Man in levensgevaar na CO-vergiftiging in Chinees restaurant in Dendermonde

In een Chinees restaurant in Dendermonde is een man in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis na een CO-vergiftiging. Het gas ontsnapte toen de man lag te slapen in het woongedeelte van het restaurant. Ook enkele restaurantbezoekers werden onwel. Zij zijn er niet erg aan toe. 

Meer krantenkoppen in België

Onbetaalde garnaalkroketten leveren beruchte Brugse tafelschuimster nog maar eens zware celstraf op: “En er zijn nog dossiers op komst”

De beruchte tafelschuimster Maria L. heeft voor de Brugse rechtbank nog maar eens twee jaar effectieve celstraf gekregen. De 60-jarige Bruggelinge liep in het verleden al talrijke veroordelingen op, maar die haalden niets uit.
The post Onbetaalde garnaalkroketten leveren beruchte Brugse tafelschuimster nog maar eens zware celstraf op: “En er zijn nog dossiers op komst” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zwevezele klaar voor tweede Zwaluwcross op 6 oktober

Op zondag 6 oktober organiseert de Sportraad met Team Sport voor de tweede keer de Zwaluwcross. Vorig jaar werd de cross meteen een groot succes. Of je nu een doorgewinterde atleet bent, een recreatieve hardloper of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om je zondag door te brengen, deze veldloopcross heeft voor iedereen
The post Zwevezele klaar

Lees meer »