Véél woede, uitgerekend Vini Jr. die twee keer scoort en jammerlijke horrorblessure: Valencia-Real stond bol van het spektakel

Dol slot in het 2-2-gelijkspel tussen Valencia en Real Madrid. De Koninlijke stond na een halfuur 2-0 achter, maar sleepte dankzij een voortdurend geviseerde Vinicius Junior een punt uit de brand. Jude Bellingham dacht de 2-3 te hebben gemaakt, ware het niet dat de scheidsrechter al had afgefloten. Net ervoor liep Valencia-verdediger Mouctar Diakhaby een horrorblessure op. 

Meer krantenkoppen in België

Natuurhulpcentrum Oudsbergen moet steeds meer servals opvangen door TikTok-trend, 4 servals vinden nieuwe thuis in Zuid-Afrika

4 servals die tijdelijk werden opgevangen in het Natuurhulpcentrum in Oudsbergen zijn intussen aangekomen in Zuid-Afrika. Wild Cats World wordt hun nieuwe thuis. De dieren werden in beslag genomen omdat ze illegaal als huisdier werden gehouden. Het Natuurhulpcentrum moet trouwens steeds vaker servals opvangen. Volgens hen heeft dat te maken met Tiktok waar steeds meer mensen met hun illegale wilde

Lees meer »

TEAM8710 Wielsbeke stelt laatste vijf kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen voor

Nadat eerder al zestien namen bekendgemaakt werden, kondigt TEAM8710 haar laatste vijf kandidaten aan. Vier van de vijf zijn politieke nieuwkomers. “Volgende week maken we de lijstvolgorde en de speerpunten van ons programma bekend”, zegt lijsttrekker Frédéric Depypere.
The post TEAM8710 Wielsbeke stelt laatste vijf kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

’t Klavertje krijgt groene voortuin met buitenklas

Basisschool’t Klavertje kreeg bij de start van het nieuwe schooljaar een mooie groene voortuin met plaats voor spel, plezier en leren. “De natuur inspireert de leerlingen, nodigt ze uit om op ontdekking te gaan en zich uit te leven”, zegt directeur Mieke Bonte.
The post ’t Klavertje krijgt groene voortuin met buitenklas appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brugs Beertje uitgedost als Canadese militair

Het Brugs Beertje aan de Poortersloge kreeg vrijdag het kostuum van een Canadese militair aangemeten. Dat gebeurde ter gelegenheid van de bevrijding van Brugge door Canadese troepen in de Tweede Wereldoorlog, ondertussen 80 jaar geleden.
The post Brugs Beertje uitgedost als Canadese militair appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste onderzoek vliegtuigramp Brazilië wijst op ijsvorming op vleugels

Een eerste onderzoek naar het ongeluk met een vliegtuig van de Braziliaanse maatschappij Voepass waarbij vorige maand alle 62 inzittenden om het leven kwamen, wijst op mogelijke ijsvorming op de vleugels. Het toestel stortte begin augustus neer bij Vinhedo, een plaats zo’n honderd kilometer van de eindbestemming, luchthaven Guarulhos in São Paulo.

Lees meer »