“Hij moet zich verontschuldigen”: Jinnih Beels veroordeelt racistische praat partijgenoot Tom Meeuws

Ruim twee weken na het ontslag van Antwerpse collega-schepen en partijgenoot Tom Meeuws reageerde Vooruit-kopstuk Jinnih Beels dinsdag voor het eerst op de heisa binnen haar partij: “Als politicus heeft hij een voorbeeldfunctie”, klonk het dinsdagavond in Terzake op VRT Canvas. “Hij had die racistische uitspraken beter niet gedaan.”

 

Meer krantenkoppen in België

Familie Desmet is zicht op zee kwijt nadat verlichtingspaal vlak voor balkon is geplaatst: “Ik kan die paal zelfs aanraken”

Sedert mei staat er een verlichtingspaal vlak voor de terrassen van de appartementen op de hoek van de Koning Ridderdijk met de Noordzeelaan in Westende. “Ik kan die zelfs aanraken”, zegt bewoner Christophe Desmet, wiens zicht op zee verstoord wordt. Tevergeefs klopte hij bij het gemeentebestuur en bij Fluvius aan. Hij wordt van het kastje naar de muur gestuurd.

Lees meer »

Maud D’Heedene aan de start van het PK meerkamp

Maud D’Heedene doet dit weekend mee aan het PK meerkamp in Ieper. De tweedejaarsminiem van AC Hoppeland kende een sterke aanloop met mooie prestaties tijdens de Nacht van de Atletiek en de kermismeeting in eigen club.
The post Maud D’Heedene aan de start van het PK meerkamp appeared first on KW.be.

Lees meer »