Wordt Lies (20) uit Assebroek de nieuwe Miss Wellness Beauty? “Ik kijk enorm uit naar de finale”

Lies Van Wassenhove (20) uit Assebroek is finaliste voor Miss Wellness Beauty. “Schoonheidsspecialiste worden was mijn meisjesdroom. Sinds kort run ik mijn eigen schoonheidssalon”, zegt Lies, die ondertussen ook toegepaste gezondheidswetenschappen studeert aan hogeschool Howest in Brugge.

Miss Wellness Beauty is de missverkiezing die jaarlijks op zoek gaat naar een nieuwe ambassadrice om de beautysector te vertegenwoordigen. Enkel dames die een link hebben met de sector mogen deelnemen.

Eigen schoonheidssalon

Een van de finalistes is Lies Van Wassenhove uit Assebroek. Met haar 20 lentes is Lies de tweede jongste finaliste. Lies heeft sinds kort haar eigen schoonheidssalon, Esthetiek Lies, bij haar thuis. “Ik heb mezelf ingeschreven voor deze missverkiezing, omdat ik echt gepassioneerd ben door wat ik doe. Al van jongs af wist ik dat ik schoonheidsspecialiste wou worden. Mijn tante Marleen runde een schoonheidssalon. Ik herinner me nog dat ik er als jong meisje binnenkwam en dacht ‘dit wil ik later ook doen’. Ik ben nooit meer van gedacht veranderd. Als schoonheidsspecialiste maak je mensen gelukkig en laat je ze tot rust komen. De dankbaarheid die ik ontvang van de mensen is ongelooflijk. Daar geniet ik echt van”, begint Lies.

“Ook als ik niet verkozen word, zal ik tevreden terugblikken”

De missfinaliste uit Assebroek volgde vier jaar de richting schoonheidsverzorging en daarna nog een specialisatiejaar aan de Maricolen in Brugge. Momenteel volgt Lies het tweede jaar in de bacheloropleiding toegepaste gezondheidswetenschappen aan Howest in Brugge. “Een richting waarin we gezondheid benaderen met een holistische visie. Zeer interessant, want die visie wil ik later ook in de praktijk brengen. Schoonheid, mentale en fysieke gezondheid en coaching gaan op deze manier hand in hand. Ik combineer mijn studies met mijn schoonheidssalon.”

Overwinning

De finale van Miss Wellness Beauty is op zaterdag 27 april in het hotel Hilton in Antwerpen. “Ik kijk er ongelooflijk naar uit. Het is enorm spannend. Ik heb wel wat podiumervaring, want ik heb nog in groep gedanst. Maar alleen op een podium staan, is wel helemaal nieuw voor mij. Uiteraard ga ik voor de overwinning. Maar ook als ik niet verkozen word tot de nieuwe Miss Wellness Beauty, zal ik op deze hele ervaring zeer tevreden terugblikken. Ik heb enorm veel bijgeleerd en ben in een leuke groep finalisten terechtgekomen”, klinkt het bij finaliste Lies.

Stemmen voor Lies kan door ‘MWB 15’ te sms’en naar 6630.

The post Wordt Lies (20) uit Assebroek de nieuwe Miss Wellness Beauty? “Ik kijk enorm uit naar de finale” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

VBS Wijnbergschool krijgt nieuwe gebouwen: “Werken starten in het eerste trimester van 2025”

Vanaf volgend jaar starten op de hoek van de Wijnbergstraat en de Kleine Wijnbergstraat in Wevelgem de werken voor de bouw van een nieuwe vleugel van de Wijnbergschool. In een eerste fase worden het hoekhuis, de turnzaal, twee kleuterklassen en de fietsenstalling afgebroken. Langs de Kleine Wijnbergstraat komt een nieuwe inkomhal.
The post VBS Wijnbergschool krijgt nieuwe gebouwen: “Werken

Lees meer »

Juf Bea zegt de klas na 40 jaar vaarwel in Gistel: “Slotfeest was schitterende afsluiter van mijn carrière”

De laatste schooldag was voor juf Bea Vanhooren extra speciaal. Want terwijl voor de kinderen de zomervakantie is begonnen, gaat Bea na een carrière van veertig jaar bij één en dezelfde school op pensioen.
The post Juf Bea zegt de klas na 40 jaar vaarwel in Gistel: “Slotfeest was schitterende afsluiter van mijn carrière” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Aantal meldingen van kindermishandeling vorig jaar opnieuw gestegen

Vorig jaar ontving het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling (VK) meer dan 7.500 meldingen van geweld tegen of misbruik van kinderen. Dat blijkt uit het jaarverslag van het Vlaams Expertisecentrum Kindermishandeling (VECK). Dat is een stijging van 7 procent. De organisaties vragen de volgende Vlaamse regering meer te investeren in preventie en hulpverlening.

Lees meer »

“Ik slááp hier zelf in mijn mobilhome”: Chris Van Tongelen (De Romeo’s) baat camping uit op Rock Werchter

Meer dan 35.000 kampeerders arriveren vandaag op camping The Hive op Rock Werchter en Chris Van Tongelen (56), één van de Romeo’s is er de baas. De populaire zanger doet dat bewust onder de radar. “Ik ben hier niet de BV”, vertelt hij. “Maar gewoon ‘de Chris’ die ziet dat er geen incidenten gebeuren en er overal voldoende wc-papier is.”

Lees meer »

Sterk vertraagd verkeer nadat vrachtwagen door middenberm gaat op E403 in Loppem

Woensdagnamiddag rond halfvier gebeurde op de E403 in Loppem een zwaar ongeluk. Een trekker-oplegger die in de richting van Kortrijk reed, kreeg er een klapband. Er was voor de chauffeur geen houden aan en het gevaarte kwam op zijn zij tegen de vangrail terecht.
The post Sterk vertraagd verkeer nadat vrachtwagen door middenberm gaat op E403 in Loppem appeared

Lees meer »

Goedele Liekens revalideert na zware coronabesmetting: “Ik krijg een zuurstofkuur en infraroodbehandeling”

“Toen ik bijna niet meer kon praten, wist ik dat er iets niet klopte.” Goedele Liekens (61) heeft er bewogen weken op zitten: na de dramatische verkiezingsuitslag van ‘haar’ partij Open Vld, liep ze een ernstige coronabesmetting op. Als risicopatiënt wil Goedele dan ook niets aan het lot overlaten en ondergaat daarom een uitgebreide behandeling. “Toen ik me recent wou

Lees meer »

Meeste bosbranden in twintig jaar in Amazonewoud tijdens eerste zes maanden van 2024

Brazilië heeft in de eerste helft van het jaar 13.489 branden geteld in het Amazonewoud. Het gaat om het hoogste cijfer in twintig jaar. Dat blijkt maandag uit gegevens van satellietbeelden. Het aantal branden in de eerste jaarhelft ligt 61 procent hoger dan tijdens dezelfde periode vorig jaar (8.344). Experten wijzen naar onder meer de droogte, die historische proporties aanneemt.

Lees meer »

Twee fietsendieven opgepakt tijdens gerichte actie ‘Veloflik’ aan Howest en Lago Kortrijk: duo aangehouden door onderzoeksrechter

Op dinsdagmorgen 25 juni kon het ‘Veloflik’-team van de politiezone Vlas, tijdens een goed geplande en gerichte actie, twee fietsendieven oppakken toen ze wilden toeslaan ter hoogte van campus Howest en het zwembad Lago in Kortrijk.
The post Twee fietsendieven opgepakt tijdens gerichte actie ‘Veloflik’ aan Howest en Lago Kortrijk: duo aangehouden door onderzoeksrechter appeared first on KW.be.

Lees meer »