Deila zondag wellicht nog op bank bij Club: “Of ik de juiste man ben op de juiste plaats? Dat vragen jullie al sinds dag één”

Niets dan ellende bij Club Brugge, waar Ronny Deila volgens de eerste signalen alvast niet vóór zondag ontslagen zou worden. In Genk moet blauw-zwart het wellicht wel zonder doelman en steunpilaar Simon Mignolet – de doelman kampt met een hamstringprobleem. En dan is er nog Maxim De Cuyper, die na zijn duw aan ref D’hondt een schorsing van vijf matchen moet vrezen. 

Meer krantenkoppen in België

Anderlecht eerste competitieleider dankzij zege in blessuretijd

In een wedstrijd die zonder publiek afgewerkt werd, moest Anderlecht tot in de allerlaatste minuten wachten om die overwinning toch over de streep te trekken. Na wat geharrewar werkte Stroeykens een bal in de rebound binnen (1-0). STVV was te hard verzwakt om tegenstand te bieden, een inspiratieloos paars-wit is de eerste ploeg die kon winnen in het nieuwe seizoen

Lees meer »

Amazon stelt teleur met omzet

22:44 Zowel de omzet in het tweede kwartaal als de omzetprognose voor het derde kwartaal zijn bij Amazon slechter dan verwacht. Een positieve verrassing is wel de snellere expansie van de cloudtak.

Lees meer »

Jokke doet The Palace op Suikerrock zweten, dansen en filosoferen: “Vandaag zijn we allemaal één”

“Jokke! Jokke! Jokke!” De Leuvense singer-songwriter Jonas Van Langendonck werd door zijn fans vrijdagavond enthousiast onthaald in een overvolle The Palace op Suikerrock. Nog voor het eerste nummer goed en wel op gang gezongen werd, had de filosoferende zanger – op blote voeten – de tent al mee. “Ook al sta ik op dit podium wat hoger dan jullie, toch

Lees meer »

Innovatieve barcontainer interessant voor evenementen

Stevens Commercial uit Ieper lanceert een revolutionaire barcontainer, geschikt voor verschillende gelegenheden zoals verjaardagsfeesten, bruiloften, babyborrels, festivals en feesten van jeugdbewegingen. Deze volledig uitgeruste barcontainer biedt een alles-in-één oplossing voor feestorganisatoren, waardoor aparte barinstallaties overbodig worden.
The post Innovatieve barcontainer interessant voor evenementen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Komend weekend lange files verwacht in heel Europa

Voor het tweede weekend op rij verwacht Touring een bijzonder moeilijke verkeerssituatie op de Europese snelwegen. In het midden van de zomervakantie zoeken namelijk heel wat vakantiegangers warmere oorden op, maar keren tegelijkertijd ook heel wat reizigers terug. Zo’n wisselweekend dreigt lange files in beide richtingen in heel Europa te veroorzaken.

Lees meer »

Net verkozen topvrouw Internationale Zeebodemautoriteit staat terughoudend tegenover diepzeemijnbouw

De algemene vergadering van de Internationale Zeebodemautoriteit (ISA) heeft de Braziliaanse Leticia Carvalho verrassend verkozen tot secretaris-generaal. ISA is een intergouvernementeel orgaan dat alle activiteiten op het vlak van mineralen op de zeebodem in internationale wateren reguleert. De organisatie is in 1994 opgericht in het kader van het zeerechtenverdrag van de Verenigde Naties.

Lees meer »

Goud voor Pieter en Christa

Pieter Denys (72) en Christa Horré (69) uit de Kapucijnenlaan zakten af naar het stadhuis van Izegem waar hun gouden huwelijksjubileum een officieel tintje kreeg.
The post Goud voor Pieter en Christa appeared first on KW.be.

Lees meer »