LIVEBLOG SAMYN. Boekt De Lie eerste zege van het seizoen in Dour? – Toch geen Kragh Andersen aan de start

Na de Vlaamse openingsklassieker afgelopen weekend staat vandaag de Waalse GP Le Samyn, op het programma. Tevens ook de eerste wedstrijd van de Lotto Cycling Cup. Na zijn sterke passage in de Omloop is Arnaud De Lie (21) de topfavoriet. De wielrenner van Lotto Dstny zegt zelf veel vertrouwen opgedaan te hebben afgelopen zaterdag. “Ik kijk met vertrouwen uit naar Le Samyn, waar ik een doel van gemaakt heb”, aldus De Lie. Boekt hij zijn eerste zege van het seizoen? Volg het op de voet via onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

ABC Petanque Stasegem viert 20-jarig jubileum: “Als je wil dat je kinderen ooit petanquen, moet je ze nu al op de wachtlijst zetten”

ABC petanque Stasegem vierde zaterdag hun 20ste seizoen. ABC staat voor ‘Annick’s Ballen Club’. “Annick, de cafébazin die de petanquebanen aanlegde, is al een tijd geen cafébazin meer, maar ze blijft toch onze mascotte. Ook van het feest”, aldus voorzitter Virginie Meesseman.
The post ABC Petanque Stasegem viert 20-jarig jubileum: “Als je wil dat je kinderen ooit petanquen, moet

Lees meer »

Met ‘LICHT’ geven Ingeborg en David Vandyck op 22 december een uniek kerstconcert in Concertgebouw Brugge

Op zondag 22 december 2024 kan je om 18 uur in het Concertgebouw Brugge terecht voor ‘LICHT’, een uniek kerstconcert van Ingeborg en David Vandyck. Op het podium staat een 5-koppige liveband die regelmatig wordt versterkt met het 60-koppige Brugse jeugdkoor ‘Fioretti’. Het inspirerende kerstverhaal wordt afgewisseld met liedjes die ontroeren of aanzetten om mee te zingen. Met ‘LICHT’ willen

Lees meer »

Vredesmolen in Klerken kwarteeuw beschermd: gemeente kocht monument voor een symbolische euro

In Klerken werd gevierd dat de Vredesmolen 25 jaar geleden definitieve bescherming kreeg als restant van een stenen windmolen en als oorlogsmonument. De ruïne werd verstevigd en versterkt om dan na de werken te worden ingehuldigd op 21 juni 2014.
The post Vredesmolen in Klerken kwarteeuw beschermd: gemeente kocht monument voor een symbolische euro appeared first on KW.be.

Lees meer »

Huiveringwekkende beelden tonen hoe haaien bloedende vrouw ‘stalken’ na aanval voor Amerikaanse kust

Tijdens de nationale feestdag in de Verenigde Staten speelde zich donderdag een huiveringwekkende situatie af. Vier strandgangers die voor de kust van South Padre Island in Texas aan het zwemmen waren, werden aangevallen door haaien. Twee van hen raakten zwaargewond en twee anderen konden nog op tijd uit het water springen. Op sociale media gaan beelden rond van de twee

Lees meer »

Is ‘Vive le Vélo’ echt wel de kaskoe van de koers? “Zowat elke euro wordt nog altijd geïnvesteerd”

Zondag start de Tour pas echt, want dan sluiten ook Karl Vannieuwkerke (53) en zijn ‘Vive le Vélo’ weer aan. In het zog van de wielertalkshow zijn meteen ook de nieuwe T-shirts en sweaters in de winkel beland. Gemaakt door ‘Vive la Vie’, het bedrijf van Karls ex-vriendin Caroline Vereenooghe (38) dat twee zomers geleden van makkelijk geldgewin werd beschuldigd.

Lees meer »

Feestelijke opening van N35 na 25 jaar aanslepend dossier

Op 5 juli is het project voor de heraanleg van de N35, de belangrijke verkeersader die door Veurne, Koksijde en De Panne, eindelijk afgerond. Aan Sporthal Den Oosthoek werd de N35 feestelijk geopend en wijdden de lokale besturen en bewoners het heraangelegde fietspad in met een fietstochtje tot aan de rotonde in de Slableedstraat in Veurne.
The post Feestelijke

Lees meer »

“Wat is er met zijn gezicht gebeurd?” Internet raakt niet uitgepraat over ‘nieuwe look’ Zac Efron

Wat is er gebeurd met Zac Efron? Dat is wat de kijkers van z’n nieuwste film ‘A Family Affair’ op Netflix zich afvragen. De hartenbreker uit ‘High School Musical’ onderging een serieuze metamorfose: z’n wangen lijken opgeblazen, zijn lippen zien er voller uit en er is aan zijn kaaklijn gesleuteld. Ging Zac langs bij de plastisch chirurg of heeft hij

Lees meer »

D-day in Frankrijk: Macron zal geschiedenis ingaan als de Franse David Cameron. De man die gokte en verloor

Een week geleden kwam het Rassemblement National van Marine Le Pen en Jordan Bardella als grote winnaar uit de eerste ronde van de Franse wetgevende verkiezingen. Zal dit vanavond, na de immer onvoorspelbare tweede ronde, opnieuw zo zijn? Want het land lijkt een keerpunt bereikt te hebben en één ding staat al vast: Macron zal de geschiedenis ingaan als de

Lees meer »