Kamping Kitsch Club pakt uit met een stunt: amper 18 euro voor een ticket

Vandaag, vrijdag 1 maart klokslag 12 uur, start Kamping Kitsch Club met de ticketverkoop. Alles in het leven wordt duurder, maar het grootste verkleedfestival van West-Europa heeft geen last van de inflatie en maakt de tickets goedkoper. Ook de eerste vijf namen zijn bekend die op zaterdag 17 augustus afzakken naar festivalterrein Lange Munte in Kortrijk. Kamping Kitsch Club kondigt ook een gloednieuw podium ‘Hitjes voor Tietjes’ aan.

De tickets die vanaf vrijdagmiddag in de eerste wave te koop worden aangeboden, kosten 18 euro. Goedkoper dus dan vorig jaar en schandalig veel goedkoper dan vele andere festivals. Gegadigden moeten wel snel zijn. De tickets van Kamping Kitsch Club, vorig jaar nog uitverkocht met 25.000 bezoekers, verkopen als zoete broodjes. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om een groepsticket aan te kopen. Wie zeven tickets koopt, krijgt er een gratis ticket bij. 7+1 gratis dus. De groepstickets zijn wel gelimiteerd.

Eerste vijf namen bekend

Met De Jordy, Samson & Marie, DJ Coone, Laura Lynn en Praga Khan maakt Kamping Kitsch Club meteen ook de eerste vijf topartiesten bekend. De Jordy is het populaire typetje van acteur Jonas Van Geel. Naar verluidt komt hij rechtstreeks van Ibiza naar het Ibiza van West-Vlaanderen. Dj Coone kent iedereen van de hardstyle-scene. Praga Khan is de populaire dancegroep van Maurice Engelen uit de jaren ‘90. Na shows in wereldsteden als New York en Tokyo mocht Kortrijk niet uitblijven.

In totaal zullen meer dan 120 artiesten hun opwachting maken op meer dan tien verschillende podia. Helemaal nieuw is de ‘Hitjes voor Tietjes’-area, een grote ruimte waar vijfduizend bezoekers terechtkunnen om een hele dag mee te brullen op hits, met ieder uur aandacht voor een ander genre, vooral in het leven geroepen om de vrouwelijke bezoekers van de Kamping nog meer in de watten te leggen.

Tweede editie BK dildowerpen

De podia zullen nog meer dan vorig jaar aangekleed worden. Net zoals er nog meer dan vorig jaar ingezet zal worden op randanimatie. Het Belgisch kampioenschap dildowerpen, het succesnummer bij uitstek van 2023, is een blijvertje. Daarnaast wordt vol ingezet op wilde kermisattracties. Het motto voor deze editie past dan ook volledig in de kermissfeer: altijd prijs.

The post Kamping Kitsch Club pakt uit met een stunt: amper 18 euro voor een ticket is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Hooggerechtshof VS geeft Trump deels gelijk: president gedeeltelijk immuun tegen vervolging Capitoolrellen, vonnis voor verkiezingen onwaarschijnlijk

Het Amerikaanse Hooggerechtshof in Washington DC heeft met 6 tegen 3 geoordeeld dat Donald Trump deels presidentiële immuniteit genoot tijdens de bestorming van het Capitool in 2021. Een vonnis over Trumps vermeende beïnvloeding van de verkiezingen in 2020 vóórdat de Amerikanen in november naar de stembus gaan, lijkt daardoor steeds minder waarschijnlijk.

Lees meer »

Feestelijke opening van Wijn aan Zee in Nieuwpoort: “Met onze ervaring als sommeliers weten we precies wat de klanten zoeken”

Dit weekend was het feest in Nieuwpoort: de officiële opening van de nieuwe Wijn aan Zee winkel werd gevierd. Na de afbraak van de oude zaak, zijn sommeliers Karim Vliegen (53) en Joke Dierickx (48) verhuisd naar hun nieuwe locatie aan de Albert I laan 49, strategisch gelegen tussen Nieuwpoort-Bad en Nieuwpoort-Stad.
The post Feestelijke opening van Wijn aan

Lees meer »

Gilles Dewaele (Standard) keert terug naar KV Kortrijk

Gilles Dewaele gaat opnieuw de kleuren van KV Kortrijk verdedigen. Hij maakt de overstap van Standard en ondertekent bij de Kerels een contract tot juni 2027, zo is vrijdag bekendgemaakt.
The post Gilles Dewaele (Standard) keert terug naar KV Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Groothertog Henri bereidt troonafstand voor: Luxemburg verwelkomt opnieuw Belgische groothertogin

De Luxemburgse groothertog Henri (69) bereidt zijn troonsafstand voor. Hij schuift zijn oudste zoon Guillaume (42) komende herfst naar voren als zijn opvolger, in afwachting van een definitieve machtsoverdracht. Luxemburg krijgt daarmee opnieuw een ‘Belgische’ groothertogin: Stéphanie (40), de tegenpool van haar omstreden schoonmoeder, groothertogin María Teresa. “In het paleis zullen heel wat medewerkers opgelucht ademhalen.”

Lees meer »

Actrice Natali Broods: “Slippers aan, tenen in het zand. Alleen dan kan ik ontspannen. De andere dagen van het jaar ben ik in rouw”

“Er zijn in het leven twee soorten mensen. Zij die het perfect alleen kunnen. En zij die altijd hulp nodig zullen hebben. Ik ben de laatste soort.” Natali Broods is een rasactrice en dat komt met een prijs. Alles wat ze voelt, voelt ze maal tien. “Ik pak alles ongefilterd binnen. Het leven op afstand houden: kan ik niet.”

Lees meer »

Mama van Noa Neal ligt al 1,5 jaar in coma: “Papa weet hoe ik erover denk, maar de beslissing ligt bij hem”

“Ik besef weer dat ik energie tank uit muziek maken.” Noa Neal (38) klinkt vrolijk op haar nieuwe duet met Chris D. Morton, maar privé gaat ze nog steeds door een dal. Zeventien maanden geleden belandde haar mama in een coma. “Haar toestand verbetert niet”, vertelt de zangeres in ‘Dag Allemaal’. Een openhartig gesprek over de lange lijdensweg van haar

Lees meer »

De Madams openen hun gezellige tuinbar in Beselare: “Genieten in mooie omgeving, met leuk gezelschap”

De passie voor het koken bracht Melanie De Coninck en Griet Opsommer samen. Het resulteerde in een foodtruck en een zomerbar die deze zomer de deuren opent in de Kruisbierboomstraat 9 in Beselare, vanaf vrijdag 5 juli.
The post De Madams openen hun gezellige tuinbar in Beselare: “Genieten in mooie omgeving, met leuk gezelschap” appeared first on KW.be.

Lees meer »