Waarom dichtere woonkernen geen synoniem zijn voor meer appartementen: ‘Er zijn veel manieren om woningen te stapelen’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Garnaalfeesten lokken veel volk naar Koksijde: “Hoogtepunten zijn de verkiezing van Mieke Garnaal en het laatste optreden van Mariette Crevette”

Het lijkt wel alsof de organisatoren van de Garnaalfeesten elk jaar de lotto winnen wat het weer betreft. Ook dit jaar startten de feesten onder een zonovergoten hemel. Dat lokte al bij het ochtendkrieken een aantal sportieve wandelaars voor de paardenvisserswandeltocht. Hoogtepunt van de dag was het Belgisch Kampioenschap Garnaalpellen, de aanstelling van de kersverse Mieke Garnaal en het laatste

Lees meer »

Gerecht wil schot in de zaak: Sven Pichal (45) komt snel voor rechter

Sven Pichal (45) zal op dinsdag 9 juli voor de correctionele rechtbank in Antwerpen verschijnen. Het gerecht wil duidelijk dat er schot in de zaak komt, want pas drie weken geleden kreeg Pichal te horen dát hij voor de rechtbank zou komen. Nu is er dus al een datum geprikt. Maar wat zal er die dag dan precies gebeuren?

Lees meer »

Glen Cuyle van Gym Izegem vervolledigt olympische turnselectie voor Parijs

De Belgische turnbond (KBT) heeft Glen Cuyle voorgedragen bij het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) voor het behaalde niet-nominatieve ticket voor de Olympische Spelen in Parijs. De 21-jarige Cuyle haalde tijdens de interne selectietesten (op 22 en 29 juni) de hoogste score aan de ringen.
The post Glen Cuyle van Gym Izegem vervolledigt olympische turnselectie voor Parijs appeared

Lees meer »

Engelpark in Ichtegem opent voor vijfde jaar op rij de deuren: “Naast speelmogelijkheden voor kinderen ook gezellige zomerbar”

Het Engelpark in Ichtegem opende eind juni voor het vijfde jaar op rij officieel de deuren. Wat in 2020 begon als een gedurfd kleinschalig project is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in het zomeraanbod voor kinderen.
The post Engelpark in Ichtegem opent voor vijfde jaar op rij de deuren: “Naast speelmogelijkheden voor kinderen ook gezellige zomerbar” appeared first

Lees meer »

Win een familieticket voor de sprookjesmusical Sneeuwwitje in Plopsaland De Panne

25 jaar na de allereerste voorstelling is de Sprookjesmusical Sneeuwwitje van Studio 100 helemaal terug. De absolute sterrencast bestaat uit o.a. Ianthe Tavernier, Michiel De Meyer, Karen Damen, Ruth Beeckmans en Manu Van Acker. Doe mee en maak kans op een onvergetelijke uitstap voor het hele gezin: vier kaarten voor de sprookjesmusical Sneeuwwitje, inclusief toegang tot Plopsaland De Panne.

Lees meer »

Stadionperikelen US Ploegsteert-Bizet zijn voorlopig van de baan

US Ploegsteert-Bizet hoopt net als vorig seizoen een rustig seizoen in derde provinciale A te beleven. Er was even bezorgdheid rond de toekomst van het stadion, maar dat probleem is – voorlopig – opgelost.
The post Stadionperikelen US Ploegsteert-Bizet zijn voorlopig van de baan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dronken bestuurster botst frontaal op bestelwagen in Waregem

Bij een verkeersongeluk in de industriezone Vijverdam is woensdagnamiddag een man lichtgewond geraakt. De bestuurster van een personenwagen had te veel gedronken en botste in een bocht frontaal op een bestelwagen.
The post Dronken bestuurster botst frontaal op bestelwagen in Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »