Talbot House pakt uit met stand-up comedyshow in Concert Hall

Voor het eerst nodigt Talbot House een lokale stand-up comedian uit in de Concert Hall van Talbot House. “Als opener van dit nieuwe aanbod hebben we gekozen voor de Oostendenaar en opkomend talent Mohsin Abbas. Hij komt zijn allereerste avondvullende zaalshow try-outen in Talbot House”, zegt Simon Louagie, manager Talbot House. De voorstelling gaat door op zaterdag 23 maart.

““Moh?!” is de allereerste zaalshow van één van de meest pittige comedytalenten van het moment. Mohsin vertelt over zijn jeugd aan het zèètje, zijn Pakistaanse roots, zijn wilde jaren als student in Gent en zijn avonturen in alle uithoeken van Vlaanderen. Tijdens zijn wilde jaren ontmoette hij overigens de vrouw van zijn leven, met wie hij twee prachtige zoontjes kreeg. Tijdens deze voorstelling ga je kennismaken met Mohsin in al zijn facetten: ergens tussen de Venetiaanse Gaanderijen, Ibiza en Bollywood in. Verwacht geestige comedy, snedige grappen en vooral één brok aanstekelijke energie.”

Debuutshow

“Mocht de naam Mohsin Abbas niet meteen een belletje doen rinkelen, dan komt dat omdat je hem nog nooit aan het werk hebt gezien. Na het zien van deze ijzersterke debuutshow ga je hem nooit meer vergeten.”

De voorstelling gaat door op zaterdag 23 maart 2024 om 20 uur. Een ticket kost 12 euro per persoon en voor Talbotousians 10 euro per persoon. Boeken via [email protected]. (LBR)

The post Talbot House pakt uit met stand-up comedyshow in Concert Hall is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Hier is een half museum verdwenen”: 5 levensgrote beelden van Mechelse kunstenaars gestolen op begraafplaats

Op de stedelijke begraafplaats in Mechelen hebben koper- en bronsdieven 5 levensgrote beelden en tal van andere, kleinere versieringen gestolen. Dat schrijft Gazet van Antwerpen en de stad Mechelen en de politie bevestigen het nieuws. In totaal zijn zo’n 50 grafzerken beschadigd. Tijdens de geplande rondleidingen langs de kunstwerken op Open Monumentendag komende zondag zal er aandacht zijn voor de

Lees meer »

Israël vindt gevechtshandleiding Hamas: “Razendsnel door tunnels bewegen en maximale schade aanrichten”

Het Israëlische leger heeft in de Gazastrook documenten gevonden die aantonen dat Hamas zich jarenlang voorbereidde op een ondergrondse oorlog tegen Israël. Met onder meer een gevechtshandleiding om je razendsnel door de pikdonkere tunnels onder Gaza te verplaatsen en zo veel mogelijk doden in een kleine ruimte te maken. Het zou mee verklaren waarom Israël de grootste moeite heeft om

Lees meer »

Tafels, koffiemolen, barfrigo’s, zetels. Alle meubilair en toebehoren van La Cantine zijn te koop

La Cantine serveerde haar laatste lunch en koffie afgelopen weekend en eind september sluit ook lifestylewinkel Byttebier de deuren. Daarmee verdwijnt een vaste waarde op het Jozef Vandaleplein. Wie fan was van het interieur of geïnteresseerd is in horecatoebehoren, kan ze nu op de kop tikken. Alle meubilair van La Cantine staat te koop.
The post Tafels, koffiemolen, barfrigo’s,

Lees meer »

KIJK LIVE. We naderen de echte finale! Doet Evenepoel mee voor winst? Kijk als HLN-abonnee LIVE naar derde rit Ronde van Groot-Brittannië

Na zijn dubbele olympische triomf in Parijs is Remco Evenepoel (24) aan het laatste deel van zijn seizoen begonnen. Zijn hoofddoel is het WK in Zürich, maar eerst rijdt Evenepoel mee in de Ronde van Groot-Brittannië (3-8 september). Bij HLN zit u als abonnee op de eerste rij om de rittenkoers op deze pagina live te volgen, met deskundig commentaar

Lees meer »

Sportjournalist Frank Raes (70) stelt tentoon in Knokke: “Passie voor fotografie is er altijd geweest”

Hij was jarenlang het gezicht van ‘Extra Time’ en dé stem die elke voetballiefhebber decennialang door de huiskamer hoorde galmen. Nu laat voetbalcommentator Frank Raes een andere kant van zichzelf zien. Vanaf 7 september stelt hij tentoon met zijn foto’s in de Lauren Van Middelem Gallery in Knokke. “Ik heb altijd een fascinatie gehad voor een stilstaand beeld dat weinig

Lees meer »

België doneert 20.000 mpox-vaccins aan Congo

België doneert 20.000 mpox-vaccins aan de Democratische Republiek Congo (DRC), het land dat momenteel het zwaarst getroffen wordt door de mpox-epidemie. Dat heeft de federale ministerraad vrijdag beslist op voorstel van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke en minister van Ontwikkelingssamenwerking Caroline Gennez.

Lees meer »

“We zijn met zes renners voor vijf plaatsen”: Rijdt Louic Boussemaere (18) uit Diksmuide straks het WK voor junioren in Zürich?

Louic Boussemaere vierde vorige week zijn 18de verjaardag. De tweedejaarsjunior uit Diksmuide rijdt voor het jeugdteam van Decathlon AG2R La Mondiale en maakt deel uit van het klimproject van Belgian Cycling. “Ik heb dit seizoen opnieuw een stap vooruit gezet”, vertelt hij.
The post “We zijn met zes renners voor vijf plaatsen”: Rijdt Louic Boussemaere (18) uit Diksmuide straks

Lees meer »