Defensieminister Dedonder (PS) wil grote vermogens laten betalen voor extra militaire uitgaven

Defensieminister Ludivine Dedonder (PS) stelt voor om het extra geld voor defensie te gaan zoeken bij de grote vermogens. Dat zegt ze in een interview met ‘De Tijd’. 

Meer krantenkoppen in België

Personeel Brouwerij De Brabandere verrast zaakvoerder met ludieke actie: “Hier werken is een passie”

Brouwerij De Brabandere viert op 5 september haar 130-jarig bestaan, dus een cadeautje voor de familie De Brabandere was volgens het personeel wel op zijn plaats. Als alternatief voor het traditionele kaartje of een bos bloemen, kozen ze echter voor bedankingsaffiches in bushokjes, op ronde punten en andere drukbezette plaatsen waar zaakvoerder Albert De Brabandere langskomt.
The post Personeel

Lees meer »

FSMA legt zware boete op aan Belfius: 1 miljoen euro voor negeren vereiste procedures bij kasbons

De Belgische markttoezichthouder FSMA heeft een minnelijke schikking getroffen met Belfius Bank omdat de bank kasbons verkocht zonder de vereiste prospectus en hun reclame niet vooraf lieten screenen. De schikking bestaat uit een boete van 1 miljoen euro en een verplichting om het juridisch risicobeheer te versterken. Deze boete is de op twee na hoogste die de FSMA ooit heeft

Lees meer »

Meer dan 80 kustchefs zetten noordzeegarnaal in de kijker via ‘Zee van Smaak’

Met de nieuwe editie van ‘Zee van Smaak’ zet het provinciebedrijf Westtoer de schijnwerpers op de lokale producten uit de Noordzee. Van 15 september tot 15 oktober presenteren 88 kustchefs het beste uit de Noordzee. Dit jaar staat de noordzeegarnaal centraal, samen met de seizoensgebonden Noordzeevissen schartong en pladijs.
The post Meer dan 80 kustchefs zetten noordzeegarnaal in de

Lees meer »

Italianen woedend: Heinz komt met pasta carbonara… uit blik

Italiaanse koks hebben geschokt gereageerd op een nieuw product van het bekende Amerikaanse bedrijf Heinz. Dat heeft het aangedurfd om een pasta carbonara in een conservenblik uit te brengen. Koks en restauranteigenaren weten niet wat ze zien. “Mijn moeder draait zich om in haar graf.”

Lees meer »