Staking duurt verder bij Brussels Airlines

06:29 Het overleg tussen directie en vakbonden van Brussels Airlines leverde woensdag geen resultaat op. Dat deelde de luchtvaartmaatschappij mee. De christelijke vakbond zet donderdag zijn staking verder. 

Meer krantenkoppen in België

Meer dan 80 kustchefs zetten noordzeegarnaal in de kijker via ‘Zee van Smaak’

Met de nieuwe editie van ‘Zee van Smaak’ zet het provinciebedrijf Westtoer de schijnwerpers op de lokale producten uit de Noordzee. Van 15 september tot 15 oktober presenteren 88 kustchefs het beste uit de Noordzee. Dit jaar staat de noordzeegarnaal centraal, samen met de seizoensgebonden Noordzeevissen schartong en pladijs.
The post Meer dan 80 kustchefs zetten noordzeegarnaal in de

Lees meer »

Van “Professorenpartei” tot de geheime dienst die hen in de gaten houdt voor extremisme: waar staat de AfD voor?

Na een duidelijke overwinning tijdens de deelstaatverkiezingen afgelopen weekend heeft Alternative für Deutschland, afgekort AfD, zich sterker verankerd in het Duitse politieke veld. Binnen en buiten Duitsland kent de partij sterke aanhangers, maar ook tegenstanders. Controverse is de partij niet onbekend, maar wie zit achter de partij? En waar staat de partij voor?

Lees meer »

Inwonende vriend komt elke ochtend thuis met zakken vol horloges, juwelen en werkmateriaal: “Ik wist niet dat het gestolen goederen waren”

Een 61-jarige Oostendenaar blijft ontkennen dat hij iets afwist van gestolen buit opgestapeld in zijn appartement. Zijn vriend die bij hem logeerde, ging elke avond weg en kwam ’s morgens terug met zakken vol dure spullen. “Toch had ik geen vermoeden dat het om gestolen goed ging.”
The post Inwonende vriend komt elke ochtend thuis met zakken vol horloges,

Lees meer »

Laatste keer Statiewijk Kermis in zaal Lindelei in Lendelede: “We hopen volgend jaar weer tent op te zetten”

In het weekend van 13, 14 en 15 september vindt Statiewijk Kermis nog een keer plaats in zaal Lindelei in Lendelede. “We hopen volgend jaar opnieuw onze tent zoals vroeger te kunnen zetten op een groene locatie”, zegt comitévoorzitter Koen Witdouck. “Op de affiche staan onder andere onze bekende quiz, optredens van Et Encore en The Brass Blasters, een etentje

Lees meer »

Collega’s uit ‘Thuis’ reageren fel op uitspraken van actrice Lynn Van den Broeck: “Geen sprake van angstcultuur bij ‘Thuis’”

Het Thuishuis, het productiehuis achter de VRT 1-soap ‘Thuis’ reageert op de uitspraken van actrice Lynn Van den Broeck over de angstcultuur die heerst op de set. Ook collega-acteurs Katrien De Ruysscher en Wim Stevens zijn fel voor de uitspraken van Van den Broeck: “Ik wil met klem tegenspreken dat er op de set van ‘Thuis’ een angstcultuur heerst.”

Lees meer »