EXCLUSIEF. Regi en Kristel in eerste dubbelinterview als man en vrouw: “Docusoap niet gemaakt om onze exen te pesten”

Noem het tortelachtig. Noem het klef. Noem het er los over. Kan allemaal zijn, maar de liefde waar Regi Penxten (47) en Kristel Hubeny (35) elkaar mee overstelpen, is écht. Hun huwelijk in Zuid-Afrika, live op tv, werd druk becommentarieerd, net als hun docusoap. Die venijnige reacties werpen een schaduw over hun diepe geluk, vertelt het bruidspaar in een exclusief gesprek met ‘Dag Allemaal’. “Zelfs dat Kristel een muur liet herschilderen noemden ze een aanval op mijn ex Elke”, zegt Regi. 

Meer krantenkoppen in België

Kathleen Vermang is verruimingskandidaat op lijst Team Bredene: “Ik wil ook buiten het onderwijs mijn steentje bijdragen”

Kristof Vermeire, kopman van Team Bredene, heeft onlangs een nieuwe verruimingskandidaat voor zijn lijst voorgesteld. Het gaat om Kathleen Vermang, onderwijzeres aan de Oostendse GO!-basisschool Vogelzang. “Ik vond het moment aangebroken om iets te doen voor mijn gemeente”, verklaart Kathleen haar debuut in de lokale politiek.
The post Kathleen Vermang is verruimingskandidaat op lijst Team Bredene: “Ik wil ook

Lees meer »

Rechtszaak tegen Alec Baldwin gaat definitief door

Een rechter in de Amerikaanse staat New Mexico heeft officieel groen licht gegeven voor de rechtszaak tegen Alec Baldwin. De Hollywoodacteur wordt dood door schuld verweten na een fataal schietincident op de set van film Rust in 2021. Daarbij kwam een cameravrouw om het leven.

Lees meer »

Southgate en Engelse spelersvrouwen bekogeld met bier en andere projectielen: grimmige sfeer bij Engeland

Moesten de Rode Duivels het na de alles behalve zaligmakende draw tegen Oekraïne doen met boegeroep, dan was de reactie van de Engelse fans na de trieste bedoening tegen Slovenië (0-0) nog wat anders. Niet alleen bondscoach Gareth Southgate kreeg bierbekers naar zich gegooid toen hij de fans ging bedanken, ook de Engelse spelersvrouwen zagen hoe “vanuit alle hoeken” bekers

Lees meer »