Bouwmaterialen Lemahieu opent vestiging in Poperinge

Bouwmaterialen Lemahieu werd opgericht door Stefaan en Isi Lemahieu. Je vond het bedrijf tot voor kort uitsluitend in Heuvelland, maar sinds enkel weken is er ook een vestiging in Poperinge.

“Alles is eigenlijk al in 1984 begonnen, toen mijn vader Stefaan Lemahieu zelfstandig gestart is als metser. In 1990 werd de vennootschap bouwonderneming Lemahieu opgericht. Toen de locatie in Vlamertinge te klein werd, moesten we op zoek naar een oplossing. Die vonden we in 2015 met bijna 15.000m² bedrijfsoppervlakte in Kemmel. Gezien die locatie meer dan groot genoeg was voor de bouwonderneming zijn we in juni 2019 gestart met Bouwmaterialen Lemahieu”, legt zoon Isi Lemahieu uit.

“Aan onze winkel beleven we veel plezier. Vooral de wisselwerking met onze professionele en particuliere klanten is aangenaam. Ondertussen is onze stock in Kemmel zo goed als opgebouwd en toen we vernamen dat Poperinge zonder bouwmaterialenhandel kwam te zitten, was het meest ideale moment aangebroken om er een vestiging te openen.”

Bouwmaterialen

“Wij zorgen in beide vestigingen voor een zo uitgebreid mogelijke stock aan bouwmaterialen. Bij ons vind je zo goed als alles van ruwbouwbenodigheden zoals riolering, snelbouw- en betonblokken, isolatie, zakgoed, L-ijzers enzovoort. De lijst met stockproducten is bijna eindeloos. Ook voor kant- en-klare metselmortel kan je bij ons terecht. Begin maart wordt onze nieuwe vrachtwagen verwacht, waarmee we nog sneller kunnen leveren op de werf van de aannemer of bij de particulier thuis. We hebben er een voldoende zware autolaadkraan op voorzien – 19m lang! – zodat we ook gewelven kunnen leggen of stenen op het verdiep kunnen plaatsen.”

Bouwmaterialen Lemahieu is opgericht door Stefaan en Isi Lemahieu, beiden bestuurders. De plannen om een vestiging in Poperinge te openen waren er al in 2015. “Toen waren we op zoek naar een locatie voor de aankoop van bedrijfsgrond. Gezien wij oorspronkelijk in Vlamertinge gehuisvest waren, keken we richting Poperinge. Op het bedrijventerrein Sappenleen was toen echter geen mogelijkheid meer voor ons. De plannen zijn in een stroomversnelling gekomen toen René Maerten de deuren sloot in de Beneluxlaan. Het was nu of nooit om in Poperinge op te starten en zo onze actieradius te vergroten. We voelen ons alleszins zeer welkom in Poperinge en we zijn gebrand om opnieuw heel wat ondernemers en klussers te verwelkomen en te helpen”, legt Isi uit.

Sappenleen

De nieuwe vestiging vind je in zone F1 van het Poperingse bedrijventerrein Sappenleen, in de Nijverheidsstraat 14, vlak achter elektrowinkel Eldi. “Aangezien Poperinge een tweede vestiging is, blijft de vestiging in Kemmel actief. Je vindt in beide vestigingen hetzelfde aanbod, met uitzondering van de betoncentrale, die is er enkel in Kemmel. Al heel wat bestaande klanten die vaak langskomen in Kemmel hebben al wat kilometers kunnen uitsparen door langs te komen in Poperinge als ze daar in de buurt aan het werk zijn.” (LBR)

The post Bouwmaterialen Lemahieu opent vestiging in Poperinge is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Hilde neemt na 42 jaar afscheid van ’t Mozaïek in Eernegem

Op 28 juni trekt Hilde Lesaffre uit Oudenburg voorgoed de deur van Gemeentelijke Basisschool ’t Mozaïek in Eernegem achter zich dicht. Na 42 jaar dienst kan ze gaan genieten van haar welverdiend pensioen, en van haar kinderen en kleinkinderen.
The post Hilde neemt na 42 jaar afscheid van ’t Mozaïek in Eernegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ignace van hotel De Bonte Os opent nu ook vakantiewoning ‘Wouter’s Home’ in Roeselare: “Goedkoper alternatief”

Ignace Defever van De Bonte Os in Roeselare opent in augustus, op een steenworp van zijn hotel in de Sint-Hubrechtsstraat, vakantiehuis Wouter’s Home. “Hier verblijven is goedkoper dan in het hotel”, aldus Ignace die enkele opmerkelijke objecten onderbracht in de woning waar vier tot tien personen kunnen verblijven.
The post Ignace van hotel De Bonte Os opent nu ook

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

De teleurstelling is groot, niet in het minst bij Jan Vertonghen, wiens ongelukkige owngoal het verdict voor de duivels betekende.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

De toekomst van Bpost

19:17 Bpost en zijn hoofdaandeelhouder, de overheid, kunnen fundamentele vragen over welke toekomst er nog is voor het bedrijf niet meer uit de weg gaan.

Lees meer »

Prinses Delphine prijst koning Albert: “Je kan niet alles inhalen, maar ik hou van mijn vader en dat is genoeg”

Ze heeft jarenlang voor erkenning moeten vechten, maar vandaag is prinses Delphine (56) gelukkig met de relatie die ze met haar vader heeft opgebouwd. In een interview met het tijdschrift ‘Paris Match’ geeft de prinses meer details over de band die ze met koning Albert (90) heeft. Sinds hun verzoening zijn hun interacties zowel hartelijk als betekenisvol geworden.

Lees meer »

“Supertalent, maar is hij in laatste week ook nog bij de besten?”: Remco Evenepoel in het hooggebergte, ingeschat door concurrenten

Wat kan Remco Evenepoel (24) bergop? Het is de vraag van één miljoen, want ook deze Tour zal in het hooggebergte beslist worden. Kan onze landgenoot wedijveren met de absolute wereldtop? Klimt hij goed genoeg om mee te doen voor de hoofdprijzen? Vandaag deel 3: wat zegt de concurrentie? “Hij heeft zijn plaats bij de beste klimmers van de wereld,

Lees meer »

Vlaams Belang voert deze zomer luchtreclame

Het Vlaams Belang voert deze zomer promotie met een vliegtuigje met spandoek. Het reclamevliegtuig zal gedurende tien dagen in Vlaanderen te zien zijn. “We zetten alles op alles voor de lokale verkiezingen”, zegt voorzitter Tom Van Grieken. “Het Vlaams Belang zal deze zomer zichtbaar aanwezig zijn, te land en in de lucht.”

Lees meer »

LIVE OLYMPISCHE SPELEN. Belgian Cats winnen tweede wedstrijd in oefencampagne – 13 Belgische atleten én Belgian Rockets geselecteerd op basis van world ranking

Parijs maakt zich op voor de dertigste editie van de Olympische Spelen, die plaatsvinden van vrijdag 26 juli tot zondag 11 augustus. In het Belgische kamp heerst de medaillekoorts en ook internationaal staan alle neuzen richting Franse hoofdstad. Volg al het nieuws in aanloop naar de olympiade in onze liveblog hieronder.

Lees meer »

Vlaamse voetbalfans hard voor Rode Duivels in HLN-enquête: helft wil Tedesco weg, één derde vindt dat Lukaku best stopt als international

U vond het voetbal van de Rode Duivels saai. Dat blijkt uit de Grote EK-enquête van HLN, uitgevoerd door iVOX. Meer dan de helft van de Vlaamse voetbalfans meent dat bondscoach Domenico Tedesco moet opstappen na het mislukte toernooi in Duitsland. Maar hoe ziet u de toekomst van Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne bij de nationale ploeg? En hoe

Lees meer »

Politieke aardverschuiving in Verenigd Koninkrijk: oppositiepartij Labour verplettert Conservatieven, premier Sunak kondigt ontslag aan

Zoals verwacht vond vannacht een politieke aardverschuiving plaats in het Verenigd Koninkrijk. Nadat de rechtse Conservatives van huidig premier Rishi Sunak veertien jaar lang aan de macht waren, wint oppositiepartij Labour de Britse verkiezingen. En nog geen klein beetje. Nadat de exitpolls “een verpletterende overwinning” voorspelden, staat de partij van Sir Keir Starmer met nog maar 5 van de 650

Lees meer »