Problemen bij inruilen van cadeaubon van Christelijke Mutualiteit bij Dreamland: “Bonnen waren onbruikbaar, maar nu is er oplossing”

Leden van de Christelijke Mutualiteit (CM) die voor de geboorte van hun kind een cadeaubon van winkelketens Dreamland en Dreambaby kregen, konden die een tijdlang niet gebruiken in de filialen van Dreamland. Die winkels werden eind vorig jaar overgenomen door speelgoedketen Toychamp en dat leverde een aantal administratieve problemen op. Dreamland belooft nu dat de bon zonder problemen gebruikt kan worden op het volledige assortiment. 

Meer krantenkoppen in België

VRT-nieuwslezer Stijn Defoirdt (31) speelt Nicole in komische podcast ‘Shht, de gebuurs’: “Alles is pure improvisatie”

Na het succes van de eerste reeks van de improvisatiepodcast Shht, de gebuurs is er een vervolg. De tweede reeks borduurt voort op de conversaties van drie West-Vlaamse boezemvriendinnen die elke woensdagavond samenkomen voor een bubbeltje en een babbeltje. Ze vertellen over hun eigen leven en bespreken de laatste roddels.
The post VRT-nieuwslezer Stijn Defoirdt (31) speelt Nicole in

Lees meer »

“Die poep is niet echt, hé”: Zebra maakt indruk met straffe show in ‘The Masked Singer’

Na de ontmaskering van Wim De Vilder treedt ex-collega Dany Verstraeten aan in de vierde aflevering van ‘The Masked Singer’. Niet als verborgen zangtalent, wel als gastspeurder. Samen met Frances Lefebure, Elisabeth Lucie Baeten en Véronique De Kock onderwerpt hij de optredens van Feniks, Eikeltje, Dame Blanche, Zebra, Space Babe en Scooter en Labradoodle aan een grondige analyse. Dat laatste

Lees meer »

Deze burgemeesters volgen zichzelf al zeker op

Heel wat nieuwkomers bij het clubje van West-Vlaamse burgemeesters, maar zeker ook nog een heleboel vaste waarden. Liefst 22 huidige burgemeesters slaagden erin om met een absolute meerderheid herverkozen te geraken, en zullen zichzelf de komende legislatuur dus sowieso kunnen opvolgen. Een overzicht:
The post Deze burgemeesters volgen zichzelf al zeker op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zus Kim Jong-un waarschuwt Zuid-Korea voor “verschrikkelijke ramp”

Kim Yo-jong, zus van de Noord-Koreaanse sterke man Kim Jong-un, heeft buurland Zuid-Korea gewaarschuwd voor een “verschrikkelijke ramp” als Seoel nog eens drones naar Noord-Korea stuurt. De voorbije weken zou het zuiden drie keer onbemande drones naar het noorden hebben gestuurd, om pamfletten tegen het regime in Pyongyang te verspreiden. De Zuid-Koreaanse minister van Defensie, Kim Yong-hyun, zei dat hij

Lees meer »

Vincent Van Gogh te gast in De Wassenaard

De kinderen van het vijfde leerjaar van basisschool De Wassenaard leerden de voorbije weken de schilder en mens Vincent Van Gogh kennen. Ze lazen zijn levensverhaal, bestudeerden zijn werken, luisterden naar beschrijvingen van zelfportretten die ze daarna koppelden aan het juiste schilderij. Dit alles als voorbereiding op een tentoonstelling met eigen Van Gogh-schilderijen. Met eigen
The post Vincent Van

Lees meer »

IN BEELD. Liam Payne in 20 foto’s

De Britse zanger Liam Payne is woensdagavond lokale tijd dood aangetroffen in zijn hotel in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires, zo heeft de lokale politie inmiddels bevestigd. Payne overleed na een val van de derde verdieping van een hotel in de wijk Palermo.

Lees meer »

Burgemeester Tania De Jonge klaar voor oppositie in Ninove: “Denkt Guy D’haeseleer nu echt dat alle Franstaligen hier hun huis gaan verkopen?”

Als onderzoek uitwijst dat er in Ninove verkiezingsfraude is gepleegd en de uitslag kan kantelen, dan overweegt uittredend burgemeester Tania De Jonge (Positief Ninove) klacht in te dienen. De Jonge ziet de verkiezingsoverwinning van Guy D’haeseleer niet als een afrekening met haar beleid. “Forza Ninove jaagt de burgers gewoon schrik aan.”

Lees meer »

Jacqueline en Luc varen in een gouden bootje

Ter gelegenheid van hun vijftigste huwelijksverjaardag werden Luc Vanhulle (73) en Jacqueline Van Tilborg (71) door het stadsbestuur in de bloemetjes gezet. Ze trouwden in Merchtem op 11 oktober 1974. Luc werd geboren in Avelgem. Jacqueline zag het levenslicht in Ravel. Ze hebben twee kinderen: An en Bert, en vier kleinkinderen: Joren, Siemen, Marijn en
The post Jacqueline en

Lees meer »