Twee Oostendse hotels genomineerd voor Independent Hotel Awards

Twee Oostendse hotels, Rosa Hotel en Les Cabanes d’Ostende, zijn genomineerd voor de gerenommeerde Independent Hotel Awards. Deze nominatie is een belangrijke erkenning van de uitzonderlijke kwaliteit en gastvrijheid die beide hotels bieden aan hun gasten.

De Independent Hotel Awards selecteren jaarlijks de meest kwalitatieve onafhankelijke hotels in België en Nederland. Het feit dat Rosa Hotel en Les Cabanes d’Ostende naast gerenommeerde namen zoals The Hoxton (Brussel), Pillows (Amsterdam), La Butte aux Bois (Lanaken) en Yalo (Gent) staan, benadrukt de buitengewone prestatie van beide Oostendse hotels.

Groeiende reputatie

De dubbele nominatie van Oostende, met Rosa Hotel en Les Cabanes d’Ostende, onderstreept ook de groeiende reputatie van de stad als een toonaangevende toeristische bestemming. “We zijn trots dat de kwaliteit van het hotelaanbod in onze stad opvalt. Dit bewijst dat Oostende zich qua hospitality aanbod kan meten met de internationale top. De afgelopen jaren is er door de sector aanzienlijk geïnvesteerd in renovaties en vernieuwingen in de logies, wat het brede aanbod absoluut ten goede komt”, aldus burgemeester Bart Tommelein.

De Independent Hotel Awards reikt prijzen uit in verschillende categorieën, Rosa Hotel werd geselecteerd in de categorie Beste Hotel Design. Cabanes d’Ostende werd dan weer genomineerd in de categorie Best Independent Hotel.

Allebei vereerd

Inge Decuypere van Rosa Hotel: “We zijn vereerd om genomineerd te zijn voor de Independent Hotel Awards. De nominatie bevestigt onze visie op het belang van een unieke en inspirerende omgeving voor onze gasten. Deze nominatie is mede te danken aan de samenwerking met de gerenommeerde interieurarchitecten van 5AM, wiens creatieve visie en vakmanschap hebben bijgedragen aan het unieke karakter van het hotel. Samen hebben we een omgeving gecreëerd die niet alleen visueel verbluffend is, maar ook de essentie van comfort en gastvrijheid belichaamt.”

Youri Vandenberghe van Les Cabanes d’Ostende: “Deze nominatie is een belangrijke erkenning van de uitzonderlijke kwaliteit en gastvrijheid die beide we bieden aan onze gasten. We voelen ons bijzonder vereerd met de nominatie voor ‘Independent Hotel of the Year’.”

The post Twee Oostendse hotels genomineerd voor Independent Hotel Awards is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Aftredend premier en nieuwe NAVO-baas Mark Rutte geeft afscheidstoespraak: “Let een beetje op elkaar, ik reken op u”

De Nederlandse aftredende premier en nieuwe NAVO-baas Mark Rutte heeft een afscheidstoespraak gegeven vanuit het Torentje, zijn kantoor in Den Haag. Rutte blikte terug op "meer dan 5.000 dagen" als premier en overloopt daarbij de mooiste en de moeilijkste dagen van de voorbije jaren. Tegelijk heeft hij een boodschap voor zijn opvolger: "Samen sta je sterker dan alleen".

Lees meer »

Twee gewonden na botsing met twee voertuigen op kruispunt in Zarren

Op een kruispunt in Zarren, een deelgemeente van Kortemark, zijn vrijdagmiddag twee voertuigen op elkaar gebotst. De brandweer moest een vrouw bevrijden uit haar auto omdat haar deur volledig ingedeukt was.
The post Twee gewonden na botsing met twee voertuigen op kruispunt in Zarren appeared first on KW.be.

Lees meer »

CHECK – Nee, vrouw van Zelenski kocht geen “Bugatti van 4 miljoen euro” in Parijs: nepnieuws uit Rusland, gemaakt met AI

Het bericht dat Olena Zelenska, echtgenote van de Oekraïense president Zelensky, vorige maand in Parijs een peperdure sportwagen zou hebben gekocht, is verzonnen. Het maakt deel uit van een langlopende pro-Russische campagne met nepnieuwssites. Opvallend is dat hierbij nu ook gebruikt maakt van technologie op basis van artificiële intelligentie (AI).

Lees meer »

Rammstein spartelde bij zonlicht, maar werd net als horror en porno steeds lekkerder bij nacht

Het mocht weer ranzig. Een grote baby stierf in de vlammen van een kinderkoets. Met ‘Pussy’ keerde een klassieker uit ballingschap terug en de fallus werd een kanon, maar sproeide als vanouds. Zanger Till Lindeman torste vorig jaar in Brussel nog een vermoeden van seksueel roofdier. In Oostende kwam Rammstein zonder zorgen. En aanvankelijk ook zonder ‘stürm’ en al helemaal

Lees meer »

Kortrijkse balie, magistratuur en gerechtspersoneel nemen afscheid van Guido Casier (70): “Je was er altijd al, een echt boegbeeld”

Na een loopbaan van 40 jaar als parketmagistraat en rechter is door de Kortrijkse balie, magistratuur en gerechtelijk personeel op de laatste dag van het gerechtelijk jaar afscheid genomen van Guido Casier (70) uit Heule (Kortrijk). “Een boegbeeld”, klonk het unisono.
The post Kortrijkse balie, magistratuur en gerechtspersoneel nemen afscheid van Guido Casier (70): “Je was er altijd al,

Lees meer »

Hooggerechtshof VS: Trump geniet deels immuniteit tegen vervolging Capitoolrellen, vonnis voor verkiezingen onwaarschijnlijk

Het Amerikaanse Hooggerechtshof in Washington DC heeft geoordeeld dat Donald Trump deels presidentiële immuniteit genoot tijdens de bestorming van het Capitool in 2021. Een vonnis over Trumps vermeende beïnvloeding van de verkiezingen in 2020 vóórdat de Amerikanen in november naar de stembus gaan, lijkt daardoor steeds minder waarschijnlijk.

Lees meer »

School Sint-Jozef Sint Pieter in Blankenberge verbiedt smartphone voor eerste graad: “Paal en perk stellen aan al dat getokkel”

De leerlingen van het 1e en 2e middelbaar van het Sint-Jozef Sint Pieter in Blankenberge mogen vanaf volgend schooljaar geen smartphone meer gebruiken op school. Dat meltdt VRT. Opvallend is wel dat leerlingen van de 2e en 3e graad dat wel nog mogen doen. De school neemt die beslissing omdat gsm-gebruik de sociale ontwikkeling van kinderen tussen 12 en 14

Lees meer »

Meerkamper Simon Versavel (Flac Ieper) hoopt op titel in eigen club

Komend weekend kan je in Ieper terecht voor het PK meerkamp. Bij de atleten van Flac Ieper is het onder meer uitkijken naar Simon Versavel (22). Voor Simon is het komend weekend een van de hoogtepunten van het seizoen. “Ik heb er echt naar uitgekeken”, zegt de Zonnebekenaar. “Op het Vlaams kampioenschap begin mei werd ik tweede op de tienkamp

Lees meer »