Ook onderzoek naar drugsfeiten tegen Sven Pichal: cocaïne aangetroffen in zijn VRT-locker

In de nasleep van het onderzoek naar beelden van kindermisbruik, wordt nu ook een onderzoek geopend naar drugsfeiten tegen de voormalige radiopresentator Sven Pichal. Dat meldt VRT NWS.

 

Meer krantenkoppen in België

Bebloemers in de bloemetjes in Langemark-Poelkapelle

De laureaten van de bebloemingsactie werden gehuldigd. 86 inwoners van Langemark-Poelkapelle zetten hun beste beentje voor om hun voortuin op te fleuren, maar uiteindelijk waren het Gery, Gilbert, Monique, Rosa, Etienne en Luc die met de hoofdprijzen naar huis gingen.
The post Bebloemers in de bloemetjes in Langemark-Poelkapelle appeared first on KW.be.

Lees meer »

Waarom droeg Mathilde geen tiara tijdens staatsbe­zoek aan Frankrijk? “Ze had de boodschap duidelijk begrepen”

Het hing al een tijdje in de lucht en werd pas op het laatste nippertje bevestigd, maar koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) brachten deze week dan toch een staatsbezoek aan Frankrijk. Het laatste ‘tegenbezoek’ aan België dateerde al van 2018, en ons koningspaar had alle andere buurlanden al bezocht. Hoog tijd dus voor een volwaardig bezoek aan Frankrijk,

Lees meer »

Vooruit van de kaart geveegd in Houthulst: “Maar we blijven strijdbaar”

Door de tsunami die Lijst burgemeester teweegbracht én de opkomst van Vlaams Belang delen anderen fors in de klappen in Houthulst. Vooral Vooruit slikt een bittere pil: nu nog in de meerderheid, straks helemaal weg uit de gemeenteraad.
The post Vooruit van de kaart geveegd in Houthulst: “Maar we blijven strijdbaar” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zus Kim Jong-un waarschuwt Zuid-Korea voor “verschrikkelijke ramp”

Kim Yo-jong, zus van de Noord-Koreaanse sterke man Kim Jong-un, heeft buurland Zuid-Korea gewaarschuwd voor een “verschrikkelijke ramp” als Seoel nog eens drones naar Noord-Korea stuurt. De voorbije weken zou het zuiden drie keer onbemande drones naar het noorden hebben gestuurd, om pamfletten tegen het regime in Pyongyang te verspreiden. De Zuid-Koreaanse minister van Defensie, Kim Yong-hyun, zei dat hij

Lees meer »

Handbalclub Izegem stelt nieuwe sponsor voor

HBC Izegem stelde op zaterdag 12 oktober z’n nieuwe hoofdsponsor voor. Het deed dat tijdens het nieuwe netwerkevent in ‘De Pivot’ die ze recent bovenaan de tribune in sporthal De Krekel installeerden. De sponsors en vips werden er getrakteerd op culinaire hapjes.
The post Handbalclub Izegem stelt nieuwe sponsor voor appeared first on KW.be.

Lees meer »