fotomoment in de brandweerkazerne van Kortrijk.

De brandweer organiseert opnieuw een fotoshoot in de Doorniksesteenweg 214a. Feestvierders brengen daarvoor hun eigen fotograaf mee. Inschrijven is gewenst via www.hvzfluvia.be/fotomoment.

“Bij slecht weer kunnen de foto’s in de grote brandweergarage getrokken worden. Uiteraard staan onze brandweermannen en -vrouwen steeds paraat, dus misschien maak je zo wel live het vertrek naar een interventie mee. Hou hier dus zeker rekening mee”, zegt Kaat Nuyttens, team Communicatie.

The post Laat je communie- of lentefeestfoto’s nemen bij de brandweer is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Diamant voor Diana en André

Diana Braekevelt en André Vandeweghe werden op zaterdag 24 augustus op het gemeentehuis ontvangen voor de huldiging naar aanleiding van hun 65ste huwelijksverjaardag. Beiden, afkomstig van Pittem, genieten ze vooral van al het goede in het leven.
The post Diamant voor Diana en André appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Geheim plan om terug te keren naar Verenigd Koninkrijk”: oude vrienden krijgen verrassende berichten van prins Harry

“Verrassende berichtjes” van prins Harry (39) uit de Verenigde Staten doen vermoeden dat hij zint op een terugkeer naar het Verenigd Koninkrijk. Althans, dat stellen vrienden van de prins waar hij sinds kort weer contact mee heeft. Zij hopen vurig dat de hertog van Sussex na vier jaar in Californië een comeback maakt, maar vrezen dat dat makkelijker is gezegd

Lees meer »

Marie (23) pakt eerste zege en is meteen provinciaal kampioen

Aangename verrassing zaterdag in Hulste. Marie Vandecasteele (23) zette het West-Vlaams kampioenschap voor vrouwen elite naar haar hand. Voor de renster van het KDM-Pack Cycling Team de eerste zege in haar carrière.
The post Marie (23) pakt eerste zege en is meteen provinciaal kampioen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gloednieuwe Franse kerncentrale van Flamanville dag na opstart stilgelegd

Welgeteld één dag nadat de Franse kerncentrale van Flamanville is opgestart, meldt elektriciteitsproducent EDF dat de installatie “automatisch is uitgeschakeld”. Er worden nu technische controles en analyses uitgevoerd, alvorens de kerncentrale opnieuw wordt opgestart. “Het gaat om een complex proces dat tot onderbrekingen kan leiden en dat talloze tests vereist”, luidt het bij EDF.

Lees meer »

Luide knal schrikt ruime omgeving van Oedelem op, hulpdiensten komen ter plaatse maar er blijkt niks aan de hand

In Oedelem, Sijsele en omgeving was woensdagavond omstreeks 20.30 uur een luide knal te horen. Het geluid was tot kilometers verder te horen. Ook de hulpdiensten werden gealarmeerd, maar uiteindelijk bleek er van een ongeval of echte explosie geen sprake.
The post Luide knal schrikt ruime omgeving van Oedelem op, hulpdiensten komen ter plaatse maar er blijkt niks aan

Lees meer »

KIJK LIVE. We naderen de echte finale! Doet Evenepoel mee voor winst? Kijk als HLN-abonnee LIVE naar derde rit Ronde van Groot-Brittannië

Na zijn dubbele olympische triomf in Parijs is Remco Evenepoel (24) aan het laatste deel van zijn seizoen begonnen. Zijn hoofddoel is het WK in Zürich, maar eerst rijdt Evenepoel mee in de Ronde van Groot-Brittannië (3-8 september). Bij HLN zit u als abonnee op de eerste rij om de rittenkoers op deze pagina live te volgen, met deskundig commentaar

Lees meer »

Mertens op US Open onderuit tegen voormalige dubbelpartner

Elise Mertens (WTA-35) heeft zich zondag in New York niet voor de kwartfinales van het US Open kunnen plaatsen. De 28-jarige Limburgse slaagde er niet in te stunten tegen de Wit-Russische Aryna Sabalenka (WTA-2), tweede reekshoofd en vorig jaar runner-up op het hardcourt van Flushing Meadows. In 1 uur en 37 minuten werd het 2-6 en 4-6.

Lees meer »