Geen vier op een rij voor Van Gerwen, Aspinall wint vijfde avond in de Premier League

Nathan Aspinall heeft de vijfde avond van de Premier League darts op zijn naam geschreven. ‘The Asp’ klopte Peter Wright, wereldkampioen Luke Humphries en finaal ook Rob Cross. Michael van Gerwen slaagde er niet in vier weektitels op een rij te winnen – wat een unicum had geweest. 

Meer krantenkoppen in België

Tielt Classics Tour straks aan achtste editie toe

Op zondag 1 september staat de achtste editie van de Tielt Classics Tour gepland. De oldtimerrit is sinds 2016 een vaste waarde voor Tieltse oldtimerliefhebbers.
The post Tielt Classics Tour straks aan achtste editie toe appeared first on KW.be.

Lees meer »

Passagier (27) met bloedend hoofd na haartransplantatie weigert vliegtuig uit te gaan: “Als wij niet mogen vliegen, mag niemand dat”

Een vliegtuigpassagier in de Amerikaanse stad Miami is om een opmerkelijke reden het toestel uitgegooid. Hij had net een haartransplantatie ondergaan, maar vlak voor de vlucht begon zijn hoofd ineens hevig te bloeden. De crew maakte zich zorgen om de man en wees hem naar de uitgang. Hier luisterde hij niet naar en daarom moest de politie ingrijpen.

Lees meer »

Joris De Loore sneuvelt in tweede kwalificatieronde US Open

Joris De Loore (ATP 211) is woensdag gestrand in de tweede kwalificatieronde van de US Open, het vierde en laatste grandslamtoernooi van het seizoen. Hij ging na een uur en 53 minuten tennis ten onder tegen de Amerikaan Eliot Spizzirri (ATP 344) met 7-5 en 7-6 (7/5).
The post Joris De Loore sneuvelt in tweede kwalificatieronde US Open appeared

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Palestijnse hulpdiensten melden 15 doden in zelfde familie door Israëlische aanval

De Palestijnse autoriteiten in de Gazastrook hebben het eerste geval van polio gemeld. Het zou gaan om een ongevaccineerde baby van tien maanden oud. De onderhandelingen over een wapenbestand tussen Israël en de Palestijnse terreurbeweging Hamas zullen volgende week worden voortgezet in de Egyptische hoofdstad Caïro na een “constructieve” gespreksronde deze week. Om de druk te verhogen reist de Amerikaanse

Lees meer »

LIVE VUELTA. Van Aert moet nipt plooien voor Groves in tussensprint en laat peloton nadien lopen, brengt slotklim vuurwerk?

De vierde etappe van deze Vuelta is de eerste op Spaanse bodem én de eerste voor de klassementsmannen. Aankomst van deze bergetappe ligt op de Pico Villuercas, een klim van bijna 15 kilometer met vooral aan het eind enkele oersteile kilometers met pieken tot 20%. Verliest een favoriet hier al van z’n pluimen? En hoe verloopt de dag voor leider

Lees meer »

Durbuy voorlopig niet kip met gouden eieren voor Marc Coucke: wij doken in de cijfers van zijn imperium

Durbuy is (voorlopig) niet Marc Couckes kip met de gouden eieren. Zoveel blijkt uit de nieuwe jaarrekeningen van de verblijfs- en vrijetijdsactiviteiten in het Ardeense stadje. Wij doken in de cijfers en ontdekten dat onder meer Couckes vijfsterrenhotel Sanglier en golfclubs nog altijd (zwaar) verlieslatend zijn, terwijl het avonturenpark intussen wel al fraaie groene cijfers neerzet.

Lees meer »

Onduidelijkheid over businessplan Mu.ZEE in Thermendossier

Bij de Vlaamse Regering is nog steeds geen businessplan voor de mogelijke verhuis van Mu.ZEE naar het Thermae Palace bekend. Dat blijkt uit het antwoord van Vlaams ministers Jan Janbon en Matthias Diependaele (beiden N-VA) op een parlementaire vraag van Tom Lamont.
The post Onduidelijkheid over businessplan Mu.ZEE in Thermendossier appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dankzij een sterke Coosemans en twee stilstaande fases: Anderlecht overtuigt alweer niet, maar wint wel in Mechelen

Gesteund door een beresterke Colin Coosemans boog Anderlecht tegen KV Mechelen een achterstand om in een 1-3-overwinning. Augustinsson en Amuzu scoorden na een hoekschop, Leoni velde in de slotfase het harde verdict voor Malinwa. De kwaliteit van het voetbal is nog steeds niet wat het moet zijn, maar Anderlecht staat wel mee bovenaan het klassement.

Lees meer »