Wall Street: AI-rally vuurt AMD naar vers record

21:33 De New Yorkse beurzen veren grotendeels op na een geruststellend inflatiecijfer. AMD stevent af op het eerste slot met een beurswaarde boven 300 miljard dollar. Salesforce veert op ondanks een wat tel… 

Meer krantenkoppen in België

Proeven van Filipijnse spijzen en dranken op de Kopjesdagen in Eernegem

Op de Kopjesdagen zal je morgen (zondag) kunnen proeven van typisch Filipijnse spijzen en dranken. Een deel van de Westkerkestraat, van huisnummers 4 tot 22, zal ingenomen worden door de Philippine Streetfood Market, een initiatief van Mario Wolleghem, ten voordele van Helping Hands for the Philippines.
The post Proeven van Filipijnse spijzen en dranken op de Kopjesdagen in Eernegem

Lees meer »

“Gevaar voor tornado’s, hagel en zware regenval”: vrees voor extreem slecht weer tijdens Duitsland-Denemarken zaterdagavond

Duitsland speelt als thuisland de tweede achtste finale op dit EK voetbal in Dortmund, waar zware onweders worden voorspeld. Het is nog af te wachten in welke mate het gaat regenen of zelfs hagelen, maar apocalyptische beelden zagen we in het Signal Iduna Park al op de eerste speeldag voor Turkije – Georgië. Duitsland plaatste zich als groepswinnaar in de

Lees meer »

Oud gemeentehuis van Staden ruimt plaats voor flats

Het vroegere gemeentehuis, feestzaal De Gouden Hoorn en twee woningen in de Kapelleriestraat ruimen plaats voor appartementen in Staden. In de plaats komt een woonproject met 26 appartementen, twee handelsruimtes en een ondergrondse parking.
The post Oud gemeentehuis van Staden ruimt plaats voor flats appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ben jij een hobbytuinier met een hart voor de natuur? Word Tuinranger

Op vandaag telt Kortrijk 10 tuinrangers die op een jaar tijd maar liefst 155 tuinbezoeken aflegden en adviezen opmaakten om inwoners te helpen hun tuin om te toveren tot een groen en biodivers paradijs. Op 9 juli organiseert de stad een infomoment voor nieuwe tuinrangers om het team extra te versterken.
The post Ben jij een hobbytuinier met een

Lees meer »

“We zijn niet specifiek op zoek naar de nieuwe Pommelien of Camille”: de eerste details over nieuwe ‘#LikeMe’

“We voelden aan alles dat het verhaal nog niet op was.” De muzikale jeugdreeks ‘#LikeMe’ krijgt een doorstart mét een gloednieuwe cast. Vers talent zal Vlaamse klassiekers in een modern jasje steken en de nodige liefdesperikelen beleven. Staan de nieuwe Camille en Pommelien Thijs al klaar? Annemie Gulickx, de netmanager van Ketnet, onthult de eerste details over de vernieuwde ‘#LikeMe’.

Lees meer »

Duizenden demonstreren in Frankrijk tegen extreemrechts

Duizenden mensen zijn zondag in Parijs en andere Franse steden de straat op gegaan om te demonstreren tegen de opkomst van extreemrechts, na de uitslag van de eerste ronde van de Franse parlementsverkiezingen. Die werden gewonnen door het radicaal-rechtse Rassemblement national (RN) van Marine Le Pen.

Lees meer »

Hoe drie vrienden Hotel Ariane door elke crisis loodsen

In deze zomerreeks stappen we elke week binnen bij een bekend West-Vlaams hotel. Starten doen we met Ariane Hotel in de Westhoek, met een hartelijke ontvangst van Natasja Feliers (50). Een onwaarschijnlijk verhaal van tegenslag, geluk en… douchegordijnen.
The post Hoe drie vrienden Hotel Ariane door elke crisis loodsen appeared first on KW.be.

Lees meer »