LIVEBLOG STRADE BIANCHE. Geblondeerde topfavoriet Pogacar verkent de grindwegen

Zaterdag staat met de Strade Bianche alweer de volgende mooie klassieker op het programma. Tadej Pogacar trapt op de Toscaanse grindwegen z’n seizoen op gang en is meteen dé topfavoriet. Wint de Sloveen voor de tweede keer in Siena? En wat doet landgenoot Tim Wellens, die tot nu toe aan een sterk seizoen bezig is? Volg al het nieuws rond de Strade in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Maxim Laverge na brons op WK gravel: “Niet dromen van meer”

Starten met een plek in de top vijftig als doel en eindigen op het podium. Het overkwam Maxim Laverge op het WK gravel tussen Halle en Leuven. De Molenspurter mocht spurten om goud en finishte in de leeftijdsgroep 19 tot 35 jaar als derde.
The post Maxim Laverge na brons op WK gravel: “Niet dromen van meer” appeared first

Lees meer »

LIVE STANDARD – CHARLEROI (zo, 18u30). Toch (deels) gevuld bezoekersvak op Sclessin: politie laat na overleg 600 fans toe

Een derby tussen Standard en Charleroi staat garant voor veel sfeer en stelt zelden teleur, maar dit seizoen is de sportieve impact opnieuw minder groot. Daarvoor zijn de Rouches alweer te ver weggezakt: met 12 op 30 staat Standard pas elfde in de Jupiler League. Ook Charleroi is wat weggezakt na een goeie start en telt slechts twee punten meer.

Lees meer »

KIJK. ‘Luitenant Dan’, die orkaan Milton trotseerde in bootje, maakt racistische opmerking tijdens allereerste livestream

‘Luitenant Dan’, bekend omdat hij weigerde zijn boot te verlaten tijdens orkaan Milton, krijgt nu heel wat kritiek online. Tijdens zijn allereerste livestream, waar hij heel wat geld voor zou hebben gekregen, zegt hij tijdens een tirade al meteen het n-woord. En zo kan zijn kersverse carrière als streamer wel van heel korte duur zijn.

Lees meer »

“We hebben allemaal geprobeerd om het uit zijn hoofd te praten”: Lewis (26) bekoopt stunt op hoogste brug van Spanje met zijn leven

Een Britse waaghals heeft zijn nieuwste stunt met zijn leven bekocht. Lewis Stevenson (26) stortte te pletter toen hij vanop de hoogste brug van Spanje een spectaculair plaatje voor zijn Instagram-profiel wilde nemen. “We hebben allemaal geprobeerd om het uit zijn hoofd te praten, maar het had geen zin”, getuigt zijn grootvader Clifford (70).

Lees meer »

KIJK. Beelden tonen hoe Donald Trump 40 minuten lang op podium blijft staan terwijl muziek speelt: “Ik hoop dat het goed met hem gaat”

Een verkiezingsrally van Republikeins presidentskandidaat Donald Trump in de strijdstaat Pennsylvania is afgelopen nacht op een vreemde manier geëindigd. In plaats van te vertrekken bleef de oud-president 40 minuten lang op het podium staan terwijl muziek speelde en de zaal langzaam leegliep. Het campagneteam van Kamala Harris was er als de kippen bij om het verhaal te spinnen en zei

Lees meer »