Deens bondscoach Kasper Hjulmand spreekt met z’n internationals op Neerpede: “Ik heb Dolberg Van Dijk zien aftroeven, hij is het totaalpakket als spits”

“Keepers denken vaak ‘holy shit’ wat is de afwerking van Dolberg subliem.” Met de Belgische competitie als hofleverancier voor de Deense nationale ploeg houdt bondscoach Kasper Hjulmand (51) voortdurend één oog op de Jupiler Pro League. Hij maakt met ons de evaluatie van zijn kroost. 

Meer krantenkoppen in België

Patrick Lefevere over Ronde-debuut van Remco Evenepoel: “Geel is geen must, maar naar de Tour trekken om ‘ne keer te proberen’? Dat is zever”

Remco Van Evenepoel (24) is klaar voor z’n allereerste Tour de France. “Sportief verwacht ik gensters”, klinkt het bij Soudal Quick-Step-baas Patrick Lefevere (69) in ‘Dag Allemaal’. Hoe hoog zijn de verwachtingen gespannen? Wat met de kritiek op Remco’s gewicht? En hoe lang wil Lefevere zelf nog doorgaan? “Dit is te hard werken.”

Lees meer »

Directeur Maxim Esprit waagt de sprong naar Prizma Campus VTI: “De laatste weken ging ik in elke klas van de school een uitdaging aan”

Directeur Maxim Esprit van Prizma Basisschool Heilige Familie heeft er drukke laatste weken opzitten. Hij sloot het schooljaar af op de lagere school en start binnenkort met een nieuwe uitdaging in Prizma Campus VTI.
The post Directeur Maxim Esprit waagt de sprong naar Prizma Campus VTI: “De laatste weken ging ik in elke klas van de school een uitdaging

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Afgelopen week 800 Russische bommen op Oekraïne, Zelensky vraagt opnieuw meer luchtafweer

Oekraïne kreeg afgelopen week te maken met 800 Russische glijbommen. Die werden boven het land gedropt door Rusland. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky wijst op de noodzaak van meer luchtafweersystemen en middelen om de Russische gevechtsbommen neer te halen. Hij vraagt hiervoor nogmaals om meer hulp van het Westen. Lees hier de ontwikkelingen van zondag 30 juni terug.

Lees meer »

Bestelwagen gaat in vlammen op in Moerbrugge

Woensdagmiddag even over 15 uur gebeurde op de brug van Moerbrugge-Oostkamp in de Sint-Godelievestraat een kop-staartaanrijding. Daarbij waren in totaal vier voertuigen die richting Oostkamp reden betrokken. De laatste, een bestelwagen van een bekende verhuurfirma, begon hevig te roken en vatte vuur.
The post Bestelwagen gaat in vlammen op in Moerbrugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

SMUS organiseert jaarlijkse open air ‘Club Sudato’ onder R8-brug

De Kortrijkse vzw SMUS, opgericht door Winok Hanssens (23), Tore Devos (27) en Arthur Van Mol (27), organiseert op 5 en 6 juli hun jaarlijkse open air ‘Club Sudato’ aan de Dumolinlaan onder de R8-brug. Bestel je tickets via sudato.club.
The post SMUS organiseert jaarlijkse open air ‘Club Sudato’ onder R8-brug appeared first on KW.be.

Lees meer »

Franse analisten kraken België af: “Als iemand mij het plan van Tedesco kan uitleggen, nodig ik die graag uit”

Eerder diablotins in plaats van diables. Duiveltjes in plaats van Rode Duivels. Zo verwijzen de Franse analisten en gewezen internationals Christophe Dugarry (52 jaar, 55 interlands) en Emmanuel Petit (53 jaar, 63 interlands) naar de Rode Duivels voor de clash van maandagavond tegen ‘Les Bleus’ (18u). “De Belgen slaan de bal compleet mis op dit EK.”

Lees meer »

Stad Izegem introduceert hondenpoepbuizen

De stad Izegem plaatst deze week op vier locaties hondenpoepbuizen. De buizen zijn speciaal ontworpen om hondenpoepzakjes in te zamelen.
The post Stad Izegem introduceert hondenpoepbuizen appeared first on KW.be.

Lees meer »