OnlyFans-account van ‘The Sopranos’-actrice Drea de Matteo is schot in de roos: “Na vijf minuten kon ik mijn schulden afbetalen”

“OnlyFans heeft mijn leven gered.” Drea de Matteo (52), bekend van haar rol als Adriana La Cerva in de misdaadserie ‘The Sopranos’, lanceerde eind augustus haar account op de populaire adultsite. De Amerikaanse actrice kampte destijds met geldproblemen en koos er daarom voor om pikante content te delen. Die problemen zijn intussen van de baan: ze kon haar hypotheekschulden binnen de vijf minuten afbetalen. Dat vertelt de ster aan ‘Daily Mail’. 

Meer krantenkoppen in België

Hoofdrol voor Courtois in (even) stilgelegde Madrileense derby: provocerende doelman bekogeld met objecten en loopt ook spierblessure op

Een tumultueuze Madrileense derby is op een gelijkspel geëindigd. Thibaut Courtois eiste een hoofdrol op door na de openingsgoal de Atlético-fans een beetje uit te dagen, de supporters reageerden met het gooien van objecten. De partij lag even stil, na de onderbreking – in de blessuretijd – lukte Atlético alsnog de gelijkmaker. Na de match verklaarde Real-coach Carlo Ancelotti dat

Lees meer »

Conner Rousseau overenthousiast over nieuwe Vlaamse ploeg: “Deze regering is beter en socialer”

Hij levert straks de allereerste socialistische minister van Welzijn en noemde het Vlaams regeerakkoord al verschillende keren historisch. Omdat de nieuwe Vlaamse regering volgens hem nog nooit zoveel geld zal hebben geïnvesteerd als nu. Ondanks een faux pas – zijn interne kritiek op coalitiegenoot N-VA lekte zaterdag uit – is Vooruit-voorzitter Conner Rousseau overenthousiast met de start van de nieuwe

Lees meer »

Robin Ramaekers in Beiroet: “Israëlische grondaanval op Libanon lijkt elk moment te kunnen beginnen”

De Verenigde Staten hebben de positionering van Israëlische troepen waargenomen die suggereert dat een grondaanval op Libanon aanstaande is. Dat vertelde een Amerikaanse functionaris maandag aan persbureau ‘Reuters’. Een ingewijde zegt tegen ‘CBS News’ dat een inval “binnen enkele uren kan plaatsvinden”. Israël heeft formeel niet bevestigd dat er een grondoperatie aankomt. Wel zei de Israëlische minister van Defensie Yoav

Lees meer »

“Ik heb een tweede adem gevonden”: Frituur Pats in Zulte blaast ondanks tegenslagen 20 kaarsjes uit

Frituur Pats mag dit weekend twintig kaarsjes uitblazen maar het heeft niet veel gescheeld of dat was ook de laatste verjaardag van bekende barak op het Gaston Martensplein geweest. “Er waren al concrete overnemers komen kijken, maar ik kon het uiteindelijk toch niet over mijn hart krijgen, ik ga zeker nog een paar jaar door”, zegt Patricia Hugelier.
The

Lees meer »

Sluiting en ontslag voor 3.000 werknemers Audi Brussel lijkt kwestie van tijd: directie noemt aanbod van investeerder “niet levensvatbaar”

Ondanks gesprekken met ruim twintig potentiële investeerders, lijkt een overname van de Audi-fabriek in Vorst van de baan. Eén partij gaf wel blijk van concrete interesse, maar volgens de directie is dat plan op dit moment “niet levensvatbaar”. Een sluiting van de fabriek met bijhorend collectief ontslag voor de bijna 3.000 werknemers lijkt stilaan onafwendbaar.

Lees meer »

Yellow Dragons is nieuw in het dameszaalvoetbal

In de damesliga Ter Straeten zaalvoetbal in Varsenare werd de competitie voor dit seizoen uitgebreid naar zeven ploegen. Yellow Dragons is een nieuwkomer.
The post Yellow Dragons is nieuw in het dameszaalvoetbal appeared first on KW.be.

Lees meer »