Internering gevorderd voor man (47) die aanslag wilde plegen tijdens Miss België

In de zaak rond de verijdelde aanslag tijdens Miss België heeft het openbaar ministerie de internering van de verdachte gevorderd. De verdediging pleitte echter dat Peter C. (47) die bewuste dag helemaal geen misdrijf pleegde. De Brugse raadkamer hakt op 27 maart de knoop door.

 

Meer krantenkoppen in België

Snellegem maakt zich op voor vijfde editie van Cava-Festibar: “Een driedaags evenement waarbij zeven livebands de revue passeren”

Tijdens het weekend van 5 tot en met 7 juli vindt de vijfde editie van Cava-Festibar plaats in Snellegem, een driedaags feestweekend van én voor Huis Snello.
The post Snellegem maakt zich op voor vijfde editie van Cava-Festibar: “Een driedaags evenement waarbij zeven livebands de revue passeren” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Première danskomedie ‘De Ballroombeker’ doet voeten zweven én maakt deze zomer het mooie weer in het Fakkeltheater

Een zwoele zomeravond vol lach en dans. Zo kan de première van De Ballroombeker samengevat worden. De première van “De Ballroombeker” in het Fakkeltheater was een ware triomf. Het publiek genoot met volle teugen van deze zwoele zomerkomedie, die de perfecte mix bood van humor, dans en emotie. Deze sprankelende voorstelling, geschreven en geregisseerd door Jeroen Maes, liet opnieuw zien

Lees meer »

Oproep | gebruikt u benzodiazepines?

Benzodiazepines worden vaak voorgeschreven omdat ze kalmerend werken, de slaap bevorderen of angsten remmen. Veel Belgen maken er gebruik van. Er wordt evenwel gewaarschuwd voor het verslavende karakter van deze middelen en voor mogelijke bijwerkingen. De overheid probeert het gebruik terug te dringen.

Lees meer »

Stad Gent verstrengt criteria van contracten met externe poetsfirma’s in scholen, na klachten van hoge werkdruk 

De stad Gent heeft de contracten met externe poetsfirma’s aangepast met strengere criteria over personeels- en welzijnsbeleid. Dat doet ze nadat er afgelopen maanden klachten gekomen waren over een te hoge werkdruk bij het personeel. De nieuwe contracten gaan volgend jaar in. De stad draait de besparing ook deels terug en maakt opnieuw extra budget vrij voor de schoonmaak.

Lees meer »

Chiro Aartrijke organiseert feestweekend BloomBoom

Chiro Aartrijke pakt in het weekend van 12, 13 en 14 juli opnieuw uit met BloomBoom. Het feestweekend start op vrijdag 12 juli om 17 uur met de opening van de zomerbar. Genieten van drankjes, hapjes en een streepje muziek kan tot 1 uur ’s nachts.
The post Chiro Aartrijke organiseert feestweekend BloomBoom appeared first on KW.be.

Lees meer »