Man eet meer dan 34.000 Big Macs in 50 jaar én kan dat bewijzen: “Alle doosjes en bonnetjes bewaard”

Op zijn zeventigste heeft de Amerikaan Don Gorske het wereldrecord nog wat scherper gesteld: in ruim 50 jaar tijd at hij meer dan 34.000 Big Macs. En ja, hij kan dat bewijzen.

 

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. De rijzende ster van Wallonië dankzij wie Bart De Wever opnieuw formateur is: “Een regering tegen Kerstmis? Dan belanden we in de problemen”

“Tegen eind oktober moet er een federale regering komen.” Dat zegt Maxime Prévot, de man dankzij wie Bart De Wever (N-VA) opnieuw formateur kon worden, in een exclusief gesprek met HLN. De rijzende politieke ster in Wallonië en voorzitter van Les Engagés gunt ons een blik achter de schermen van de federale onderhandelingen en schuwt de straffe voorspellingen niet. “Als

Lees meer »

Staf Coppens komt zichzelf tegen tijdens ‘Marathon des Sables’ in Jordanië: “Na de tweede tocht kreeg hij hoge koorts”

Van het koele Zweden naar de snikhete woestijn: Staf Coppens (43) waagt zich vanavond in ‘Camping Coppens’ aan de halve ‘Marathon des Sables’ in Jordanië: één van de meest extreme loopwedstrijden ter wereld. De tv-presentator wordt geconfronteerd met onverwachte wendingen die het hem heel zwaar maken. Stafs sportcoach en goede vriend Thijs Ghekiere, die hem tijdens de tocht begeleidde, legt

Lees meer »

Reconstructie voor dood van Annie De Poortere in 1994 van start, verdachte (78) doet niet mee

De reconstructie in de zaak van de dood van Annie De Poortere in 1994 in Sint-Martens-Latem ging woensdagochtend van start zonder de verdachte. De medewerking van de verdachte, haar toenmalige echtgenoot, de 78-jarige H.D., was van doorslaggevend belang omdat zijn verklaring centraal staat en er geen getuigen meer zijn die de man kunnen tegenspreken. Het is nog afwachten wat de

Lees meer »

‘Bad boy for life’ blijkt pijnlijk correct: hoe invloedrijke rapper Sean ‘Diddy’ Combs een seksueel roofdier werd

Ooit was hij een van de meest invloedrijke muziekmagnaten, maar nu ziet Sean Combs (54) – beter bekend als Diddy – zijn imperium afbrokkelen. De Amerikaanse rapper werd gearresteerd en wordt aangeklaagd voor onder andere sekshandel en afpersing na maandenlang onderzoek door de FBI. Eerder werd hij ook al door een tiental vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik en drogering. Iets

Lees meer »

Tweeling Cédric en Arnaud spelen samen bij zaalvoetbalploeg Rapid 2020: “We dragen andere schoenen”

Cédric en Arnaud Bouché werden onlangs 24 jaar. Als een ééneiige tweeling zijn ze ondertussen drie jaar actief in het zaalvoetbal bij Rapid 2020. Beide stonden ook aan de wieg van deze ploeg en bouwen aan het team. “Leuk om dit met gemeenschappelijke vrienden te doen.”
The post Tweeling Cédric en Arnaud spelen samen bij zaalvoetbalploeg Rapid 2020: “We

Lees meer »

Theater Malpertuis trapt nieuw seizoen af in De Traagheid

Op zondag 22 september geeft Theater Malpertuis het startschot voor het nieuwe theaterseizoen met een uniek concert in De Traagheid. Actrice en zangeres Tiny Bertels brengt er ‘Winterreise’ onder begeleiding van pianist Aaron Wajnberg.
The post Theater Malpertuis trapt nieuw seizoen af in De Traagheid appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trek eens een uniform aan op tweede Politiedag

Politie Oostende maakt zich op voor de tweede editie van de Politiedag. Op zondag 22 september kan het brede publiek verschillende disciplines en de werking van de politie van dichtbij ontdekken.
The post Trek eens een uniform aan op tweede Politiedag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gemeenteraadsvoorzitter reageert op heisa rond schepen Marleen De Soete: “Er is nooit een gesprek geweest met Marleen De Soete, mezelf en de vakbonden”

Gemeenteraadsvoorzitter Kris Steen wenst via een schriftelijke mededeling te reageren op het artikel ‘Medewerkers gemeente De Haan beschuldigen schepen Marleen De Soete van favoritisme en politieke inmenging op de werkvloer’ dat deze week verscheen. Hij wordt daarin ook vernoemd door burgemeester Wilfried Vandaele, maar de desbetreffende info is volgens Steen onjuist.
The post Gemeenteraadsvoorzitter reageert op heisa rond schepen

Lees meer »

“Geen economisch levensvatbare alternatieven gevonden voor Audi Brussels”

Er is momenteel geen geschikt voertuigproject, noch een economisch haalbaar alternatief gebruik voor Audi Brussels gevonden. Dat heeft de directie dinsdag te kennen gegeven tijdens een bijzondere ondernemingsraad. Er wordt nu de volledige focus gelegd op de zoektocht naar potentiële investeerders. Maar het ziet er dus niet goed uit voor de werknemers van Audi.

Lees meer »

Gedenksteen voor de Poolse bevrijders

Tachtig jaar geleden reed generaal Stanislas Maczek met de Eerste Poolse Pantserdivsie Ieper binnen via de Polenlaan. Ter herdenking van die historische gebeurtenis en als eerbetoon aan de Poolse bevrijders onthulde de Koninklijke Oud-Strijdersbond Ieper-Zillebeke 40-45 een nieuwe gedenksteen in de Polenlaan nabij de bibliotheek.
The post Gedenksteen voor de Poolse bevrijders appeared first on KW.be.

Lees meer »