MR-voorzitter Bouchez wil regio’s verantwoordelijk houden voor werkloosheid: “Wie betaalt, die bepaalt, en wie bepaalt, die betaalt”

“Wie betaalt, die bepaalt. En wie bepaalt, die betaalt.” Die ronkende uitspraak heeft MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez gedaan in het politieke praatprogramma “Puncheurs” op de Franstalige commerciële zender RTL-TVI. De voorzitter van de Franstalige liberalen vindt dat de verschillende politieke niveaus – de verschillende regio’s of de federale regering – de gevolgen moeten dragen van hun beslissingen op het vlak van werkgelegenheid. 

Meer krantenkoppen in België

Parket vraagt autopsie nadat vrouw (24) uit Minderhout plots is overleden nadat ze ziekenhuis mag verlaten na verkeersongeval in Baarle-Nassau

Het parket vraagt een autopsie nadat er een tweede slachtoffer uit Minderhout (Hoogstraten) is overleden na een ongeval in Baarle-Nassau, in Nederland. De 24-jarige vrouw mocht zondagochtend het ziekenhuis verlaten. Kort daarna is ze plots in elkaar gezakt en overleden. De precieze doodsoorzaak is nog niet duidelijk. Bij het ongeval stierf ook een 41-jarige vrouw uit Minderhout.

Lees meer »

Extra geldautomaat voor Saswijk aan het Plovieplein in Bredene

Bredene Vorig jaar sloegen de grootbanken de handen in elkaar en centraliseerden hun geldautomaten op een locatie in de Kapelstraat. Omdat er in de wijk Sas geen cashautomaat meer was, zette gemeenteraadslid Lars Cattrijsse (Vooruit) prompt een petitie op touw en startte het gemeentebestuur onderhandelingen met de overkoepelende organisatie Batopin. “Met resultaat, want straks komt er een nieuwe automaat aan

Lees meer »

KIJK. Kim Kardashian maakt plots achterwaartse salto op dansvloer

Kim Kardashian (43) was een van de aanwezigen op het 40e verjaardagsfeest van haar zus Khloé Kardashian. Ze stal de show op de dansvloer en trok alle aandacht naar zich toe toen ze salto’s begon te maken. Met behulp van Cade Hudson – manager en goede vriend van zangeres Britney Spears – deed ze dit naar eigen zeggen “verschillende keren

Lees meer »

Jill opent eind augustus Den Bokaal: “Gezonde, lokale, low waste maaltijden, in bokaal!”

Jill Malfait (32) neemt met Den Bokaal haar intrek in het gewezen pand van Courgette aan het Sint-Jansplein. “Ik volg dezelfde gezonde, biologische trend, maar niet langer uitsluitend plantaardig. Er komen ook bokalen met vlees in het aanbod.”
The post Jill opent eind augustus Den Bokaal: “Gezonde, lokale, low waste maaltijden, in bokaal!” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ebbe De Vlaeminck tekent eerste profcontract bij KV Kortrijk: “Mijn droom wordt werkelijkheid”

Ebbe De Vlaeminck (18) heeft onlangs zijn eerste profcontract getekend bij KV Kortrijk. Afgelopen seizoen zat hij nagenoeg elke wedstrijd op de bank van de eerste ploeg. De jonge doelman heeft nu zijn eerste profcontract op zak en mag volgend seizoen dus weer de concurrentie aangaan met ervaren rotten Lucas Pirard en Tom Vandenberghe.
The post Ebbe De Vlaeminck

Lees meer »