Geen akkoord tussen directie en vakbonden Brussels Airlines, staking gaat voort

Het overleg tussen de directie en de vakbonden van Brussels Airlines heeft geen resultaat opgeleverd. Dat heeft de luchtvaartmaatschappij meegedeeld. De stakingsactie van de christelijke vakbond wordt morgen (donderdag) voortgezet. 

Meer krantenkoppen in België

Mathis Moeykens (13) wint twee ponywedstrijden

De belangrijkste dag van de paardenwedstrijden in Waregem zal de 13-jarige Mathis Moeykens uit Ingelmunster niet vlug vergeten, want hij won twee ponywedstrijden.
The post Mathis Moeykens (13) wint twee ponywedstrijden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Een bloembak in asbest: levensgevaarlijk, maar toch volop te koop, ondanks verbod

Er worden nog altijd producten verkocht met asbest erin. Nochtans is het al 25 jaar verboden om asbesthoudende producten te verkopen, omdat asbest kankerverwekkend is. En toch vind je makkelijk bloembakken, tuinzetels en zelfs hondenhokken in asbestcement te koop, zowel op tweedehandssites als in winkels. Er worden soms zelfs hoge prijzen voor betaald. De gezondheidsrisico’s krijg je er gratis bij.

Lees meer »

Scouts en gidsen klaar voor jaarlijkse Fancyfair

De scouts en de gidsen pakken van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september aan het Gaverkasteel met hun jaarlijkse Fancyfair uit. De festiviteiten krijgen dit keer een middeleeuws kleedje aangemeten.
The post Scouts en gidsen klaar voor jaarlijkse Fancyfair appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bert Bolle na eerste zege: “Deugddoend!”

Uiteenlopende emoties bij Bert Bolle (20) na twee thuiskoersen. De wedstrijd voor elites en beloften op kermismaandag leverde hem een eerste zege op. Enkele dagen later was hij in de profkermiskoers net niet attent genoeg.
The post Bert Bolle na eerste zege: “Deugddoend!” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Titelfavorieten SK Roeselare en RC Harelbeke kunnen niet winnen op openingsspeeldag in tweede afdeling

Op zaterdag werden in tweede afdeling VV A al vijf wedstrijden afgewerkt. Daarbij kwamen vijf West-Vlaamse teams in actie, enkel Jong Essevee kon winnend afsluiten. Kind van de rekening daar was SK Roeselare, maar ook die andere titelfavoriet RC Harelbeke kon niet winnen. De Ratten pakten wel alsnog een punt op het veld van FC Lebbeke.
The post Titelfavorieten

Lees meer »

Duitse touroperator FTI laat schuldenberg van 1 miljard achter

Het Duitse reisconcern FTI, het derde grootste van Europa, laat een schuldenberg van 1 miljard euro achter, zo bleek maandag op de rechtbank van München. Het bedrijf startte drie maanden geleden een insolventieprocedure op maar blijkt niet meer te redden. De rechter startte maandag de vereffening.

Lees meer »

“We hebben er een monster van gemaakt”: moedeloze Verstappen, die frustraties toont in auto, wil zelfs niet meer over titel spreken

Met de week brokkelt de dominantie van Max Verstappen meer af in de Formule 1. Na weer een weekend knokken met zijn “onbestuurbare” auto in Italië en een zesde plek ziet hij het niet meer goedkomen. Gelaten en gefrustreerd stond hij in een hoekje van de paddock – een nieuwe wereld voor hem – de pers te woord. “Bakoe en

Lees meer »

Productiehuis reageert op uitspraken van actrice Lynn Van den Broeck: “Geen sprake van angstcultuur bij ‘Thuis’”

Het Thuishuis, het productiehuis achter de VRT 1-soap ‘Thuis’, reageert op de uitspraken van actrice Lynn Van den Broeck. Zij vertelde in ‘Café Congé’ woensdagavond hoe voornamelijk vaste medewerkers het moeilijk hebben op de set. Collega Wim Stevens, die als acteur in de Thuisraad zetelt, wil de puntjes op de i zetten: “Ik wil met klem tegenspreken dat er op

Lees meer »