Hasselts ziekenhuis vrijgesproken voor overlijden na complicaties bij galblaasontsteking

De Hasseltse correctionele rechtbank heeft vrijdag het Jessaziekenhuis vrijgesproken voor het onopzettelijk toebrengen van slagen en verwondingen met de dood tot dood van een vrouw. Midden april 2014 belandde de toen 44-jarige vrouw met een galblaasontsteking in het ziekenhuis van campus Salvator. Na medische complicaties geraakte ze in een coma. Ze stierf op 24 augustus 2017 in de campus Sint-Ursula revalidatiecentrum.

 

Meer krantenkoppen in België

Zomersportkampen in Kortrijk

Twee maanden zomervakantie is een lange tijd om te overbruggen. Gelukkig bieden Kortrijk en deelgemeenten een breed scala aan stimulerende zomerkampen, van sportieve avonturen tot creatieve workshops en educatieve programma’s. Voor sportliefhebbers zijn er tal van mogelijkheden om actief bezig te zijn tijdens de zomermaanden. Hieronder lichten we enkele van onze favorieten uit.
The post Zomersportkampen in Kortrijk appeared

Lees meer »

KIJK. Inwoners meten schade op na overstromingen in provincie Luxemburg, ook huis van Alexandro helemaal onder de modder: “Alles is kapot”

Delen van de provincie Luxemburg hebben te kampen met wateroverlast na het zware onweer van afgelopen nacht. In sommige straten stond het water zelfs meer dan een meter hoog. Onder meer Aubange en Athus werden zwaar getroffen. De hulpdiensten kregen meer dan 600 oproepen binnen. Ook het huis van Alexandro zit helemaal onder de modder. “Er is veel schade, alles

Lees meer »