Belgische zwaargewichten missen afspraak op cruciale cijferdag

10:43 Argenx en AB Inbev, goed voor een kwart van het gewicht van de Bel20, maken geen indruk met hun jaarresultaten. De Brusselse sterindex zakt weg naar de laagste puntenstand sinds begin 1999. 

Meer krantenkoppen in België

Team Dynamisch Lo-Reninge lanceert verkiezingscampagne met de slogan ‘Dynamisch is troef’

In Lo-Reninge maakte Team Dynamisch op een originele manier de lijst bekend voor de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober. De inwoners kregen een enveloppe met een spel speelkaarten in de brievenbus, samen met een kaart met foto van de tien kandidaten van Team Dynamisch. Een originele hint naar hun verkiezingsslogan ‘Dynamisch is troef’.
The post Team Dynamisch Lo-Reninge lanceert verkiezingscampagne

Lees meer »

Frituur ’t Oud Station in Staden krijgt nieuwe stek naast station: “Gebouw heeft zijn beste tijd gehad”

In Staden verlaat frituur ’t Oud Station op termijn zijn huidige stek in de De Carninstraat. Ze verhuist naar een stuk grond naast het voormalige stationsgebouw in dezelfde straat. De gemeenteraad keurde daartoe de ontwerpakte voor recht van opstal voor het perceel grond naast het stationsgebouw goed.
The post Frituur ’t Oud Station in Staden krijgt nieuwe stek naast

Lees meer »

Biden lijkt jongste maanden “vaker, duidelijker en zorgwekkender” mist in te gaan volgens mensen die tijd met hem doorbrachten

De Amerikaanse president Joe Biden (81) is niet meer de man die hij was toen hij 3,5 jaar geleden aan zijn ambtstermijn begon. Dat blijkt uit een hele reeks gesprekken die de Amerikaanse krant ‘The New York Times’ had met mensen die de jongste maanden tijd met hem doorbrachten weg van het oog van de camera’s. Volgens hen lijkt de

Lees meer »