Tattooshop Cirusso Art opent twaalfde vestiging in Oostende: “Omdat mensen geen 3 uur zouden moeten rijden”

Met een nieuwe vestiging in Oostende opent Cirusso Art een eerste vestiging aan de kust. De badstad gaat daarmee steden zoals Antwerpen, Aalst en Kortrijk achterna. “Rondvraag leerde ons dat Oostende de missing link was”, vertellen merkeigenaars Cirio Wassenhove (25) en Thomas Ruffai (28).

Het verhaal voor de twee goede vrienden startte 2,5 jaar geleden in Antwerpen met de opening van een eerste vestiging. Ondertussen is de nieuwe vestiging in Oostende inmiddels de twaalfde van het duo, na Antwerpen, Aalst, Hasselt, Oudenaarde, Geraardsbergen, Merchtem, Zottegem en Kortrijk. “We waren het eigenlijk beu om in de fabriek te werken”, legt Cirio uit. “En aangezien we beiden gek waren van tattoos, besloten we onze pijlen daarop te richten. Dat ging zo goed dat er interesse kwam in ons concept en zo zijn we gestart met franchising.”

De shop in Aalst wordt bijvoorbeeld uitgebaat door Pommeline Tillière, bekend uit Temptation Island én de vriendin van Cirio. “Zij doet het vrouwelijke gedeelte en wij doen de rest”, gaat het verder. “We doen zo’n beetje alle stijlen: old school, chicano, realisme, fineline, enzovoort. Waarom twaalf shops? Elke shop heeft een vast team. Die twaalf shops zijn er omdat we niet willen dat mensen drie uur moeten rijden om tot bij ons te geraken.”

Jong en oud welkom

“We proberen laagdrempelig te zijn met onze shops”, zegt Thomas. “Die drempel is er altijd wel een beetje bij de mensen. We willen die mensen helpen die vastzitten. Jong en oud: iedereen is welkom. Vorige week kregen we nog een vrouw van 82 jaar op bezoek. Om maar te zeggen dat tattoos voor alle leeftijden zijn. We hebben goede buitenlandse artiesten die voor ons werken die prijzen gewonnen hebben op conventies. Mensen kunnen ook gewoon binnenwandelen waarbij kleine tattoos meteen geplaatst kunnen worden. Voor grotere tattoos maak je best een afspraak.”

In Oostende wordt de nieuwe shop uitgebaat door Fabrice De Clerck (24). “Ik contacteerde hen zelf omdat ik hun werk wel bewonder”, duidt Fabrice zijn keuze. “Ze hadden een post gemaakt op sociale media waarin ze ondernemers zochten. Ik ben eigenlijk van Maldegem afkomstig, maar al jaren een grote fan van KV Oostende. Zo ben ik op het idee gekomen om in Oostende een shop te openen onder de merknaam van Cirio en Thomas.”

Actie voor goed doel

De shop in de Alfons Pieterslaan 33 is al open, maar de feestelijke opening vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 maart. “Er kom een speciale gast, maar we verklappen nog niet wie dat is. We hadden eerder al Sean D’Hondt, Tessa Wullaert, Steven Defour en Junior Planckaert over de vloer. Op zaterdag doen we een speciale actie. Wie de naam of het logo van KV Oostende laat tatoeëren voor een vrije bijdrage van amper 20 euro, steunt het goede doel. De opbrengst gaat immers naar de kinderafdeling van AZ Oostende.”

Meer info via www.cirusso.com.

The post Tattooshop Cirusso Art opent twaalfde vestiging in Oostende: “Omdat mensen geen 3 uur zouden moeten rijden” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Trajectcontrole Zevekote start midden augustus

De al langer aangekondigde trajectcontrole in het centrum van Zevekote zal midden augustus actief zijn. Deze week werden alvast fietssuggestiestroken aangebracht.
The post Trajectcontrole Zevekote start midden augustus appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na Middelkerke opent ijssalon Missault nu ook een vestiging in Westende-Bad: “Alles is puur en ambachtelijk, volgens de recepten van 1945”

De Zeedijk in Westende-Bad is een nieuwe, zoete trekpleister rijker. Onlangs openden Annelies Thomaes (29) en haar partner Simon Ronse (32) hun tweede ijssalon onder de naam ‘Missault’ op de Koning Ridderdijk 28. Voor het koppel is dit, na het succes van hun eerste zaak in Middelkerke – gelegen aan Zeedijk 60 – al hun tweede zaak aan de kust.<br

Lees meer »

Paus keurt heiligverklaring van ‘God’s influencer’ Carlo Acutis (15) goed

Carlo Acutis, een Brits-Italiaanse tiener die de bijnaam ‘God’s influencer’ kreeg, zal heilig worden verklaard. Die beslissing is gisteren genomen op een bijeenkomst van paus Franciscus en het college van kardinalen. Acutis overleed in 2006 op zijn 15e aan kanker. Hij gebruikte het internet om zijn geloof te verspreiden en was erg populair. Er zijn ook 2 wonderen aan hem

Lees meer »

Antwerpen wil fietsdiefstallen tegengaan met nieuwe afgesloten fietsparkings

In Antwerpen zijn de eerste afgesloten fietsparkings geopend. De stad wil daarmee mensen stimuleren om verschillende duurzame vervoersmiddelen te combineren. Zo kan je nu bijvoorbeeld met de fiets tot de tramhalte aan Olympiade rijden, je fiets daar veilig achterlaten in de afgesloten fietsparking en vervolgens met de tram je reis verderzetten. Fietsen zouden er ook minder makkelijk gestolen kunnen worden.

Lees meer »